Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
Kaç kategoridir kebaplar diyoruz olsun artık değil mi nevoşum Tabi 1. de kabul ederse
İyiyim canım benim, sen nasılsın iyileştin mi

Evet istiyoruzAma illa isteyenler yarışmaya katılıyor sonra katılmak zorunda kalmayalım
Yok canım nerde bugün yine çıktılar bir sürü sabah hastaneye gittim kan tahlili yaptırdım birşey yok dedi sadece kansızlığım varmış .İlaç kullandığım haldeİğne yaptılar yarın yine yaptıracağım

Yok ben kebap yapmadım hiç öğrenmek için istiyorum, bilgi amaçlı yani
Canım niye bu kadar kötü oldu ki:26: İnşaAllah çabucak iyi olursun canım benim

Yok ben kebap yapmadım hiç öğrenmek için istiyorum, bilgi amaçlı yani
Canım niye bu kadar kötü oldu ki:26: İnşaAllah çabucak iyi olursun canım benim

Aaaa yaparsın yaNetten tarif alabilirsin istersen yardımcı olurum
Bilmiyorum canım:44:Allerjim var ve mevsimsel olabilir dedi doktorÇok hassas bir yapım var zaten

Vuslat vuslat vuslat tabağın görünüşü yeter göz zevkim doydu
Canım benim çok teşekkür ederimNasılsın
Aaaa yaparsın yaNetten tarif alabilirsin istersen yardımcı olurum
Bilmiyorum canım:44:Allerjim var ve mevsimsel olabilir dedi doktorÇok hassas bir yapım var zaten
Diğer sitelerde ayrıntılı tarif yokBurdan alıp yapıcam tarifi
Evet canım mevsimsel olabilir Hassas, narin nevoşum benim

Ben anlatsam olmaz mı:26:Hatta telefonunu ver arayıp anlatayımBen de çok bilmiyorum ama buluruz tarif sana

Son düzenleme:
Ben anlatsam olmaz mı:26:Hatta telefonunu ver arayıp anlatayımBen de çok bilmiyorum ama buluruz tarif sana

Tamam kebaplar olursa kategori, sen buraya eklersin ben de mis gbi resimli tatifi alırım nasıl fikir
Versene telefonunu wahtsaap dan kandil mesajı atarımKontör garibanıyım da wahtsaapla idare ediyorum

Tamam kebaplar olursa kategori, sen buraya eklersin ben de mis gbi resimli tatifi alırım nasıl fikir
Versene telefonunu wahtsaap dan kandil mesajı atarımKontör garibanıyım da wahtsaapla idare ediyorum

Tamam kategori açılsın bakarız:18:Başka kategori seçsek iyi olacak:44sesli düşündüm denir ya bende sesli yazdım galiba)
Tamam vereyimBen seni ararım

Sağol canım iyiyim yemeğini gördüm daha iyi oldum inş. Kazanırsın canım

Tamam kategori açılsın bakarız:18:Başka kategori seçsek iyi olacak:44sesli düşündüm denir ya bende sesli yazdım galiba)
Tamam vereyimBen seni ararım

Sesli yazdın ha
Bak şimdiden söyleyim ben ilk konuşmada heyecan yapıp utanırım, dilim dolanırsa mazur gör

Havalarda güzelleşti piknik iyi gider :) kolay gelsin iyi eğlenceler :)
Evet canım havalar çok güzel gidiyorKızlarımın arkadaşları ile pikniğe gideceğizTeşekkür ederim
Sesli yazdın ha
Bak şimdiden söyleyim ben ilk konuşmada heyecan yapıp utanırım, dilim dolanırsa mazur gör
Evet sesli yazdım
Ben senden farklı değilim merak etmeEn son Hanım Abla ile telden görüştüm kalpten gidiyordum

Sağol canım, hayırlısı

Görüşürüz canım, kolay gelsin

Sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…