- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Aşağıda 4 tane müşteri var Elalis sen uyurken oyları kapiyimmi
Kaçtılar mı
Hadi az kaldı sabret son saatler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşağıda 4 tane müşteri var Elalis sen uyurken oyları kapiyimmi
KaçmışlarKaçtılar mı
Hadi az kaldı sabret son saatler
dün de sen yokken kaçtılar. Demek adil müşterilerimiz varKaçmışlar
Demekkidün de sen yokken kaçtılar. Demek adil müşterilerimiz var
Kına da cıss coss yeme sakınOy oy bugün kına yarın düğün var. Bir sürü ütü var. Kalkıp işlerime başlamalıyım.
Kolay gelsin canım.Oy oy bugün kına yarın düğün var. Bir sürü ütü var. Kalkıp işlerime başlamalıyım.
Sen buraları merak etme hiç biz oyuna sahip çıkarızOy oy bugün kına yarın düğün var. Bir sürü ütü var. Kalkıp işlerime başlamalıyım.
Kınada bişey yokta düğün yemekliKına da cıss coss yeme sakın
Aaa.. bizim kınalar ikramlı olır.. masalara tatlı tabakları gelir.. kuru pastalar içecek çerez fln.. ondan sordum..Kınada bişey yokta düğün yemekli
InşallahBir dahaki yarışmada senin için heyecanlanırız inş
Böyle heyecen Onlara zor oluyor da bizler için iyi oluyorBen de oylamada ilk Onların oyuna bakıyorum kaç olmuş diye.Aradaki fark çok olunca da heyecan olmuyorOlur öyle, ben bile 35 heyecan oluyor, bana ne oluyorsa
Yesin ne olmuş ki,erik dalı gevrektir der oynar,lorke lorke der halay çeker ,erir gider yedikleriKına da cıss coss yeme sakın
Onu 7.takıma transfer ettik :))Böyle heyecen Onlara zor oluyor da bizler için iyi oluyorBen de oylamada ilk Onların oyuna bakıyorum kaç olmuş diye.Aradaki fark çok olunca da heyecan olmuyor
Yesin ne olmuş ki,erik dalı gevrektir der oynar,lorke lorke der halay çeker ,erir gider yedikleri
Biliyorum kiiMenüsünü White mı yorumluyor çabuk kaçmaz inşallahOnu 7.takıma transfer ettik :))
Kaçamaz korkma :))Biliyorum kiiMenüsünü White mı yorumluyor çabuk kaçmaz inşallah
Rehin mi aldınız ?Şantaj mı yapıyorsunuz yoksa?Senet mi imzalattırdınız?Kaçamaz korkma :))
Evet rehin aldık hiçbir yere kaçamazRehin mi aldınız ?Şantaj mı yapıyorsunuz yoksa?Senet mi imzalattırdınız?
Bizim tekniklerimizi bilmiyor musun deynepnaz?? Çivili koltuk ve sopa.. bide ideal kiloya düşme garantisi.. yetmez mi :))Rehin mi aldınız ?Şantaj mı yapıyorsunuz yoksa?Senet mi imzalattırdınız?