- 5 Şubat 2015
- 186
- 1.006
- 113
Sizi bölümde daha sık görmek isterim.
Ne içtiniz diyecekler
ben alırım, 2. el soğan arıyorum, yarışmalara katılmak içinCıksyarım kalan soğanı kullanmıyoruz,Zararlıymış.
Ben soğan alırken küçüklü büyüklü alıyourum hep. Yemeğe göre seçiyorum.
Ne kadar güzel hayatın tadını çıkarıyorsunuzNevreste Hanımcım o kadar çok geziyorum ki, malum gezgin us, yarın evsahibimin atv sini çekeceğim tamir için, sonraki gün ceneviz koyuna tekne tutacağım. deniz ve dalmak benim tutkum. inanın dalmaktan ve eve gelince yorgunluktan fırsat bulamıyorum. bugün de burada deniz şenliği vardı. birkaç videoyu paylaştım. ama tabi ki yasak değilse, girer ve paylaşımlarda bulunurum. hem buradaki kadınlarımız da biraz sıkıntı dağıtır ne dersiniz?
Eyvah
İçmekten değil tavuktan
Yedikten 48 saat sonra kafa yapıyo demek kiaa ama 44 derece sıcak var bide
Kategorimiz soğanlar değilben alırım, 2. el soğan arıyorum, yarışmalara katılmak içinyemek yapıp fotosunu paylaşıp atacağım yemeği zaten, amaç medal kapmak sevgiler
Yemeği mi atacaksınben alırım, 2. el soğan arıyorum, yarışmalara katılmak içinyemek yapıp fotosunu paylaşıp atacağım yemeği zaten, amaç medal kapmak sevgiler
Reklamın iyisi kötüsü olmaz derim napimEyvahO zaman 2 gece sonra gelip profilini karalayabilirim
Bir gece ansızın gelebilirimReklamın iyisi kötüsü olmaz derim napim
canım, kekova da tekne turunu 10 dk. ile kaçırdım. rotamı kaş'a çevirdim. kaş kamping çok ünlü takip ediyorum seyahat yazılarını bir gideyim dedim. giriş 20 tl 10 tl sini yiyecek içecek için harcıyorsunuz. biri şambrelle boğuluyor sandım yanlarına gittim meğer serbest dalış eğitmeni karı koca, isabel ve kocası bir Türk'e ders veriyorlarmış. el sallayıp çağırdılar beni. ben de iple serbest dalış yaptım. o kadar yol, serbest elbisesiz dalış kulaklar basınçtan patladı, sonrasında neredeyse güneşten uyuyordum. kalktım. zaten bir beer içmiştim. ve dönüş eve. o sıcakta araç kullan. kalp krizi geçireceğim sandım 44 dereceden. normaldir yani. di mi. bir de dönüşte pazara uğrayıp fiyatları görünce şoka uğradım. yani bu durumda normaldir 2. el soğan patates aramam değil mi? yaa yufka da almıştım bol soğanlı ve kıymalı börek yapayım diye. evde 3 soğan var.. acil S.O.S. duyurulur
İçmekten değil tavuktan
Kafa iyi diyorsuncanım, kekova da tekne turunu 10 dk. ile kaçırdım. rotamı kaş'a çevirdim. kaş kamping çok ünlü takip ediyorum seyahat yazılarını bir gideyim dedim. giriş 20 tl 10 tl sini yiyecek içecek için harcıyorsunuz. biri şambrelle boğuluyor sandım yanlarına gittim meğer serbest dalış eğitmeni karı koca, isabel ve kocası bir Türk'e ders veriyorlarmış. el sallayıp çağırdılar beni. ben de iple serbest dalış yaptım. o kadar yol, serbest elbisesiz dalış kulaklar basınçtan patladı, sonrasında neredeyse güneşten uyuyordum. kalktım. zaten bir beer içmiştim. ve dönüş eve. o sıcakta araç kullan. kalp krizi geçireceğim sandım 44 dereceden. normaldir yani. di mi. bir de dönüşte pazara uğrayıp fiyatları görünce şoka uğradım. yani bu durumda normaldir 2. el soğan patates aramam değil mi? yaa yufka da almıştım bol soğanlı ve kıymalı börek yapayım diye. evde 3 soğan var.. acil S.O.S. duyurulur
sana elma cideri tarifi vereyim mi? yemek tarifinden daha çok hoşuna gidecek
İçmekten değil tavuktan
Onlar nasıl toplanıyo ben anlamıyorum. Antenleriyle mi anlaşıyolar napıyolarBir gece ansızın gelebilirim
Aşağıda 21 ziyaretçi var.
Medal:Türk dil kurumunda karşılığı nedirNevoş yüreğim daha fazla dayanmıycak, benim medali ver gitsin, sonra daha çok ağlıycaz gibi geliyor bana
Ben yine çalışır kazanırım, gerekirse soğansız yemek yaparım
bir beer la mı? yok değil. ama kitimi kurdum. yarın açarım. bu sıcakta meyvemsi bir tadı olacak ama idare eder. tarif verebilirim. cider tarifi de verebilirim. ayrıca artık burada üzümler oldu. yakında hepsini çiğneyeceğim......Kafa iyi diyorsun
20 oldular.Birini kaçırdıkOnlar nasıl toplanıyo ben anlamıyorum. Antenleriyle mi anlaşıyolar napıyolar
Tamam ne istiyorsan onu ver.Biz okuruz.Yaparmıyız emin değilim.Ama faydalı olabilir.bir beer la mı? yok değil. ama kitimi kurdum. yarın açarım. bu sıcakta meyvemsi bir tadı olacak ama idare eder. tarif verebilirim. cider tarifi de verebilirim. ayrıca artık burada üzümler oldu. yakında hepsini çiğneyeceğim......
medal İngilizce de karşılığı madalyaMedal:Türk dil kurumunda karşılığı nedir
İşte o beer i içmicektin hep ondancanım, kekova da tekne turunu 10 dk. ile kaçırdım. rotamı kaş'a çevirdim. kaş kamping çok ünlü takip ediyorum seyahat yazılarını bir gideyim dedim. giriş 20 tl 10 tl sini yiyecek içecek için harcıyorsunuz. biri şambrelle boğuluyor sandım yanlarına gittim meğer serbest dalış eğitmeni karı koca, isabel ve kocası bir Türk'e ders veriyorlarmış. el sallayıp çağırdılar beni. ben de iple serbest dalış yaptım. o kadar yol, serbest elbisesiz dalış kulaklar basınçtan patladı, sonrasında neredeyse güneşten uyuyordum. kalktım. zaten bir beer içmiştim. ve dönüş eve. o sıcakta araç kullan. kalp krizi geçireceğim sandım 44 dereceden. normaldir yani. di mi. bir de dönüşte pazara uğrayıp fiyatları görünce şoka uğradım. yani bu durumda normaldir 2. el soğan patates aramam değil mi? yaa yufka da almıştım bol soğanlı ve kıymalı börek yapayım diye. evde 3 soğan var.. acil S.O.S. duyurulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?