- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.351
- 108
Aynenn öyleBayan kuş mod
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynenn öyleBayan kuş mod
Aranızda 3 kişi kalmışAynenn öyle
Bizim 5 kişi varAranızda 3 kişi kalmış
Aranızda 3 kişi kalmış
@Elalis ile ikizmişsiniz dee
Allah senin naaapsın @deynepnaz bi deli kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış
Eses07 tatlım, fotolatrımızı benzetmişler
Sen kazandın nevrestecim, kabul ediyorum. Senin tarifin daha güzeldi. Bidaha senle rekabete kapılmıyorumBizim 5 kişi var
Sende yarışmalara katilsana, güzel oluyorEvet benzerlik varmış
Şimdi gördüm
Görmemiştim
Ama başkayız demi
Sende yarışmalara katilsana, güzel oluyor
Teşekkür ederim canımCanım bu aralar katılamam
Ama çok güzel yemekler var
Harika kk kadınları gerçekten
Ellerine sağlık başarılar
❤
Teşekkür ederim canım
Hayır benim tarif daha güzel olduğu için ben kazanmadım.Benim tarif dikkatini çeken daha çok üye varSen kazandın nevrestecim, kabul ediyorum. Senin tarifin daha güzeldi. Bidaha senle rekabete kapılmıyorum
Merhaba hiç almadım bilgim yokKızlar birşey soracağım Ben A101 den ekler alıyordum pastane dekinden güzel oluyordu alıncada 3 paket alıyordum çünkü biti veriyordu A101 den alıpta tadını Ben gibi beğenenler ama onun gibi aynı yumuşaklıkta icinin sosunu dışının çukalatasını tuturan varmı Tarifi Ben biliyorum diyen Vere bilirmi
Keşke bende teneke de tavuk yapsaydim ama Ev musait değil kiHayır benim tarif daha güzel olduğu için ben kazanmadım.Benim tarif dikkatini çeken daha çok üye var
Merhaba hiç almadım bilgim yok
O efsane olurduKeşke bende teneke de tavuk yapsaydim ama Ev musait değil ki
Profiterol yaptım ama ekler hiç yapmadım
Belli olmuş anladımm ...Acaba yeni kategorimiz ne olacakKatılım çok olacak mıKimler çok beğenecek