Bi konu açayım dedim bazı kişiler rezil ettiler. Bir daha assssssllaaaaaaaaa bir derdim olmayacak. Hayır otur yerinde ne işin var da konu açıyorsun. Sayfaya bile giremedim okuyamadım. @Elalis hani kardeş kardeş anlaşmıştık bu 6 oy farkta nesi
Bi konu açayım dedim bazı kişiler rezil ettiler. Bir daha assssssllaaaaaaaaa bir derdim olmayacak. Hayır otur yerinde ne işin var da konu açıyorsun. Sayfaya bile giremedim okuyamadım. @Elalis hani kardeş kardeş anlaşmıştık bu 6 oy farkta nesi
tatlım niye şimdiye kadar kullanmadın ki tamponu
ben de denk getirmemeye çalışıyorumm bekarken genelde denk gelirdi sinir olurdum yaa :/
ne diycem o arkadaş da ban yedi mi biliyor musun? değilse kibleyeceğim de?
tatlım niye şimdiye kadar kullanmadın ki tamponu
ben de denk getirmemeye çalışıyorumm bekarken genelde denk gelirdi sinir olurdum yaa :/
ne diycem o arkadaş da ban yedi mi biliyor musun? değilse kibleyeceğim de?
Aynen çok rahatmış kullanamam sanıyordum ama artk vazgeçilmezim :)
Oda banlandı ama ben hakettiğimi düşünmüyorum gelip benim konumda polemik yaratan ve düşüncesiz diyen oydu çünkü.