• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Dur dolma resmi de var geçen ramazan sofrarından :))
Sınavlarım var diye bi ara gitmiştin ben seni 20 25 yaşlarında hayal etmiştim :) geçen gün 10 yıllık evliyim deyince baya şaşırdm:)

Sınavlarım var diye bi ara gitmiştin ben seni 20 25 yaşlarında hayal etmiştim :) geçen gün 10 yıllık evliyim deyince baya şaşırdm:)
Cnm ben 29 yaşındayım :)) 19 yaşında evlendim.. ikinci çocuğuma hamileyken üni sınavına girip kazandım.. bebeğimin 40 ı çıktı aöf e kayıt yaptırmaya gittim.. bebeğim uyutup ders çalıştım hep.. 2 çocukla ders çalışmak çok zor malum.. final haftaları hesabımı donduruyordum şükür mezun oldum hiç bi dersten kalmadım..

Kızlar birşey soracağım Ben A101 den ekler alıyordum pastane dekinden güzel oluyordu alıncada 3 paket alıyordum çünkü biti veriyordu A101 den alıpta tadını Ben gibi beğenenler ama onun gibi aynı yumuşaklıkta icinin sosunu dışının çukalatasını tuturan varmı Tarifi Ben biliyorum diyen Vere bilirmi
Bir arkadaşımız pastalar kategorisinde yapmıştı.Kendisi çok beceriklidir:hamarat:,tarifinin güzel olduğundan eminim(galiba ,sanırsam ,iyidir herhalde:KK53: Kız Makyajkolik13 Makyajkolik13 ekler pastan güzel oluyor mu?:KK45:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ekler-pasta-pakmaya-sponsorlugunda.1041589/

Bizim yarışmalar kategori üzerine tarif üzerine değil:KK66:
Karnıyarık altı üstü ne kadar farklı olabilir:)Sunum yarışması yapılacaksa tabi ki olur.Ama oda olmaz:)
Dolma olur ama nevroş :))

Back