Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
Selam hanımlar
Bugün benim için çok güzel birgünKızım Bilgi yarışmasında 2 arkadaşıyla birlikte 1. olduÖdül töreni vardıBunu yaşamak çok güzel umarım hayatı boyunca hep böyle olur

Çok güzel tebrik ederim canım.Bir anne için bundan daha büyük bir mutluluk yoktur.Başarıları daim olsun inşallah.

Tavuk yaparken bunlar aklınıza gelmesin.

Rabbim nazarlardan saklasın canım
İnşaAllah ben de alırım çabalarımın karşılığını, bir tane okul 1.si olsa yeter

İnşaallah canımRabbim evlatlarımızın emeklerini boşa vermesin
Ama bizim bir sorunumuz var kızımın ikizi var ve o normal bir öğrenciBunun madalyalar çoğalıyor ama diğerinin henüz yok üzülüyor

Canım dr.şu an için ameliyatlık bir durum yok dedi, beyin cerrahına yönlendirdi
İst.a cerrahpaşaya götürücez İnşaAllah canım
Annen nasıl oldu canım

Ben de yokum, emekli oldum

Allah şifa versin canım inşallah herşey yollunda gider iyi canım dün dikişleri alındı biraz daha iyi

Son düzenleme:

O kötü işte.Daha mı çok çabalıyor yoksa ters etki mi yapıyor.Kıskançlık oluyorsa gerçekten sorun.Aynı sınıftalar mı?

Amin canım Üzülmesin canım ya, beraber çalışırlar o da başarılara imza atar

Canım dr.şu an için ameliyatlık bir durum yok dedi, beyin cerrahına yönlendirdi
İst.a cerrahpaşaya götürücez İnşaAllah canım
Annen nasıl oldu canım

Ben de yokum, emekli oldum

Kızın mı hasta?:26:Geçmiş olsun canım.

Emekli deme izne ayrıldım de bari:)

Efser annen iyileşmiş sevindim.

Son düzenleme:
O kötü işte.Daha mı çok çabalıyor yoksa ters etki mi yapıyor.Kıskançlık oluyorsa gerçekten sorun.Aynı sınıftalar mı?

Canım başarılı olan diğerinden daha az çalışıyorDiğeri çok kötü değil normal bir öğrenci ama çabalıyor:44:Evet aynı sınıftalarAma birlikte oturmuyorlar hatta sınıfta birbirlerinin ne yaptığını bile bilmiyorlarÖğretmenimizden çok memnunum Tabi kıskançlıklar oluyor bu sadece derslerde değil her alandaBirde kız olunca daha farklı galiba:44:

Geçmiş olsun canım inşaallah herşey yolunda olur
İnşaAllah canım
Allah şifa versin canım inşallah herşey yollunda gider iyi canım dün dikişleri alındı biraz daha iyi

Amin canım Delik olan yerde açıklık yokmuş içim biraz rahatladı
Allah daha iyi etsin canım, bir an önce sağlığına kavuşur İnşaAllah

Kızın mı hasta?:26:Geçmiş olsun canım.

Emekli deme izne ayrıldım de bari:)
Sağol canım Uyluk kısmında bir delik vardı dr.a götürdük, delikte açık yokmuş ama ileride açılma olabilirmiş:18:

Yok canım birlikte çalışmıyorlarAynı odaya koy ders yaparken birbirlerine giriyorlar

Hadi ya Bizim de ortancalar öyle, ders yaparken ayırıyorum mecbur

Sağol canım Uyluk kısmında bir delik vardı dr.a götürdük, delikte açık yokmuş ama ileride açılma olabilirmiş:18:

Hadi ya Bizim de ortancalar öyle, ders yaparken ayırıyorum mecbur

Kontrellerini yaptırırsanız hiçbirşey olmaz.Geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…