Teşekkür ederim canımAh benim naif nevoşum insan her şartta mı hanımefendiliğini korur ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımAh benim naif nevoşum insan her şartta mı hanımefendiliğini korur ya
hayatım hep burda sorun falan mı konuşacağız biraz da gülelim eğlenelim değil mi, renk katalımKardeş senin 2 gün önce yaptığın tavuk bozukmuydu acep? Kafa bi gitmiş senin
Tarifi yazsam ama resmi internetten bulsam falan
Yeni tarif de yaparım ama 2.el soğan arıyorum yazıyo mesajda
Sen bi doktora falan git öyle gel, dokunmuş o tavuk sana, 44 derecede normal
Ben de sizinespri anlayışınıza bayıldımmmmm
Bu bölümde sorun yok forumun en eğlenceli odası burasıhayatım hep burda sorun falan mı konuşacağız biraz da gülelim eğlenelim değil mi, renk katalım
Çok şükür yemek yarışması bölümü olarak çok sorunumuz yokEğlenceye her zaman açığız.Sizde bayağı renk kattınızhayatım hep burda sorun falan mı konuşacağız biraz da gülelim eğlenelim değil mi, renk katalım
Bayağı hemdeCidden espiri yapıyoruz.Umarım bu sizin için sorun olmaz.Sizde maşaallah bayağı espirilisiniz:)
Birşey demiyeceğimÇok şey söylemek isterim ama yokBayağı hemde
kesinlikle, ama bir türlü yemek tarifi içeriklerini göremiyorum.Bu bölümde sorun yok forumun en eğlenceli odası burası
Buraya bak canımkesinlikle, ama bir türlü yemek tarifi içeriklerini göremiyorum.
Gece gece kahkaha attım çocuk uyandı sesimeBirşey demiyeceğimÇok şey söylemek isterim ama yok
hmmm, ayrıca kadın üstünlüğünü de, atarım kızım de, hatta survivurdaki nagihan gibi kafa tut, kıskanıyorsun kızım dediği gibi, atarım kızım de. ne doğaldı nagihan.... hihihiiiiii at kız canın sağolsun. yaşasın kadınlarAh benim naif nevoşum insan her şartta mı hanımefendiliğini korur ya
hemen bakıyorum hanımefendi
Tabi ki 2. el sayılırAma ben şundan emin olamadımKullanılmış soğanda 2. el olur muGece gece kahkaha attım çocuk uyandı sesime
Dün annem köyden soğan getirdiydi 2.el sayılır mı acaba
Vallahi cevap bulamadım yazmayahmmm, ayrıca kadın üstünlüğünü de, atarım kızım de, hatta survivurdaki nagihan gibi kafa tut, kıskanıyorsun kızım dediği gibi, atarım kızım de. ne doğaldı nagihan.... hihihiiiiii at kız canın sağolsun. yaşasın kadınlar
Gece gece tarifler başınızı döndürebilirhemen bakıyorum hanımefendi
Sizi bölümde daha sık görmek isterim.hmmm, ayrıca kadın üstünlüğünü de, atarım kızım de, hatta survivurdaki nagihan gibi kafa tut, kıskanıyorsun kızım dediği gibi, atarım kızım de. ne doğaldı nagihan.... hihihiiiiii at kız canın sağolsun. yaşasın kadınlar
Cıks yarım kalan soğanı kullanmıyoruz,Zararlıymış.Tabi ki 2. el sayılırAma ben şundan emin olamadımKullanılmış soğanda 2. el olur mu
Aynen ben de öyle yaparım.Hatta çoğunluk olarak küçük soğan tercih ediyorumCıks yarım kalan soğanı kullanmıyoruz,Zararlıymış.
Ben soğan alırken küçüklü büyüklü alıyourum hep. Yemeğe göre seçiyorum.
Ne içtiniz diyeceklerKızlar sabah şok