Adra'cım çok teşekkür ederimEvet belki ayrı sınıflarda olmak istemeyeceklerdi.İkizler aynı başarıları yakalamak zorunda değil.Ama yaş küçük olunca üzülüyorlar demekki.
Bak nette bir yazı buldum.
İkizlere aynı/eşit davranmaya çalışmak aslında adil değildir. İkizlerden biri üzülmesin diye diğerinin başarılarına yeterince ilgi göstermemek, ya da aynı anda ikisine birdenkızmak ikizlerin kişilik ve güven gelişimini olumsuz etkileyebilir. Adil olmak hak edene hak ettiği şekilde davranmak, ya da hak ettiği fırsatları sunmaktır. Tabi ki bu ikizlerden birini önemsememek, geri planda kalmasına neden olmak demek değildir.Tam tersi her ikisinin bireysel özelliklerini tanımak ve bu özelliklerine göre geliştirebilecekleri becerileri desteklemek demektir. İkizler arasında kardeşlerden biri bazen diğerinin başarılarının gölgesinde kalabilir, rekabete girmek istemediği için ikizinin olduğu ortamlarda geri çekilmeyi tercih edebilir, ya da "kötü/yaramaz" ikiz etiketlemesini kabul ederek bunu pekiştirmeye odaklanabilir. Anne-babalar için zor olan bu gibi durumlarda dengeyi sağlamaktır.
Çok teşekkür ederim canım
aa ne güzel kutlarım minişini ve senı umarım hayatı boyunca hep iyi kazanımları olur
Canım iyiyim sen nasılsınNevros ablam nasılsın iyi mısın
Tebrik ederim kızını masallah basarılarının devamını dilerim
Ee ne hediye alacan kızına
Geçmiş olsun vuslat ablaa büyük bir sorun yokmuş anladığım kadarıyla sevindimm
Nevreste abla cocuklarının başarılarının devamını dilerimm inşallah güzel yerlerlere geldiklerini görürsün
Efser abla annen iyileşmiş sevindim geçmiş olsun tekrardan
Çok sağol canımGeçmiş olsun vuslat ablaa büyük bir sorun yokmuş anladığım kadarıyla sevindimm
Nevreste abla cocuklarının başarılarının devamını dilerimm inşallah güzel yerlerlere geldiklerini görürsün
Efser abla annen iyileşmiş sevindim geçmiş olsun tekrardan
Heyooo
hala tarif yok
İyiyim canım sen nasılsınGünaydın canımnasılsın
Mutlaka tarifler gelecek takipte kalınBuranın gizli takipçisiyim ben ama hiç tarif gelmemiş,her girişimde umutla açıyorum:44:
Bu akşam yemeğimiz tavukzamanım olursa bu gece yada yarın eklerım belkı
kızlar.. ben katılacağım aklımda ama halen uygun fırsatı yaratamadım bunun için.. en kısa zamanda inşallah benim tarifim burada olacak
yemegi yaptim simdi tarifi yazmasi kaldi
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübu
Hayırlı Akşamlar
idolümsün
hani yemekler ne zaman koycaksınız bekliyorum oy vercem hemde denerim evdekiler çocuğum demezse
Merhaba canım
merakla bekliyorum hala tarif yok
Tarifler arka arkaya gelecekmerakla bekliyorum hala tarif yok
Nasılsınız
Tarifler peşpeşe gelirler bencesen katılmayı düşünmüyor musun?
Nasılsınız
Tarifler peşpeşe gelirler bencesen katılmayı düşünmüyor musun?
Tarifler arka arkaya gelecek
İyiyim siz nasılsınız?