En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Aynen ablam benimki çok enerjik evde oturamaz:KK45:
Evet ablam sıkıntılı bir türlü olmuyor:KK45:Tabi yinede nasip herşeyde bir hayır vardır.Bizde buraya alıştık zaten .Ama ailelerimiz orda olunca istiyoruz.Belki gidince iyi olmayacakta ama denmek istiyoruz.:KK53:

Hayırlısı olsun yinede bir bakmışsınız buraya gelmişsiniz olurmu acaba..
Genede uzak olmak sağlık açısından daha daha iyi be nevoşumm :KK53:

Burada cidden zor artık,herkesler kaçma derdine düşüyor başka illere gitme planları bile var..
Gene yakın değilmi arası..
Ablam orası bizim için şarktan kötü oluyor.
Ablam 4 saat ama okul olduğu için sadece yaz ve şubat tatiline gidebiliyoruz;)

Aynen eskiden şark dedinmi doğu olurdu,şimdi istanbul oldu resmen ..
Olsun ya gönüller birolsun yeterki.
Aynen ablam bizim sürgün yerimiz:)
Orası öyle ablam:)Ama çok arada kalıyorum.Orada kalsam fazla olunca ben rahat edemiyorum.Bırakıp gelince ailem üzülüyor:olamaz:Çocuklar büyüdü.Orda kalınca yazı boş geçiriyorlar.Burda daha etkin oluyoruz.

Aynen ablam bizim sürgün yerimiz:)
Orası öyle ablam:)Ama çok arada kalıyorum.Orada kalsam fazla olunca ben rahat edemiyorum.Bırakıp gelince ailem üzülüyor:olamaz:Çocuklar büyüdü.Orda kalınca yazı boş geçiriyorlar.Burda daha etkin oluyoruz.

Biliyormusun işte bunun hiç ortası yok,az kalsan özlem oluyor çok kalsan sıkıntı oluyor..
Bilemedim şimdi :olamaz:

Eklentiler

• IMG_20180625_214942_203.webp
    IMG_20180625_214942_203.webp
    10 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20180621_162620_842.webp
    IMG_20180621_162620_842.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 34
Emeğine sağlık canım:KK15:Bende acemi olarak 6 tane yaptım:KK45:4 tanesi benim çocuklara 2 si yeğenlerime:KK45:
Benimkilerde acemi zaten geliştirmem lazım daha çok örerek abla ama eminim seninkiler çok güzeldir mütevaziliğinden acemi diyorsundur ;)
Örmesi çok keyifli terapi gibi iyi hissettiriyor ve yedirmiyor :D

Benimkilerde acemi zaten geliştirmem lazım daha çok örerek abla ama eminim seninkiler çok güzeldir mütevaziliğinden acemi diyorsundur :KK66:
Örmesi çok keyifli terapi gibi iyi hissettiriyor ve yedirmiyor :KK70:
Aynen canım ben kafama göre modelsiz başladım.Yani sayısız falan:)Her seferinde daha güzel oldu.Ama benim allerjim var.Onu her yaptığımda burun akıntısı ve nefes darlığı yaşıyorum.İplerin tüyleri boğazıma kaçıyor gibi:)Oysa patik ipi ile ördüm :)
Sahiden keyifli ama sık öremiyorum:KK43:

Back
X