- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.953
- 598
İlk defa biriciyi kestiremiyorum her ay bir tahminim olurdu oysaki
Favorim var ama
Benim de 2 tane favorim var bakalım tutacak mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk defa biriciyi kestiremiyorum her ay bir tahminim olurdu oysaki
Favorim var ama
Herkrs tahminlerini yazsınBenim de 2 tane favorim var bakalım tutacak mı
Herkrs tahminlerini yazsın
Ne tesadüftür ki benim favorim de öyleBenim ikisi de tavuklu
Yok canım ben almadım daha
Yok canım ben almadım daha
bende alamadim daha kızlar,Allahin izniyle 31 haftanin icindeyim.galiba bu gidisle alamayacagim:)))Canım ben abisinin bebek arabasını kullanacağım. Pierre Cardin evian travel sistem ama çok da fazla pratik sayilmaz
Herkrs tahminlerini yazsın
Ben tavuk dürüm diyorumHerkrs tahminlerini yazsın
Bende tavuk dürüm diyorum... ama kime oy vericem bilemiyorum...Ben tavuk dürüm diyorum
Aynen kuzu nar gibi kizarmis tavuk ta bana bakiyo ye beni diyo :)) bence ikisinden biri artik.tavuk durume daha cok icim gidiyo olsa devirirdim surda 4 5 durumBende tavuk dürüm diyorum... ama kime oy vericem bilemiyorum...
Hangi şehirdesin yapıyım ben sana bide hamilesin nolur hakkını helal etAynen kuzu nar gibi kizarmis tavuk ta bana bakiyo ye beni diyo :)) bence ikisinden biri artik.tavuk durume daha cok icim gidiyo olsa devirirdim surda 4 5 durum
Kurban olurum, helal olsun canim ne demek.keske yakin olsaydin kapini aşındırırdım ama maalesef :)) ellerine emeğine saglik canim yemiş kadar oldum.Hangi şehirdesin yapıyım ben sana bide hamilesin nolur hakkını helal et