• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Benimde bir favorim var delicesine,baslasa da oy versel.hepsi harika görünüyor kızlar masallah subhanallah.canim nevosum nerede?tayin işin noldu nevosum belli oldu mu ? Dualarim seninle balım insallah guzel hayirli biyer cikar Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye.

Kazen Kazen abi bi topikte yorumunu gördüm.bebek arabası puset takımı konusuydu.yeri değil biliyorum ama,bildigin guzel kullanisli ve ağır olmayan,uzun ömürlü bi bebek arabasi puset takımı tavsiyesi verebilir misin?:eek:

Chicco liteway plus alacaktım ama 2 defadir kismet olmadi.internetten siparis veriyorum mecburen.biri eksik gonderdi diger sitenin ise stokta kalmamis :)) bulundugum ilde bebek arabasi satan yerler yok.olsa da bi kac model sayılı.mecburen internetten alacagim

Bende tavuk dürüm diyorum... ama kime oy vericem bilemiyorum...
Aynen kuzu nar gibi kizarmis tavuk ta bana bakiyo ye beni diyo :)) bence ikisinden biri artik.tavuk durume daha cok icim gidiyo olsa devirirdim surda 4 5 durum :D

Aynen kuzu nar gibi kizarmis tavuk ta bana bakiyo ye beni diyo :)) bence ikisinden biri artik.tavuk durume daha cok icim gidiyo olsa devirirdim surda 4 5 durum :KK70:
Hangi şehirdesin yapıyım ben sana bide hamilesin nolur hakkını helal et:KK43:

Hangi şehirdesin yapıyım ben sana bide hamilesin nolur hakkını helal et:KK43:
Kurban olurum, helal olsun canim ne demek.keske yakin olsaydin kapini aşındırırdım ama maalesef :)) ellerine emeğine saglik canim yemiş kadar oldum.

Back