• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Acaba yeni kategorimiz ne olacak.Ben katılabilecek miyim:skandal:Yok sanki bana uygun değil:ıslık:Evde uygun malzemem yok:ukala:Acaba tayinim çıkar mı:ukala:Ayyyy inşaallah çıkar katılamam:KK73:Yada yeni evim de yaparım:KK73::KK73:Hadi hadi inşaallah:-)

Acaba yeni kategorimiz ne olacak.Ben katılabilecek miyim:skandal:Yok sanki bana uygun değil:ıslık:Evde uygun malzemem yok:ukala:Acaba tayinim çıkar mı:ukala:Ayyyy inşaallah çıkar katılamam:KK73:Yada yeni evim de yaparım:KK73::KK73:Hadi hadi inşaallah:-)
Sana uygun değil ise, bana da uygun değildir:sus:

İnşallah çıkar artık atamanız da, katılamazsın.:KK53:

_Bayankus_ _Bayankus_ canım birinciligin hayırlı olsun sonuna kadar hakettin :KK68:

Elalis Elalis sen de son şampiyonluğun tesadufi olmadığını bir kere daha kanıtladın 3 oy fark hiç birşey değil sen de birinci sayılırsın gözümüzde :KK66:

Ben de üçüncü olmuşum çok güzel bir hoş geldin hediyesi oldu uzun zamandır yemek yapamiyordum ozguvenim yerine geldi valla :p
Çok tşk ederim canım benim sağol:KK200::KK200::KK36:

Emira SY Emira SY canım senide tebrik ederim.Salih'in o pambik ellerini yerim:nazar:

Teşekkür ederim canımm :KK68:
Salih ve ben de seni öpüyoruz :)

Yeni kategorinin malzemeleri her evde bulunacak cinsten değil demekkkkk o zaman kesin dünya mutfağı :P

Teşekkür ederim canımm :KK68:
Salih ve ben de seni öpüyoruz :)

Yeni kategorinin malzemeleri her evde bulunacak cinsten değil demekkkkk o zaman kesin dünya mutfağı :p
:KK200::KK200:
Yok vallahi herkeste bulunur:KK45:Benim malzemede bir sorun var.Bozuk almışım:70:Yok değil ondan emin olabilirsin:KK53:

Back