Teşekkür ederim alsemcanım, ellerin sağlık. çok severim tavuk kapamayı sana da yazmayı unutmuşum
Çok teşekkürler ablacımHarika olmuş ellerine sağlık,tam benlik bir tavuk yemeği başarılar diliyorum sanada yarışmada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim alsemcanım, ellerin sağlık. çok severim tavuk kapamayı sana da yazmayı unutmuşum
Çok teşekkürler ablacımHarika olmuş ellerine sağlık,tam benlik bir tavuk yemeği başarılar diliyorum sanada yarışmada.
Rica ederim canısı ne demek başarılarTeşekkür ederim alsem
Çok teşekkürler ablacım
Teşekkürler abla birinciyi ilan edersin bekliyoruzRica ederim canısı ne demek başarılar
Rica ederim ne demek:))Teşekkürler abla birinciyi ilan edersin bekliyoruz
Evet ondan dedim abla senin dediğin birinci oluyoRica ederim ne demek:))
2 haftadır şampiyonu görünce bu işte diyorum
Resmen vahi geliyor bana artıkEvet ondan dedim abla senin dediğin birinci oluyo
Sen aştın artık ablaResmen vahi geliyor bana artık
Bu sefer ne olacak bakalımSen aştın artık abla
Bakalım ablaBu sefer ne olacak bakalım
Zorlanırsam karışmam ona göreBakalım abla
Canım sağolsun ablaZorlanırsam karışmam ona göre
Daha şimdiden harika tarifler var zorlancaz hepimizdeCanım sağolsun abla
Aynen öyle ablaDaha şimdiden harika tarifler var zorlancaz hepimizde
Neler olacak bakalımAynen öyle abla
Merakla bekliyoruz bakalımNeler olacak bakalım
Sizin o taraflar kapamacı zaten, kuzu-tavuk her şeyi kapıyorlar Teşekkür ederimBizim trakyada kuzu kapama çok meşhurdur, çok severiz ,sizin tarifiniz de ona benziyor, çok güzel olmuş, elinize sağlık
Evet her türlüsünü çok severizSizin o taraflar kapamacı zaten, kuzu-tavuk her şeyi kapıyorlar Teşekkür ederim
E ağzınızın tadını biliyorsunuz bence bu şekilde pişen pilav daha lezzetli oluyorEvet her türlüsünü çok severiz