Gelinin üvey annesi farklı entrika ve kaoslarla ev yerleştirme işini düğünden bir gün önceye bıraktı saolsun. Tüm eşyaları dayımlar aldılar beyaz eşyalar kız tarafınında kınadan bir gün önce alamayacaklarını söylediler beyaz eşya da yok evde . Mecbur yerleşecek o ev kız tarafı erkek tarafı olayı kalmadı şu durumda. Benim evim yerleşirken görümcem kv ben yerleştirmiştik mutfağı. Annem öyle istemişti neler aldık görsünler diye böyle birşey yapmıştıkGelının mutfagını gelın tarafı yerleştirmez mi ya
Nasıl yani, kız tarafı yerleştirmez mi?Aradaki fark azalmış valla ay çok heyecanlı oldusürekli takipteyim ama yazamıyorum dün kuzenimin kınası vardı yarın düğün hala ev yerleşmedi bugün gidip gelinin mutfağını yerleştiricem bu arada biz erkek tarafıyız gelin alıyoruz
Gelinin üvey annesi farklı entrika ve kaoslarla ev yerleştirme işini düğünden bir gün önceye bıraktı saolsun. Tüm eşyaları dayımlar aldılar beyaz eşyalar kız tarafınında kınadan bir gün önce alamayacaklarını söylediler beyaz eşya da yok evde . Mecbur yerleşecek o ev kız tarafı erkek tarafı olayı kalmadı şu durumda. Benim evim yerleşirken görümcem kv ben yerleştirmiştik mutfağı. Annem öyle istemişti neler aldık görsünler diye böyle birşey yapmıştık
Kızın üvey annesi , üvey ablası , annem , ben gidicez eve . Onlar yatak odasını sererler bende mutfağa girerim dedikNasıl yani, kız tarafı yerleştirmez mi?
Valla bizim 1 erkek kuzen 1 kız kuzen evlenıyor .
Gelinin üvey annesi farklı entrika ve kaoslarla ev yerleştirme işini düğünden bir gün önceye bıraktı saolsun. Tüm eşyaları dayımlar aldılar beyaz eşyalar kız tarafınında kınadan bir gün önce alamayacaklarını söylediler beyaz eşya da yok evde . Mecbur yerleşecek o ev kız tarafı erkek tarafı olayı kalmadı şu durumda. Benim evim yerleşirken görümcem kv ben yerleştirmiştik mutfağı. Annem öyle istemişti neler aldık görsünler diye böyle birşey yapmıştık
Bize hiç normali gelmez ki ya başkası olsa nişan atmıştı yengem filan aşırı sabırlı davrandılar. Kız yüzgörümlüğü istemiş . Yengem beyaz eşyalarında kendine kakalanmasına rağmen gidip geline yüz görümlüğü aldı valla skandalValla bizim 1 erkek kuzen 1 kız kuzen evlenıyor .
Birinde kız tarafı birinde erkek tarafıyız.
Kız tarafı olarak evını temızlıge gittik. Şimdi eşyalar alınıyor yavas yavas . Müsait oldukça yerleştiriyoruz ama bizim taaa eylülde .
Erkek tarafı oldumuzda çok umrumuzda değilKız tarafı sağolsun herseyı yapıyor
Geçen bdv de konu vardı, erkek tarafı kovulmuş çeyiz yerleştirmedenGelının mutfagını gelın tarafı yerleştirmez mi ya
Bizde de erkek tarafından kimse olmaz çeyiz sermede.Valla bizim 1 erkek kuzen 1 kız kuzen evlenıyor .
Birinde kız tarafı birinde erkek tarafıyız.
Kız tarafı olarak evını temızlıge gittik. Şimdi eşyalar alınıyor yavas yavas . Müsait oldukça yerleştiriyoruz ama bizim taaa eylülde .
Erkek tarafı oldumuzda çok umrumuzda değilKız tarafı sağolsun herseyı yapıyor
Kızın üvey annesi , üvey ablası , annem , ben gidicez eve . Onlar yatak odasını sererler bende mutfağa girerim dedik
Bize hiç normali gelmez ki ya başkası olsa nişan atmıştı yengem filan aşırı sabırlı davrandılar. Kız yüzgörümlüğü istemiş . Yengem beyaz eşyalarında kendine kakalanmasına rağmen gidip geline yüz görümlüğü aldı valla skandalbugün eve gidilecek eminim doğru düzgün bir mutfak eşyası yok oda bize kakalandı
Bende okumuştum o konuyu, kızın çirkef bir ablası vardı sanırım. Fakat kovulan kişi de kaşınmıştı.Geçen bdv de konu vardı, erkek tarafı kovulmuş çeyiz yerleştirmeden
Yani 50 kere söyletme dimi biz yaparız diye :)Bende okumuştum o konuyu, kızın çirkef bir ablası vardı sanırım. Fakat kovulan kişi de kaşınmıştı.
Yani, ne gerek var eltilik yapmaya.Yani 50 kere söyletme dimi biz yaparız diye :)
Eltim yok ama olsaydı da bulaşmazdım hiç :)Yani, ne gerek var eltilik yapmaya.
Daha baştan mesafe konsun istemiş gibiydi, anlatım tarzı.
Eltim yok ama olsaydı da bulaşmazdım hiç :)Yani, ne gerek var eltilik yapmaya.
Daha baştan mesafe konsun istemiş gibiydi, anlatım tarzı.
Mesafe 5 oya inmişken mi
Mesafe 5 oya inmişken mi
Tabi, Ramazan sofralarında da sen yaşamıştın aynı duyguyu
Alırmışım madalyayı
Bayankuşun kalbi küt küt atmıyosa ben de neyim. Yazamadıkça kahroluyor şuan
Ne olduğunu anlayabilmiş değiliz kadın tam bir tiyatrocu salakBizde de erkek tarafından kimse olmaz çeyiz sermede.
Fakat bu kızın sanırım görüştüğü arkadaş, akraba falan kimsesi yok. Üvey anne ve üvey ablaya kaldığına göre. Üstelik kızı erkek tarafına ezdirecek herşeyi de yapmışlar.
Yazık, kıza üzüldüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?