En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Sonra bu kadar kilo nerden geldi dimi
Mutfağa koşup hıncını peynir ekmekten çıkartmıyorsundur umarım
Yoksa yeşilçayını yudumlayıp, ufka doğru mu bakıyorsun
Ahhahaha bi elimde peynir ekmek bi elimde çikolata hunharca yiyorum
Üstüne de yeşil çay, misss
Bende sarma içi hazırlayarak çıkarıyorum hıncımı
Bu arada fena halde acıktım, insan yemek yemeye üşenir mi? Ben üşeniyorum bu aralar

Bende sarma içi hazırlayarak çıkarıyorum hıncımı
Bu arada fena halde acıktım, insan yemek yemeye üşenir mi? Ben üşeniyorum bu aralar
Sarma çok nankör bir yemek değil mi, sarmasıydı içiydi gıdı gıdısı hiç bitmiyor ama 5 dakika da tükeniyor
Bende bugün kendimi vişnelerin efendisi olarak ilan ettim, kendileri tişörtümde eşsiz bir çalışma yaptı
Reçeliydi, kompostosuydu günü bitirdik
Yemek güzelse ben yerim üşenme hemşehrim

Ohhh, sefanız olsun. Ağız tadıyla tüketin inşallah hemşehrim.
Ben sarmanın içini hazırlayana kadar üşenirim, gerisi kolay gelir. Misafirim gelmeyecekse de az yaparım, kendime göre yani

Ohhh, sefanız olsun. Ağız tadıyla tüketin inşallah hemşehrim.
Ben sarmanın içini hazırlayana kadar üşenirim, gerisi kolay gelir. Misafirim gelmeyecekse de az yaparım, kendime göre yani
Saolasın canım benim inşallah
Bizde sarma yaptık mı pestilimiz çıkana kadar sararız uzun süre uğraşmamak için 2 ay önce sarmıştık annemle ara ara tüketiyoruz. Kış için tekrar başına oturacağız bakalım iyi oluyor böylesi

İnsanın fikri neyse zikri de o olurmuş, üyelerden birinin rütbesinde adım adım hedefe yazıyormuş, adım adım künefe diye okudum iflah olmaz bir tatlı bağımlısıyım

Hoşgeldin ablam

İnsanın fikri neyse zikri de o olurmuş, üyelerden birinin rütbesinde adım adım hedefe yazıyormuş, adım adım künefe diye okudum iflah olmaz bir tatlı bağımlısıyım
Hahahaha ay gece gece kahkaha attım eşim şaşkın şaşkın bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…