Harikasınız çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinGüle güle oturun.
Sağlıkla ve huzurla inşallah.
İyi niyet temennicisi mesleğimdir,iyi kazanırım,Allahım bereket versin inşallah!
Profilo'ya hiç bakmadım bana çok uygun geliyor o marka eşyalarProfilo bayisinde çalıştım bir çok eşyamı profiloyla değiştirdim fiyatlar biraz normale göre yüksek ama kalitesi kesinlikle güzel ürünler biraz daha uygun istersen wentino en uygunlardan istersen bexxel ama kesinlikle Profilo hepsinden daha kaliteli.
Arçelik hiç almadım düşünmüyorum da açıkcasıBence bosch marka al. Ucuz diye gidip arçeliğe filan hiç bulaşma. Ankastre fırınlarda cam patlama olayı çok yaşanıyor o yüzden araştırarak al.
Regal yok ya almamÖncelikle allah kolaylık versin.
Canım regal sakın alma ben hiç memnun değilim.
Tavsiyemde siemens olabilir ama ocak cam beyaz olmalı
Gri ve siyahlarda sildiğin halde leke gözüküyor buda benım sinirimi bozuluyor
Tebrik ederim :) Profilo'ya bakmak şart oldu desenize ocak fırınlı mı peki sizin ?Ben de yeni evlendim sayılır hepsini profilo aldık memnunum şimdilik
Benim davul fırınım var ocağımı ayrı. .. ıkisi bir arada yok... bilemicem.. Hiç kullanmadim da. . Bulaşık makinesi de hiç kullanmadim elde yikiyom iki kişi ihtiyacım olmadı...Selam hanımlar
Yeni bir ev aldık eşimle , şuan kp evinde yaşıyoruz burayıda kiraya vermeyi düşünüyoruz.
Kredi borcumuz var tabii bide siteden aldık,aidat varevlenirken fazla masraf yapmadan girdik bu eve eşya fln
Ve habire bi para akışı oluyor inşallah altından kalkarız diyorum
Sonuç olarak yeniden ev kuruyoruz.
Bulaşık makinası ve ocak hani şu fırın ocak bir arada olanlar var ya hiç kullanmadım bugüne kadar set üstü kullandım.
Gömme olanlardan değil ama
Hangi markaları tavsiye edersiniz ?
Olsun oda güzelBenim davul fırınım var ocağımı ayrı. .. ıkisi bir arada yok... bilemicem.. Hiç kullanmadim da. . Bulaşık makinesi de hiç kullanmadim elde yikiyom iki kişi ihtiyacım olmadı...
Çok teşekkür ederim :) sizede hayırlı doğumlar inşallahBosh yada sıemens diyorum
Güle güle oturun inşallah :)
Bosch Siemens profilo aynı firmanın. Yine de profilo aynı performansı göstermiyor.fiyat olarak da ucuz zaten. 4 yıl önce bütün eşyalarımı bosch aldım maşallah tık demedi ve şunu da pahalı almasaydım şimdi bir model üstünü alırdım diyebileceğim hiçbir eşyam yok mesela. Verdiğim parayı hakediyor. Elektrolux bakabilirsin mesela.Arçelik hiç almadım düşünmüyorum da açıkcası
Bosch da gereksiz bi pahalılık söz konusu ama maalesef listemde bakıcam.
Cam ocak daha önce aldım ama iade ettim patlaması muhtemel gibi geliyor bana
Teşekkür ederim :)
Sagolun .Ankastre set davlumbaz fırın ve ocak hepsi beyaz cam. Buzdolabı çamaşır ve bulaşık makinesi de profilo özellikle dolabımdan çok memnunumTebrik ederim :) Profilo'ya bakmak şart oldu desenize ocak fırınlı mı peki sizin ?
☺☺☺ yeni eviniz hayırlı olsun bu arada... Allah hayirli mutlu huzurlu şekilde oturmayi nasip etsinOlsun oda güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?