• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Kardeş senin 2 gün önce yaptığın tavuk bozukmuydu acep? Kafa bi gitmiş senin :confused:
Tarifi yazsam ama resmi internetten bulsam falan :KK70:
Yeni tarif de yaparım ama 2.el soğan arıyorum yazıyo mesajda :KK70:
Sen bi doktora falan git öyle gel, dokunmuş o tavuk sana, 44 derecede normal :eek:
hayatım hep burda sorun falan mı konuşacağız biraz da gülelim eğlenelim değil mi, renk katalım :KK74::KK74::KK74:

hayatım hep burda sorun falan mı konuşacağız biraz da gülelim eğlenelim değil mi, renk katalım :KK74::KK74::KK74:
Çok şükür yemek yarışması bölümü olarak çok sorunumuz yok:KK45:Eğlenceye her zaman açığız.:KK45:Sizde bayağı renk kattınız:KK48:

Ah benim naif nevoşum :KK19: insan her şartta mı hanımefendiliğini korur ya :KK200:
hmmm, ayrıca kadın üstünlüğünü de, atarım kızım de, hatta survivurdaki nagihan gibi kafa tut, kıskanıyorsun kızım dediği gibi, atarım kızım de. ne doğaldı nagihan.... hihihiiiiii at kız canın sağolsun. yaşasın kadınlar

Gece gece kahkaha attım çocuk uyandı sesime :KK70:
Dün annem köyden soğan getirdiydi 2.el sayılır mı acaba :KK53:
Tabi ki 2. el sayılır:KK45:Ama ben şundan emin olamadım:olamaz:Kullanılmış soğanda 2. el olur muo_O:KK53:

hmmm, ayrıca kadın üstünlüğünü de, atarım kızım de, hatta survivurdaki nagihan gibi kafa tut, kıskanıyorsun kızım dediği gibi, atarım kızım de. ne doğaldı nagihan.... hihihiiiiii at kız canın sağolsun. yaşasın kadınlar
Vallahi cevap bulamadım yazmaya :D :D
Sen katıl hakikaten eğlence olur :rolleyes:

Sizi bölümde daha sık görmek isterim.:deli:

Cıks :KK14: yarım kalan soğanı kullanmıyoruz,Zararlıymış.
Ben soğan alırken küçüklü büyüklü alıyourum hep. Yemeğe göre seçiyorum.
Aynen ben de öyle yaparım.Hatta çoğunluk olarak küçük soğan tercih ediyorum:KK45:

Back