- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim.. ramazan sofraları için hazırlamıştım ama işte kısmet :))Senin sunumlarda süper
Ama dolma dedik sarma demedik kiBende iddialıyım cnm :))
Eki Görüntüle 2173467 sarmaya bak bi tek :)) başka resim bulamadım :))
Sarma dolma sende ne karıştırıyırsun :))Ama dolma dedik sarma demedik ki
Sınavlarım var diye bi ara gitmiştin ben seni 20 25 yaşlarında hayal etmiştim :) geçen gün 10 yıllık evliyim deyince baya şaşırdm:)Dur dolma resmi de var geçen ramazan sofrarından :))
Cnm ben 29 yaşındayım :)) 19 yaşında evlendim.. ikinci çocuğuma hamileyken üni sınavına girip kazandım.. bebeğimin 40 ı çıktı aöf e kayıt yaptırmaya gittim.. bebeğim uyutup ders çalıştım hep.. 2 çocukla ders çalışmak çok zor malum.. final haftaları hesabımı donduruyordum şükür mezun oldum hiç bi dersten kalmadım..Sınavlarım var diye bi ara gitmiştin ben seni 20 25 yaşlarında hayal etmiştim :) geçen gün 10 yıllık evliyim deyince baya şaşırdm:)
Bir arkadaşımız pastalar kategorisinde yapmıştı.Kendisi çok beceriklidir,tarifinin güzel olduğundan eminim(galiba ,sanırsam ,iyidir herhalde Kız Makyajkolik13 ekler pastan güzel oluyor mu?Kızlar birşey soracağım Ben A101 den ekler alıyordum pastane dekinden güzel oluyordu alıncada 3 paket alıyordum çünkü biti veriyordu A101 den alıpta tadını Ben gibi beğenenler ama onun gibi aynı yumuşaklıkta icinin sosunu dışının çukalatasını tuturan varmı Tarifi Ben biliyorum diyen Vere bilirmi
Link çalışmıyorBir arkadaşımız pastalar kategorisinde yapmıştı.Kendisi çok beceriklidir,tarifinin güzel olduğundan eminim(galiba ,sanırsam ,iyidir herhalde Kız Makyajkolik13 ekler pastan güzel oluyor mu?
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ekler-pasta-pakmaya-sponsorlugunda.1041589/:KK56:
Baban napsin zaten tarifiOlmaz sürprizBabama bile söylemem
@CalvinkleinBir arkadaşımız pastalar kategorisinde yapmıştı.Kendisi çok beceriklidir,tarifinin güzel olduğundan eminim(galiba ,sanırsam ,iyidir herhalde Kız Makyajkolik13 ekler pastan güzel oluyor mu?
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ekler-pasta-pakmaya-sponsorlugunda.1041589/:KK56:
Denir ya babam gelse söylememYoksa benim babam eskiden yumurta bile kıramazdı(şimdi hiç birşey yapamaz)Baban napsin zaten tarifi
Heee aşçıysa bilemem
Bu fikri ben de tuttum misal karni yarik kim daha guzel yapmis ona vereceksin oyu niye karisiklik olsun ki oylamada :)Aslında mesela keşke herkes aynı yemeği yapsa bi kere de.. şöyle diyelim dolma... herkes dolma yapsa kimin ki birinci olacak diyee.. değişik bi fikir olur.. neticede her yörenin dolması farklı ...
İsimler aynı olır diye heralde .. ama sporsor farklı ...Bu fikri ben de tuttum misal karni yarik kim daha guzel yapmis ona vereceksin oyu niye karisiklik olsun ki oylamada :)
Nevreste
Bizim yarışmalar kategori üzerine tarif üzerine değilBu fikri ben de tuttum misal karni yarik kim daha guzel yapmis ona vereceksin oyu niye karisiklik olsun ki oylamada :)
Nevreste
Çalışıyor ,dene istersenLink çalışmıyor
Hep sen mi çalışmıyor diyeceksin.Bir seferde ben diyeyim dedimÇalışıyor ,dene istersen
Dolma olur ama nevroş :))Bizim yarışmalar kategori üzerine tarif üzerine değil
Karnıyarık altı üstü ne kadar farklı olabilir:)Sunum yarışması yapılacaksa tabi ki olur.Ama oda olmaz:)
Aynen sponsordan farkeder bir de kullanici adi eklenirr.. bizimki fikir sadece uygulanabilirligi artik moderatorlere kalmis canim.İsimler aynı olır diye heralde .. ama sporsor farklı ...
Tabi ki dolmalar kategorisi olabilir:)Ama en fazla 10 tarif çıkar:)Dolma olur ama nevroş :))