- 24 Mart 2020
- 9.980
- 35.802
- 498
- 32
- Konu Sahibi WunderLost
Teşekkür ederimmEllerine sağlık canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimmEllerine sağlık canım![]()
O senin muhteşemliğin bi kereBence gülünecek haline agliyor yanlış olmuş son hali muhteşem çünkü![]()
Ben bunu yazana kadar öne geçmişsinO senin muhteşemliğin bi keredemin baktım ikimizin oyları eşit ha oy kardeşliği
![]()
Bizde 40tane incire 1kilo seker oluyo canimTeşekkür ederimmbu arada uzun uğraşlar sonucu eşim sonunda incir buldu ama kasa ile satılıyormuş fazla getirdi ben de reçel mi yapsam diyorum yapar mısınız siz bi püf noktası var mı
İnşallah berabere biterBen bunu yazana kadar öne geçmişsin![]()
Kurutsana yer müsaitse dün öğrendim kekik suyuna batırıp kurutuyorlarmis ben hiç bişey yapmadan kuruttum ama kekik suyu olursa sapsarı kuruyormusTeşekkür ederimmbu arada uzun uğraşlar sonucu eşim sonunda incir buldu ama kasa ile satılıyormuş fazla getirdi ben de reçel mi yapsam diyorum yapar mırtusınız siz bi püf noktası var mı
Aa ne kadar güzel bir oranlama 40 incire 1 kiloBizde 40tane incire 1kilo seker oluyo canim![]()
Balkonu kullansak kuruturdum da kullanamıyoruz güvercin istilasından saldık gitti leş gibi şu anKurutsana yer müsaitse dün öğrendim kekik suyuna batırıp kurutuyorlarmis ben hiç bişey yapmadan kuruttum ama kekik suyu olursa sapsarı kuruyormus
Bunu da yaptım daha ne yapayım dimi ama komşu. Çok teşekkür ederimmOooyyşş
Tavuklu pasta mı
Çok değişik ve güzel olmuş. Yarışmada başarılar dilerim canım![]()
Balkonda denedim de fırında denemedim hiç :/Balkonu kullansak kuruturdum da kullanamıyoruz güvercin istilasından saldık gitti leş gibi şu anreçel yapayım bu defalık kurusunu da severim aslında fırında kurutulur mu ki
![]()
Sıkmıyorum ben vanilya atiyorum bitaneAa ne kadar güzel bir oranlama 40 incire 1 kilolimon sıkıyor musunuz peki
O zaman reçel yapayım ben garanti olsun. Birazıyla da kurabiye kalanı da yerizBalkonda denedim de fırında denemedim hiç :/
Hadi ya ben de öyle deneyim o zaman teşekkür ederim bilgiler içinSıkmıyorum ben vanilya atiyorum bitane![]()
Afiyet olsun canım yapmış kadar oldumHadi ya ben de öyle deneyim o zaman teşekkür ederim bilgiler için![]()
Sabah aç karnına yiyip üstüne su içmek gerekiyormuş:)1-2 saat sonra kahvaltı yaparsanız vücudu temizliyormuş:)O zaman reçel yapayım ben garanti olsun. Birazıyla da kurabiye kalanı da yeriz![]()
İncir uyutmasi da yapO zaman reçel yapayım ben garanti olsun. Birazıyla da kurabiye kalanı da yeriz![]()
Ayyy tatlılarda pınar labneye ne güzel uyardıİncir uyutmasi da yap![]()
Reçelden mı kurabiyeden mi yeyince vücut temizleniyormuşSabah aç karnına yiyip üstüne su içmek gerekiyormuş:)1-2 saat sonra kahvaltı yaparsanız vücudu temizliyormuş:)