En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Konu neydi, valla bdv de konu açmak cesaret işi sen gel bize sor, biz bize yetersiz.
Tatilde regl olmayla ilgiliydi canım . Servikal erozyonm var 2 doktora muayene oldum herkeste olan bişeu olduğunu korkmaya gerek olmadığını söylediler. Hatta ilk doktorum o kadar rahat konuştu ki ne gerek var orda durmasına dondur gitsin dedi. Dünkü arkdşta ne kadar rahatsın ilk önce onu halletmen gerekirken deniz havuz diye yırtınıyorsun dedi ikimzde banlandık

Ama konu senin konundu.. he deyip gececektin tatlim. Kimisi ustune yukleniyor cekiyor icine polemigin. Neyse olan olmus gecmis olsun. Son olsun. :)

Ama konu senin konundu.. he deyip gececektin tatlim. Kimisi ustune yukleniyor cekiyor icine polemigin. Neyse olan olmus gecmis olsun. Son olsun. :)
İnsan yerine koyduk seni falan dedi cvp vermedim yinede şikayet etmiş galiba.

Gelddim geldim Allahıö çatlıycaktımmm
Off ne çabuk geldin yaa nevoş oylarını bana vericekti.

Bu ne çelişkidir. İşler bitmeden, o ev kırklanmadan neyin kayfesi bu. Birde püskürtüp tekrar kirletmek.

Kız yerleri sildim hadi dedim kuruyana kadar bi kahve içeyim. Yine battı :)

Sen geldin 8 oldu git çabuk

Canım o konu hakkında daha fazla konuşmayalım.Olan olmuş.Sen yarışmada kim geçecek ona odaklan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…