Cıkssss o iş olmaz:)Aynen sponsordan farkeder bir de kullanici adi eklenirr.. bizimki fikir sadece uygulanabilirligi artik moderatorlere kalmis canim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cıkssss o iş olmaz:)Aynen sponsordan farkeder bir de kullanici adi eklenirr.. bizimki fikir sadece uygulanabilirligi artik moderatorlere kalmis canim.
Dolma mi sarma mi karar ver artikDolma olur ama nevroş :))
Olur mu sen yap koy ben yapim koyum bakalim ne kadar farkli olacak ahahhah.Bizim yarışmalar kategori üzerine tarif üzerine değil
Karnıyarık altı üstü ne kadar farklı olabilir:)Sunum yarışması yapılacaksa tabi ki olur.Ama oda olmaz:)
Arkadaş denediğiniz tattığınız tarif dedi.Sen onun tarifi tattın mı,denedin miNiye hemen veriyorsun deyip üste çıkayım
Niye linkimi çaldın
Orası öyle benim karnıyarık tarifim başka:)Olur mu sen yap koy ben yapim koyum bakalim ne kadar farkli olacak ahahhah.
Sarma dolma beraber... karıştırma orasını :))Dolma mi sarma mi karar ver artik
Sarma dolma kategorisine dahil olmaz kiSarma dolma beraber... karıştırma orasını :))
Yani sen ben en iyiyim diyorsun sen yapamazsin diyorsun oyle miOrası öyle benim karnıyarık tarifim başka:)
Ama 30 farklı karnıyarık tarifi çıkmaz:)
Ben karnıyarığı herkesten farklı yapıyorumYani sen ben en iyiyim diyorsun sen yapamazsin diyorsun oyle mi
Aynen ben ne anlarim yemek yapmaktan zaten burda da ne isim varsaBen karnıyarığı herkesten farklı yapıyorum
Senden iyiyim tabiSen ne anlarsın yemek yapmaktanHadi yap görelim inanayım
Hemen pes mi ediyorsun.Ben olsam bana günümü gösterirdimAynen ben ne anlarim yemek yapmaktan zaten burda da ne isim varsa
Maşallah 2 yaş varmış aramızda :) azmine hayran kaldım 2 çocukla tebriklerCnm ben 29 yaşındayım :)) 19 yaşında evlendim.. ikinci çocuğuma hamileyken üni sınavına girip kazandım.. bebeğimin 40 ı çıktı aöf e kayıt yaptırmaya gittim.. bebeğim uyutup ders çalıştım hep.. 2 çocukla ders çalışmak çok zor malum.. final haftaları hesabımı donduruyordum şükür mezun oldum hiç bi dersten kalmadım..
Teşekkür ederim cnm.. sen mi büyüksün ben mi :)) ben hep istiyordum ama 2 çocukla nasip oldu..Maşallah 2 yaş varmış aramızda :) azmine hayran kaldım 2 çocukla tebrikler
Iste o sensinnnnnHemen pes mi ediyorsun.Ben olsam bana günümü gösterirdim
Tamam sen kategoriye uygun başka birşey yap.Yoksa adın çıkacakZaten karniyarik da yapmam ki
Nasıl yani anlamadımIste o sensinnnnn
3 kalmiss yaa haa gayrettt:)) bu arada 1.ye oyverenlere neden bir sey yokMaşallah 2 yaş varmış aramızda :) azmine hayran kaldım 2 çocukla tebrikler
Çünkü onlar kazana düşmüş