- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.707
- 498
- 32
- Konu Sahibi WunderLost
-
Teşekkür ederimm
Ellerine emeğine sağlık canım şahane olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Pasta kalbimde bir yara malum o yüzden yine pastadan gideyim dedimOy oy tavuk pastasımı yaptın senellerine sağlık muhteşem olmuş bol şans canım
He belki diyorsun seni seni hadi inşallahPasta kalbimde bir yara malum o yüzden yine pastadan gideyim dedim
Umut fakirin ekmeğiHe belki diyorsun seni seni hadi inşallah
Umut fakirin ekmeği
Teşekkür ederim canım. Valla uydurdum yaptım, akşam da yedim gayet güzeldi tadıEline sağlık canım, değişik bir tarif ve güzel bir sunum olmuş
Biz yapacağımızı yaptık, artık pınar düşünsünTeşekkür ederim canım. Valla uydurdum yaptım, akşam da yedim gayet güzeldi tadıdaha ne yapayım ben pınar için yani
Aynen öyleBiz yapacağımızı yaptık, artık pınar düşünsünafiyet olsun canım, yapıyoruz, gayet de güzel yiyoruz, hem de yarışmaya katılıp heyecan yaşıyoruz, daha ne olsun
Teşekkür ederim periciimmmYarabbel alemiiinellerine sağlık hocaaaam
Ne bileyim sen beni öyle haşlayınca ben de benden çorba yapcan sandım bir pastaya harç olacağımı düşünmedim dedi üzülmüş kendine gelemedi dolapta ağlıyorTavuk ne oldum ben demiştir eminim
Çok teşekkür ederim beğenmenize sevindimOha! Fikir harika! Çok güzel olmuş, bayıldım! Ellerine sağlık!!!
Bence gülünecek haline agliyor yanlış olmuş son hali muhteşem çünküNe bileyim sen beni öyle haşlayınca ben de benden çorba yapcan sandım bir pastaya harç olacağımı düşünmedim dedi üzülmüş kendine gelemedi dolapta ağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?