En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Sizi bölümde daha sık görmek isterim.
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Hanımcım o kadar çok geziyorum ki, malum gezgin us, yarın evsahibimin atv sini çekeceğim tamir için, sonraki gün ceneviz koyuna tekne tutacağım. deniz ve dalmak benim tutkum. inanın dalmaktan ve eve gelince yorgunluktan fırsat bulamıyorum. bugün de burada deniz şenliği vardı. birkaç videoyu paylaştım. ama tabi ki yasak değilse, girer ve paylaşımlarda bulunurum. hem buradaki kadınlarımız da biraz sıkıntı dağıtır ne dersiniz?

Cıks yarım kalan soğanı kullanmıyoruz,Zararlıymış.
Ben soğan alırken küçüklü büyüklü alıyourum hep. Yemeğe göre seçiyorum.
ben alırım, 2. el soğan arıyorum, yarışmalara katılmak için yemek yapıp fotosunu paylaşıp atacağım yemeği zaten, amaç medal kapmak sevgiler

Ne kadar güzel hayatın tadını çıkarıyorsunuzÇektiğiniz resimlerle bir konu açabilirsiniz.Bizide etiketleyin gelip bakalım:)

ben alırım, 2. el soğan arıyorum, yarışmalara katılmak için yemek yapıp fotosunu paylaşıp atacağım yemeği zaten, amaç medal kapmak sevgiler
Kategorimiz soğanlar değilSoğansız tavuk yapsanız

İçmekten değil tavuktan
Yedikten 48 saat sonra kafa yapıyo demek ki aa ama 44 derece sıcak var bide
canım, kekova da tekne turunu 10 dk. ile kaçırdım. rotamı kaş'a çevirdim. kaş kamping çok ünlü takip ediyorum seyahat yazılarını bir gideyim dedim. giriş 20 tl 10 tl sini yiyecek içecek için harcıyorsunuz. biri şambrelle boğuluyor sandım yanlarına gittim meğer serbest dalış eğitmeni karı koca, isabel ve kocası bir Türk'e ders veriyorlarmış. el sallayıp çağırdılar beni. ben de iple serbest dalış yaptım. o kadar yol, serbest elbisesiz dalış kulaklar basınçtan patladı, sonrasında neredeyse güneşten uyuyordum. kalktım. zaten bir beer içmiştim. ve dönüş eve. o sıcakta araç kullan. kalp krizi geçireceğim sandım 44 dereceden. normaldir yani. di mi. bir de dönüşte pazara uğrayıp fiyatları görünce şoka uğradım. yani bu durumda normaldir 2. el soğan patates aramam değil mi? yaa yufka da almıştım bol soğanlı ve kıymalı börek yapayım diye. evde 3 soğan var.. acil S.O.S. duyurulur

Kafa iyi diyorsun

Nevoş yüreğim daha fazla dayanmıycak, benim medali ver gitsin, sonra daha çok ağlıycaz gibi geliyor bana
Ben yine çalışır kazanırım, gerekirse soğansız yemek yaparım
Medal:Türk dil kurumunda karşılığı nedir

Kafa iyi diyorsun
bir beer la mı? yok değil. ama kitimi kurdum. yarın açarım. bu sıcakta meyvemsi bir tadı olacak ama idare eder. tarif verebilirim. cider tarifi de verebilirim. ayrıca artık burada üzümler oldu. yakında hepsini çiğneyeceğim......

Tamam ne istiyorsan onu ver.Biz okuruz.Yaparmıyız emin değilim.Ama faydalı olabilir.

İşte o beer i içmicektin hep ondan
Beer parasına soğan alcaktın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…