Cıkssss o iş olmaz:)Aynen sponsordan farkeder bir de kullanici adi eklenirr.. bizimki fikir sadece uygulanabilirligi artik moderatorlere kalmis canim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cıkssss o iş olmaz:)Aynen sponsordan farkeder bir de kullanici adi eklenirr.. bizimki fikir sadece uygulanabilirligi artik moderatorlere kalmis canim.
Dolma mi sarma mi karar ver artikDolma olur ama nevroş :))
Olur mu sen yap koy ben yapim koyum bakalim ne kadar farkli olacak ahahhah.Bizim yarışmalar kategori üzerine tarif üzerine değil
Karnıyarık altı üstü ne kadar farklı olabilir:)Sunum yarışması yapılacaksa tabi ki olur.Ama oda olmaz:)
Arkadaş denediğiniz tattığınız tarif dedi.Sen onun tarifi tattın mı,denedin mi
Niye linkimi çaldın![]()
Orası öyle benim karnıyarık tarifim başka:)Olur mu sen yap koy ben yapim koyum bakalim ne kadar farkli olacak ahahhah.
Sarma dolma beraber... karıştırma orasını :))Dolma mi sarma mi karar ver artik![]()
Sarma dolma kategorisine dahil olmaz kiSarma dolma beraber... karıştırma orasını :))
Yani sen ben en iyiyim diyorsun sen yapamazsin diyorsun oyle miOrası öyle benim karnıyarık tarifim başka:)
Ama 30 farklı karnıyarık tarifi çıkmaz:)
Ben karnıyarığı herkesten farklı yapıyorumYani sen ben en iyiyim diyorsun sen yapamazsin diyorsun oyle mi![]()
Aynen ben ne anlarim yemek yapmaktanBen karnıyarığı herkesten farklı yapıyorum
Senden iyiyim tabiSen ne anlarsın yemek yapmaktan
Hadi yap görelim inanayım
![]()
Hemen pes mi ediyorsun.Aynen ben ne anlarim yemek yapmaktanzaten burda da ne isim varsa
![]()
Maşallah 2 yaş varmış aramızda :) azmine hayran kaldım 2 çocukla tebriklerCnm ben 29 yaşındayım :)) 19 yaşında evlendim.. ikinci çocuğuma hamileyken üni sınavına girip kazandım.. bebeğimin 40 ı çıktı aöf e kayıt yaptırmaya gittim.. bebeğim uyutup ders çalıştım hep.. 2 çocukla ders çalışmak çok zor malum.. final haftaları hesabımı donduruyordum şükür mezun oldum hiç bi dersten kalmadım..
Teşekkür ederim cnm.. sen mi büyüksün ben mi :)) ben hep istiyordum ama 2 çocukla nasip oldu..Maşallah 2 yaş varmış aramızda :) azmine hayran kaldım 2 çocukla tebrikler![]()
Iste o sensinnnnnHemen pes mi ediyorsun.Ben olsam bana günümü gösterirdim
![]()
Tamam sen kategoriye uygun başka birşey yap.Zaten karniyarik da yapmam ki![]()
Nasıl yani anlamadımIste o sensinnnnn![]()
3 kalmiss yaa haa gayrettt:)) bu arada 1.ye oyverenlere neden bir sey yokMaşallah 2 yaş varmış aramızda :) azmine hayran kaldım 2 çocukla tebrikler![]()
Çünkü onlar kazana düşmüş