- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İg de görmedim ki dün seni, aklıma da geldi üstelikValla tarifim alındıysa yapcek bişey yok başka tarif bakcam tühhh keşke igdan diyeydin Yasminim buranın widget bildirimini açamıyorumm
Hahaha
Münüşüm beni kışlamaz
Ama bellide olmaz tersi fena kuzuuuuuuunun
Ahh yazaydınnn sağdan soldan şimdiye geldiydim
Ban'a ne ban'a ne beni al onu alma
Yendim gibi geliyor kesin benim tarifi kapmışlardır baksanaaa bide milleti çağırmışsınız ben gelmeden
Sağolsun Kazen abi ben istedim diye bu kategoriyi yapmıştır kesin yoksaaaa 3-4 yıldır davık pişmediğinden değil
Eğer tarifimi kaptıysan kork benden profilden çok pis taciz ederim ben
Bilmiyorum ama sanmıyorumleylmira bebeğim tarifin güvende mi
Kısmet diyelim güzellik o zaman pazar günü Ankaraya gidiyorum inşallah cmt düğün var çok ters zamana denk geldi :) ama nasipİg de görmedim ki dün seni, aklıma da geldi üstelik
Sen tarif bildirimini yapta, halledersin boş zamanında kuzumm.Kısmet diyelim güzellik o zaman pazar günü Ankaraya gidiyorum inşallah cmt düğün var çok ters zamana dek geldi :) ama nasip
Söyledim ama kapılmıştır o tarif başka bakadurayım :)Sen tarif bildirimini yapta, halledersin boş zamanında kuzumm.
Nevreste gelene kadar, birkaç tarif aklında olsun.Söyledim ama kapılmıştır o tarif başka bakadurayım :)
Hayırlı olsun yeni kategori inşallah katılmak nasip olur
Esasında kırmızı etle yapılan ama tavuk etiyle yapılmış bir tarif görmüştüm akşam nette.Yapsam mı acaba diye düşündüm bir ara.Siz böyle yazınca yapsam bile aslı et ile yapıldığı için tercih edilmez gibi geldi banaTavukla yapilan (ki yapılmamalı) maklube tavuk yemeği kabul edilmez. Bu konuda çok soru geliyor.
Tahmin ediyorum ne olduğunuEsasında kırmızı etle yapılan ama tavuk etiyle yapılmış bir tarif görmüştüm akşam nette.Yapsam mı acaba diye düşündüm bir ara.Siz böyle yazınca yapsam bile aslı et ile yapıldığı için tercih edilmez gibi geldi bana
Bence yanlış tahmin ediyorsun Az söyle bakalım kulağıma neymişTahmin ediyorum ne olduğunu
Bildirdim yapılmamış sunduklarım biri hariçNevreste gelene kadar, birkaç tarif aklında olsun.
AcabaaaaaBence yanlış tahmin ediyorsun Az söyle bakalım kulağıma neymiş
Dıııııt yanlışAcabaaaaa
Hahaha bilemedimDıııııt yanlış
Esasında kırmızı etle yapılan ama tavuk etiyle yapılmış bir tarif görmüştüm akşam nette.Yapsam mı acaba diye düşündüm bir ara.Siz böyle yazınca yapsam bile aslı et ile yapıldığı için tercih edilmez gibi geldi bana
Tahmin ettiğim mi acepHahaha bilemedim
ama şimdi etle tavuğu ayırmak aralarını bozmak küstürmek olmaz onlar kardeş sayılır ayrısı gayrısı olmasın
Hoş geldin duzsuzumHayırlı olsun yeni kategori inşallah katılmak nasip olur