Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
Dışardaydık canım akşam geldik eve sonrada eşim oturdu pc başına yeni kalktı:KK9:
Pazarın keyfini çıkardınız yani:KK16: Yatana kadar sende değil mi pc nevoşum:KK52:
Teşekkürler nevreste :) yarın ekleyeceğim artık şuan pek enerjim kalmadı çünkü. umarım beğenilir çok heyecan yaptım :KK16:
Ellerinize sağlık:KK56::KK16:
iyiyim bende çok şükür çarşamba günü sınavım var onunla uğraşıyorum :/ :26: :18:

Allah zihin açıklığı versin canım:KK54:

Pazarın keyfini çıkardınız yani:KK16: Yatana kadar sende değil mi pc nevoşum:KK52:

Ellerinize sağlık:KK56::KK16:

Allah zihin açıklığı versin canım:KK54:
Evet canım hafta içi okuldan dolayı pek bir yere gidemiyoruz:KK34:Hafta sonu kendimizi dışarı atıyoruz havada çok güzeldi:KK12:
Ben de canım ama ara ara kaybolabilirim:KK9:
aminn çok teşekkür ederimm inşallahhh :KK54:

:KK19::KK19::KK19:

Izgara Tavuk ve patlıcan salatası:KK56::KK9::KK9:

$P1210880.jpg

Ohh ne güzel canım:KK19:Burda hava soğuk:KK50:
Ben de bir görünüp bir kayboluyorum:KK9:

Yoksa piknik mi yaptınız nevoş:KK52::KK52::KK56::KK56:

Sağol canım:KK19:
Burasıda hava durumu sağınak yağışlı diyordu:KK9:Sabah kapalıydı bizde şansımızı denemek için çıktık:KK9:Hava çok güzeldi:21:
Evet canım piknik biz bundan sonra hafta sonları hep piknikteyiz:KK9:
Burda bir söz var hafta sonları için söyleniyor:KK51:Gaziantep için duman vakti:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Sağol canım:KK19:
Burasıda hava durumu sağınak yağışlı diyordu:KK9:Sabah kapalıydı bizde şansımızı denemek için çıktık:KK9:Hava çok güzeldi:21:
Evet canım piknik biz bundan sonra hafta sonları hep piknikteyiz:KK9:
Burda bir söz var hafta sonları için söyleniyor:KK51:Gaziantep için duman vakti:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Ayy ne güzel ya, biz yıllardır piknik yapmıyoruz dışarıda:KK50:
Bahçede mangal yapıyoruz sadece, ama bu sene bir piknik organizasyonu düzenlicem İnşaAllah:KK12:
Gaziantep e haftasonu gelmek lazım desene :KK52::KK52:

Ayy ne güzel ya, biz yıllardır piknik yapmıyoruz dışarıda:KK50:
Bahçede mangal yapıyoruz sadece, ama bu sene bir piknik organizasyonu düzenlicem İnşaAllah:KK12:
Gaziantep e haftasonu gelmek lazım desene :KK52::KK52:

Canım biz havalar ısındıktan sonra hep dışardayız illa mangal olması gerekmiyor taşınabilir her türlü yemek ile çıkıyoruz:KK1:
Evet canım hafta sonları piknik alanlarında yer bulmak zor:KK9:Herkes mangal başında:KK30:

Canım biz havalar ısındıktan sonra hep dışardayız illa mangal olması gerekmiyor taşınabilir her türlü yemek ile çıkıyoruz:KK1:
Evet canım hafta sonları piknik alanlarında yer bulmak zor:KK9:Herkes mangal başında:KK30:

İst.da ki oturduğumuz ilçe de bir koru var bazen termosa çay koyup gidip orda içiyoruz ama öyle yiyecek falan alıp piknik maksatlı gitmedik, belki 4 çocuğu doyuracak malzemeyi taşımak zor geliyor:KK9: Oralara yolum düşerse hafsonuna denk getireyim:KK9:
Belki seni de görürüm piknik alanında:KK52::KK52:

İst.da ki oturduğumuz ilçe de bir koru var bazen termosa çay koyup gidip orda içiyoruz ama öyle yiyecek falan alıp piknik maksatlı gitmedik, belki 4 çocuğu doyuracak malzemeyi taşımak zor geliyor:KK9: Oralara yolum düşerse hafsonuna denk getireyim:KK9:
Belki seni de görürüm piknik alanında:KK52::KK52:

Tamam canım beklerim:KK19::KK52:

X