Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
Evet belki ayrı sınıflarda olmak istemeyeceklerdi.İkizler aynı başarıları yakalamak zorunda değil.Ama yaş küçük olunca üzülüyorlar demekki.

Bak nette bir yazı buldum.

İkizlere aynı/eşit davranmaya çalışmak aslında adil değildir. İkizlerden biri üzülmesin diye diğerinin başarılarına yeterince ilgi göstermemek, ya da aynı anda ikisine birdenkızmak ikizlerin kişilik ve güven gelişimini olumsuz etkileyebilir. Adil olmak hak edene hak ettiği şekilde davranmak, ya da hak ettiği fırsatları sunmaktır. Tabi ki bu ikizlerden birini önemsememek, geri planda kalmasına neden olmak demek değildir.Tam tersi her ikisinin bireysel özelliklerini tanımak ve bu özelliklerine göre geliştirebilecekleri becerileri desteklemek demektir. İkizler arasında kardeşlerden biri bazen diğerinin başarılarının gölgesinde kalabilir, rekabete girmek istemediği için ikizinin olduğu ortamlarda geri çekilmeyi tercih edebilir, ya da "kötü/yaramaz" ikiz etiketlemesini kabul ederek bunu pekiştirmeye odaklanabilir. Anne-babalar için zor olan bu gibi durumlarda dengeyi sağlamaktır.
Adra'cım çok teşekkür ederim:KK16:
İnan o kadar dikkat ediyorum dengeyi sağlamak için ama zorlanıyorum bazen:KK14:
:emir_bebek:

aa ne güzel kutlarım minişini ve senı umarım hayatı boyunca hep iyi kazanımları olur:KK16:
Çok teşekkür ederim canım:KK16:
Nevros ablam nasılsın iyi mısın
Tebrik ederim kızını masallah basarılarının devamını dilerim
Ee ne hediye alacan kızına :KK53:
Canım iyiyim sen nasılsın:KK19:Bebiş nasıl:nazar::emir_bebek:
Çok teşekkür ederim:KK16:
Birşey alacağım artık:KK1:
Geçmiş olsun vuslat ablaa büyük bir sorun yokmuş anladığım kadarıyla sevindimm
Nevreste abla cocuklarının başarılarının devamını dilerimm inşallah güzel yerlerlere geldiklerini görürsün
Efser abla annen iyileşmiş sevindim geçmiş olsun tekrardan

:KK16:

Canım çok teşekkür ederim:KK16:İnşaallah:KK54:

Geçmiş olsun vuslat ablaa büyük bir sorun yokmuş anladığım kadarıyla sevindimm
Nevreste abla cocuklarının başarılarının devamını dilerimm inşallah güzel yerlerlere geldiklerini görürsün
Efser abla annen iyileşmiş sevindim geçmiş olsun tekrardan

:KK16:
Çok sağol canım :KK54:

Heyooo :KK3:

hala tarif yok :KK53::KK3::KK3::KK3:

Bu sefer tarifler ağırdan geliyor :KK9:

Buranın gizli takipçisiyim ben ama hiç tarif gelmemiş,her girişimde umutla açıyorum:44:

kızlar.. ben katılacağım aklımda ama halen uygun fırsatı yaratamadım bunun için.. en kısa zamanda inşallah benim tarifim burada olacak :KK16:

Günaydın canım :KK19:nasılsın :KK16:
İyiyim canım sen nasılsın:KK16:
Buranın gizli takipçisiyim ben ama hiç tarif gelmemiş,her girişimde umutla açıyorum:44:
Mutlaka tarifler gelecek takipte kalın:KK34:
Bu akşam yemeğimiz tavuk:KK56:zamanım olursa bu gece yada yarın eklerım belkı:KK16:
:KK9:Tarifini bekliyoruz:KK56:
kızlar.. ben katılacağım aklımda ama halen uygun fırsatı yaratamadım bunun için.. en kısa zamanda inşallah benim tarifim burada olacak :KK16:

Daha yeni başladık tarifinizi ve sunumunuzu bekliyoruz:KK9:

yemegi yaptim simdi tarifi yazmasi kaldi :KK53:

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübu

idolümsün :KK53:

hani yemekler ne zaman koycaksınız bekliyorum oy vercem hemde denerim evdekiler çocuğum demezse:KK53:

Teşekkür ederim:KK17::KK16:
Tarifler bu hafta gelir diye düşünüyorum katılmayı düşünen arkadaşlarımız var.:KK34:Hem bu konudan hem özelden yarışmaya katılacağını söyleyen arkadaşlarımız var.:KK9:.Ben de sabırsızlıkla bekliyorum:KK56:

X