yok ya beceriksizim ben :)
beklemediyim :)
Tarifler arka arkaya gelecek
İyiyim siz nasılsınız?
Siz yapın biz karar verelimyok ya beceriksizim ben :)
beklemediyim :)
Ne alaka aaa beceriklisindirr bence :) naz yapma gel tavuk yemekleri yapalım
İyiyim çok teşekkür ediyorum :) Tarifler peşpeşe gelince bizimle uğraşacaksınız yakındır
Siz yapın biz karar verelim
Siz yapın ben uğraşmaya razıyım
Pekiii anlaştık Maşallah 41kere size zaten tütütü
Yine mi yok tarif:26:
Ama ben sana açılışı yap arkası gelecek dedim
Nevoşum benim peşimi bırak
Siz evli misiniz
İnşaallah canımYok evli değilim malesefSizin evli olduğunuzu biliyorum. İkiz kızlarınız varmış. Ne güzell inşallah benimde ikizciklerim olurr
İyiyim canım, sen
Nevom inanmıycaksın ama kendime tavuklu sandviç yaptım.
Tavuk göğsünü haşladım, ince ince tifttim.Sonra onu baharatlayıp mayonezledim...Sonracıma costol salata yaprım, kepek tost ekmeğinin arasına bir güzel sürdüm, salatayı da ekledim..amanın bir lezzetli oldu bir lezzetli..Hani ben yaptım kendi elceizlerimle, hazır almadım ilk defa
Yalnız bu dediklerimi 2 günde yaptımİlk gün tavuğu haşlayıp tifttim, 2. gün costol salatayı yaptım
baya hızlı ilerliyorsun yalnız
Tavuk göğsünü haşladım, ince ince tifttim.Sonra onu baharatlayıp mayonezledim...Sonracıma costol salata yaprım, kepek tost ekmeğinin arasına bir güzel sürdüm, salatayı da ekledim..amanın bir lezzetli oldu bir lezzetli..Hani ben yaptım kendi elceizlerimle, hazır almadım ilk defa
Yalnız bu dediklerimi 2 günde yaptımİlk gün tavuğu haşlayıp tifttim, 2. gün costol salatayı yaptım
Ellerine sağlık canımFotoğraflamayı da yaptın mı
Ama hakkını yemeyelim nesfit ve süt tarifinden sonra bu tarif çok önemlibaya hızlı ilerliyorsun yalnız
Diymi ama
Site yönetiminden madalya bekliyorum