• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
Dışardaydık canım akşam geldik eve sonrada eşim oturdu pc başına yeni kalktı:9:
Pazarın keyfini çıkardınız yani:16: Yatana kadar sende değil mi pc nevoşum:52:
Teşekkürler nevreste :) yarın ekleyeceğim artık şuan pek enerjim kalmadı çünkü. umarım beğenilir çok heyecan yaptım :16:
Ellerinize sağlık:56::16:
iyiyim bende çok şükür çarşamba günü sınavım var onunla uğraşıyorum :/ :26: :18:

Allah zihin açıklığı versin canım:54:

Pazarın keyfini çıkardınız yani:16: Yatana kadar sende değil mi pc nevoşum:52:

Ellerinize sağlık:56::16:

Allah zihin açıklığı versin canım:54:
Evet canım hafta içi okuldan dolayı pek bir yere gidemiyoruz:34:Hafta sonu kendimizi dışarı atıyoruz havada çok güzeldi:12:
Ben de canım ama ara ara kaybolabilirim:9:
aminn çok teşekkür ederimm inşallahhh :54:

:38::38::38:

Izgara Tavuk ve patlıcan salatası:56::9::9:

$P1210880.jpg

Ohh ne güzel canım:29:Burda hava soğuk:50:
Ben de bir görünüp bir kayboluyorum:9:

Yoksa piknik mi yaptınız nevoş:52::52::56::56:

Sağol canım:38:
Burasıda hava durumu sağınak yağışlı diyordu:9:Sabah kapalıydı bizde şansımızı denemek için çıktık:9:Hava çok güzeldi:21:
Evet canım piknik biz bundan sonra hafta sonları hep piknikteyiz:9:
Burda bir söz var hafta sonları için söyleniyor:51:Gaziantep için duman vakti:52::52::52::52::52:

Sağol canım:38:
Burasıda hava durumu sağınak yağışlı diyordu:9:Sabah kapalıydı bizde şansımızı denemek için çıktık:9:Hava çok güzeldi:21:
Evet canım piknik biz bundan sonra hafta sonları hep piknikteyiz:9:
Burda bir söz var hafta sonları için söyleniyor:51:Gaziantep için duman vakti:52::52::52::52::52:

Ayy ne güzel ya, biz yıllardır piknik yapmıyoruz dışarıda:50:
Bahçede mangal yapıyoruz sadece, ama bu sene bir piknik organizasyonu düzenlicem İnşaAllah:12:
Gaziantep e haftasonu gelmek lazım desene :52::52:

Ayy ne güzel ya, biz yıllardır piknik yapmıyoruz dışarıda:50:
Bahçede mangal yapıyoruz sadece, ama bu sene bir piknik organizasyonu düzenlicem İnşaAllah:12:
Gaziantep e haftasonu gelmek lazım desene :52::52:

Canım biz havalar ısındıktan sonra hep dışardayız illa mangal olması gerekmiyor taşınabilir her türlü yemek ile çıkıyoruz:1:
Evet canım hafta sonları piknik alanlarında yer bulmak zor:9:Herkes mangal başında:30:

Canım biz havalar ısındıktan sonra hep dışardayız illa mangal olması gerekmiyor taşınabilir her türlü yemek ile çıkıyoruz:1:
Evet canım hafta sonları piknik alanlarında yer bulmak zor:9:Herkes mangal başında:30:

İst.da ki oturduğumuz ilçe de bir koru var bazen termosa çay koyup gidip orda içiyoruz ama öyle yiyecek falan alıp piknik maksatlı gitmedik, belki 4 çocuğu doyuracak malzemeyi taşımak zor geliyor:9: Oralara yolum düşerse hafsonuna denk getireyim:9:
Belki seni de görürüm piknik alanında:52::52:

İst.da ki oturduğumuz ilçe de bir koru var bazen termosa çay koyup gidip orda içiyoruz ama öyle yiyecek falan alıp piknik maksatlı gitmedik, belki 4 çocuğu doyuracak malzemeyi taşımak zor geliyor:9: Oralara yolum düşerse hafsonuna denk getireyim:9:
Belki seni de görürüm piknik alanında:52::52:

Tamam canım beklerim:38::52:

Back