• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
:KK45:
Gelının mutfagını gelın tarafı yerleştirmez mi ya :KK53:
Gelinin üvey annesi farklı entrika ve kaoslarla ev yerleştirme işini düğünden bir gün önceye bıraktı saolsun. Tüm eşyaları dayımlar aldılar beyaz eşyalar kız tarafınında kınadan bir gün önce alamayacaklarını söylediler beyaz eşya da yok evde . Mecbur yerleşecek o ev kız tarafı erkek tarafı olayı kalmadı şu durumda. Benim evim yerleşirken görümcem kv ben yerleştirmiştik mutfağı. Annem öyle istemişti neler aldık görsünler diye böyle birşey yapmıştık:halay:

Aradaki fark azalmış valla ay çok heyecanlı oldu :KK45: sürekli takipteyim ama yazamıyorum dün kuzenimin kınası vardı yarın düğün hala ev yerleşmedi bugün gidip gelinin mutfağını yerleştiricem bu arada biz erkek tarafıyız gelin alıyoruz :KK48:
Nasıl yani, kız tarafı yerleştirmez mi?

Gelinin üvey annesi farklı entrika ve kaoslarla ev yerleştirme işini düğünden bir gün önceye bıraktı saolsun. Tüm eşyaları dayımlar aldılar beyaz eşyalar kız tarafınında kınadan bir gün önce alamayacaklarını söylediler beyaz eşya da yok evde . Mecbur yerleşecek o ev kız tarafı erkek tarafı olayı kalmadı şu durumda. Benim evim yerleşirken görümcem kv ben yerleştirmiştik mutfağı. Annem öyle istemişti neler aldık görsünler diye böyle birşey yapmıştık:halay:
:skandal:

Valla bizim 1 erkek kuzen 1 kız kuzen evlenıyor .
Birinde kız tarafı birinde erkek tarafıyız.
Kız tarafı olarak evını temızlıge gittik. Şimdi eşyalar alınıyor yavas yavas . Müsait oldukça yerleştiriyoruz ama bizim taaa eylülde .
Erkek tarafı oldumuzda çok umrumuzda değil :D :D Kız tarafı sağolsun herseyı yapıyor

Kız tarafı olarak evını temızlıge gittik. Şimdi eşyalar alınıyor yavas yavas . Müsait oldukça yerleştiriyoruz ama bizim taaa eylülde .
Erkek tarafı oldumuzda çok umrumuzda değil :KK70: :KK70: Kız tarafı sağolsun herseyı yapıyor
Bize hiç normali gelmez ki ya başkası olsa nişan atmıştı yengem filan aşırı sabırlı davrandılar. Kız yüzgörümlüğü istemiş . Yengem beyaz eşyalarında kendine kakalanmasına rağmen gidip geline yüz görümlüğü aldı valla skandal :oha: bugün eve gidilecek eminim doğru düzgün bir mutfak eşyası yok oda bize kakalandı:KK47:

Erkek tarafı oldumuzda çok umrumuzda değil :KK70: :KK70: Kız tarafı sağolsun herseyı yapıyor
Bizde de erkek tarafından kimse olmaz çeyiz sermede.
Fakat bu kızın sanırım görüştüğü arkadaş, akraba falan kimsesi yok. Üvey anne ve üvey ablaya kaldığına göre. Üstelik kızı erkek tarafına ezdirecek herşeyi de yapmışlar.

Kızın üvey annesi , üvey ablası , annem , ben gidicez eve . Onlar yatak odasını sererler bende mutfağa girerim dedik

Yazık, kıza üzüldüm...
Bize hiç normali gelmez ki ya başkası olsa nişan atmıştı yengem filan aşırı sabırlı davrandılar. Kız yüzgörümlüğü istemiş . Yengem beyaz eşyalarında kendine kakalanmasına rağmen gidip geline yüz görümlüğü aldı valla skandal :oha: bugün eve gidilecek eminim doğru düzgün bir mutfak eşyası yok oda bize kakalandı:KK47:

:skandal:
Alırmışım madalyayı :rolleyes:
Bayankuşun kalbi küt küt atmıyosa ben de neyim. Yazamadıkça kahroluyor şuan :KK70:
Tabi, Ramazan sofralarında da sen yaşamıştın aynı duyguyu:skandal: sütlü tatlılarda da H E H E :süslü:

Hiç uslu değilsiniz. Nedir bu Mune ablanın cımbızına hayranlığınız.:KK70::KK70:

Bizde de erkek tarafından kimse olmaz çeyiz sermede.
Fakat bu kızın sanırım görüştüğü arkadaş, akraba falan kimsesi yok. Üvey anne ve üvey ablaya kaldığına göre. Üstelik kızı erkek tarafına ezdirecek herşeyi de yapmışlar.

Yazık, kıza üzüldüm...
Ne olduğunu anlayabilmiş değiliz kadın tam bir tiyatrocu salak

Back