Adra'cım çok teşekkür ederimEvet belki ayrı sınıflarda olmak istemeyeceklerdi.İkizler aynı başarıları yakalamak zorunda değil.Ama yaş küçük olunca üzülüyorlar demekki.
Bak nette bir yazı buldum.
İkizlere aynı/eşit davranmaya çalışmak aslında adil değildir. İkizlerden biri üzülmesin diye diğerinin başarılarına yeterince ilgi göstermemek, ya da aynı anda ikisine birdenkızmak ikizlerin kişilik ve güven gelişimini olumsuz etkileyebilir. Adil olmak hak edene hak ettiği şekilde davranmak, ya da hak ettiği fırsatları sunmaktır. Tabi ki bu ikizlerden birini önemsememek, geri planda kalmasına neden olmak demek değildir.Tam tersi her ikisinin bireysel özelliklerini tanımak ve bu özelliklerine göre geliştirebilecekleri becerileri desteklemek demektir. İkizler arasında kardeşlerden biri bazen diğerinin başarılarının gölgesinde kalabilir, rekabete girmek istemediği için ikizinin olduğu ortamlarda geri çekilmeyi tercih edebilir, ya da "kötü/yaramaz" ikiz etiketlemesini kabul ederek bunu pekiştirmeye odaklanabilir. Anne-babalar için zor olan bu gibi durumlarda dengeyi sağlamaktır.
İnan o kadar dikkat ediyorum dengeyi sağlamak için ama zorlanıyorum bazen
Çok teşekkür ederim canım
aa ne güzel kutlarım minişini ve senı umarım hayatı boyunca hep iyi kazanımları olur
Canım iyiyim sen nasılsınBebiş nasılNevros ablam nasılsın iyi mısın
Tebrik ederim kızını masallah basarılarının devamını dilerim
Ee ne hediye alacan kızına
Çok teşekkür ederim
Birşey alacağım artık
Geçmiş olsun vuslat ablaa büyük bir sorun yokmuş anladığım kadarıyla sevindimm
Nevreste abla cocuklarının başarılarının devamını dilerimm inşallah güzel yerlerlere geldiklerini görürsün
Efser abla annen iyileşmiş sevindim geçmiş olsun tekrardan
Canım çok teşekkür ederimİnşaallah