Sonra bu kadar kilo nerden geldi dimi
Mutfağa koşup hıncını peynir ekmekten çıkartmıyorsundur umarım
Yoksa yeşilçayını yudumlayıp, ufka doğru mu bakıyorsun
Bende sarma içi hazırlayarak çıkarıyorum hıncımıAhhahaha bi elimde peynir ekmek bi elimde çikolata hunharca yiyorum
Üstüne de yeşil çay, misss
Bende yağsız tuzsuz makarna var, gelBende sarma içi hazırlayarak çıkarıyorum hıncımı
Bu arada fena halde acıktım, insan yemek yemeye üşenir mi? Ben üşeniyorum bu aralar
Bende de yağsız sebze buğulama varBende yağsız tuzsuz makarna var, gel
Sarma çok nankör bir yemek değil mi, sarmasıydı içiydi gıdı gıdısı hiç bitmiyor ama 5 dakika da tükeniyorBende sarma içi hazırlayarak çıkarıyorum hıncımı
Bu arada fena halde acıktım, insan yemek yemeye üşenir mi? Ben üşeniyorum bu aralar
Beraber ağlayalımBende de yağsız sebze buğulama varadama zeytinyağlı barbunya ve pilav yaptım
Ohhh, sefanız olsun. Ağız tadıyla tüketin inşallah hemşehrim.Sarma çok nankör bir yemek değil mi, sarmasıydı içiydi gıdı gıdısı hiç bitmiyor ama 5 dakika da tükeniyor
Bende bugün kendimi vişnelerin efendisi olarak ilan ettim, kendileri tişörtümde eşsiz bir çalışma yaptı
Reçeliydi, kompostosuydu günü bitirdik
Yemek güzelse ben yerim üşenme hemşehrim
Pilav yemeyeli seneler oldu, o kadar çok severim ki. Helede ocağın altını kapattığım gibi, tabağa koyup yemeyi.Beraber ağlayalım
Saolasın canım benim inşallahOhhh, sefanız olsun. Ağız tadıyla tüketin inşallah hemşehrim.
Ben sarmanın içini hazırlayana kadar üşenirim, gerisi kolay gelir. Misafirim gelmeyecekse de az yaparım, kendime göre yani
Rabbim emeklerini karşılıksız bırakmasınPilav yemeyeli seneler oldu, o kadar çok severim ki. Helede ocağın altını kapattığım gibi, tabağa koyup yemeyi.
Gel kuzumm, ağlayalım.
Aminn canım benim, cümlemizinkini.Rabbim emeklerini karşılıksız bırakmasın
Künefe miiiİnsanın fikri neyse zikri de o olurmuş, üyelerden birinin rütbesinde adım adım hedefe yazıyormuş, adım adım künefe diye okudumiflah olmaz bir tatlı bağımlısıyım
Çaktırmadan arada geliyorum ama muhabbete zamanım olmuyor
Aynen öyle yasminimOkulların sene sonu tatili, deynoma yaramadı
Ben künefeden çok içinin cevizli halini daha çok seviyorum veya kadayıf dolmasıKünefe miii
İnsanın fikri neyse zikri de o olurmuş, üyelerden birinin rütbesinde adım adım hedefe yazıyormuş, adım adım künefe diye okudumiflah olmaz bir tatlı bağımlısıyım
Hahahaha ay gece gece kahkaha attım eşim şaşkın şaşkın bakıyorİnsanın fikri neyse zikri de o olurmuş, üyelerden birinin rütbesinde adım adım hedefe yazıyormuş, adım adım künefe diye okudumiflah olmaz bir tatlı bağımlısıyım
Pc eline geçmiyor muÇaktırmadan arada geliyorum ama muhabbete zamanım olmuyor
Aynen öyle yasminim
Ben, hepsini çok severim.Ben künefeden çok içinin cevizli halini daha çok seviyorum veya kadayıf dolması
Kadayıf dolmasını ben de çok seviyorumBen künefeden çok içinin cevizli halini daha çok seviyorum veya kadayıf dolması
Dün benimki taş kadayıf yapsana dedi, zukkum ye dedim.Kadayıf dolmasını ben de çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?