• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Valla tarifim alındıysa yapcek bişey yok başka tarif bakcam tühhh keşke igdan diyeydin Yasminim buranın widget bildirimini açamıyorumm :KK43:

Hahaha
Münüşüm beni kışlamaz :KK53:
Ama bellide olmaz tersi fena kuzuuuuuuunun :KK70:

Ahh yazaydınnn sağdan soldan şimdiye geldiydim :KK70:

Ban'a ne ban'a ne beni al onu alma :KK53:

Yendim gibi geliyor kesin benim tarifi kapmışlardır baksanaaa bide milleti çağırmışsınız ben gelmeden :KK70:

Sağolsun Kazen abi ben istedim diye bu kategoriyi yapmıştır kesin yoksaaaa 3-4 yıldır davık pişmediğinden değil :KK70:

Eğer tarifimi kaptıysan kork benden profilden çok pis taciz ederim ben :mad: :KK15:
İg de görmedim ki dün seni, aklıma da geldi üstelik:110:

Tavukla yapilan (ki yapılmamalı) maklube tavuk yemeği kabul edilmez. Bu konuda çok soru geliyor.
Esasında kırmızı etle yapılan ama tavuk etiyle yapılmış bir tarif görmüştüm akşam nette.Yapsam mı acaba diye düşündüm bir ara.Siz böyle yazınca yapsam bile aslı et ile yapıldığı için tercih edilmez gibi geldi bana :confused:

Esasında kırmızı etle yapılan ama tavuk etiyle yapılmış bir tarif görmüştüm akşam nette.Yapsam mı acaba diye düşündüm bir ara.Siz böyle yazınca yapsam bile aslı et ile yapıldığı için tercih edilmez gibi geldi bana :confused:
Tahmin ediyorum ne olduğunu :sus:

Hahaha bilemedim :deli:
ama şimdi etle tavuğu ayırmak aralarını bozmak küstürmek olmaz onlar kardeş sayılır ayrısı gayrısı olmasın :cry:
Tahmin ettiğim mi acep:bicak:

Back