- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Ordaki ürünler mado dan geliyo diye duymuştum gerçekten pastaneden güzel bi çoğu. Canımı çektirdin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ordaki ürünler mado dan geliyo diye duymuştum gerçekten pastaneden güzel bi çoğu. Canımı çektirdin
Yani de Işte. sen yeni kategoriyi biliyorsundur, az ucundan tüyo Verde tarif araştırması yapim.O efsane olurdu
Belli olmuş anladımm ...
Olmaz sürprizBabama bile söylememYani de Işte. sen yeni kategoriyi biliyorsundur, az ucundan tüyo Verde tarif araştırması yapim.
Bu sefer tutturucam aklımdakiler bari doğru mu değil mi söyle..Olmaz sürprizBabama bile söylemem
Niye bari kopya ver. Etli mi, otlu mu, unlu mu, yoksa başka bişey miOlmaz sürprizBabama bile söylemem
Olabilirde olmayabilirdeBu sefer tutturucam aklımdakiler bari doğru mu değil mi söyle..
1. Sebze yemekleri
2. Pilavlar (1.5 sene oldu)
3. Yöresel de olabilir
4. Şerbetli tatlılar
Hepsini dene tarafını seç nevroş :))
YenebiliyorNiye bari kopya ver. Etli mi, otlu mu, unlu mu, yoksa başka bişey mi
Bunlardan biri dimi hatta birincisi.. tarifim hazır nevroş..Olabilirde olmayabilirde
Sen açılmadan emin olmaBunlardan biri dimi hatta birincisi.. tarifim hazır nevroş..
Tamam bu bana yetti, hemen anladım. Yenen bişey çok açıklayıcı olduYenebiliyor
Aslında mesela keşke herkes aynı yemeği yapsa bi kere de.. şöyle diyelim dolma... herkes dolma yapsa kimin ki birinci olacak diyee.. değişik bi fikir olur.. neticede her yörenin dolması farklı ...Sen açılmadan emin olma
O süper o zamanİnşaallah herkes anlarTamam bu bana yetti, hemen anladım. Yenen bişey çok açıklayıcı oldu
O süper o zamanİnşaallah herkes anlar
O biraz zor canım:)Yani oylama sıkıntılı olurAslında mesela keşke herkes aynı yemeği yapsa bi kere de.. şöyle diyelim dolma... herkes dolma yapsa kimin ki birinci olacak diyee.. değişik bi fikir olur.. neticede her yörenin dolması farklı ...
Olmaz yaa... herkes bana verir zati :))O biraz zor canım:)Yani oylama sıkıntılı olur
Dolmada ben de iddialıyım Ama tadındaOlmaz yaa... herkes bana verir zati :))
Bende iddialıyım cnm :))Dolmada ben de iddialıyım Ama tadında
Eki Görüntüle 2173466
Senin sunumlarda süperBende iddialıyım cnm :))
Eki Görüntüle 2173467 sarmaya bak bi tek :)) başka resim bulamadım :))