Tavuk Yemekleri Tavuk İskender-Şen Piliç Sponsorluğunda

Güvenle alakası yokki eminim yaparsın
Senin bana güvendiğin kadar ah bende kendime güvensem.
Bu arada alt katımız boşalıyor. Gittiklerine çok seviniyorum fakat yeni gelenlerde sanırım arkadaşları umarım birbirlerine benzemezler. Çünkü gidenler.... Ah ah beddualı bir daire sanırım orası.

Tamam teklif var ısrar yok hazır hisettiğinde katılabilirsin gözün aydın olsun o zaman sıkıntılımıydı komşular

Tamam teklif var ısrar yok hazır hisettiğinde katılabilirsin gözün aydın olsun o zaman sıkıntılımıydı komşular
Sıkıntı ne demek. Kaç defa polis çağırdık. Bizim eşyalarımıza kaç defa zarar verdi. Elektrikli bisikletimin kaç kez dikiz aynalarını kırdılar, yere düşürdüler. Çiçeklerimi kestiler. Geceleri sabahlara kadar bağır bağır sokağı binayı inlettiler. Bunlar ve daha fazlası ah ah

Aman allahım kurban neyin verseydiniz kız

Aman allahım kurban neyin verseydiniz kız
Valla pandemi öncesinde bende bahçede mangal mantığıyla bütün mahalleyle yemek yesem mi diye düşünüyordum. Tabi o zamanlar işim de vardı.
Aslında cidden yapmamız lazım.

Valla pandemi öncesinde bende bahçede mangal mantığıyla bütün mahalleyle yemek yesem mi diye düşünüyordum. Tabi o zamanlar işim de vardı.
Aslında cidden yapmamız lazım.
Allah kurtarmış neyse zaten kurban pahalı tavık kes

Sen çok alıştın 1. Liğe ellerine sağlık yine harika olmuş evoşum bol şans diliyorum

Yine döktürmüşsün ,nefis gözüküyor, eline sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…