• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavsiyenize ihtiyacım var..

Bir de bu tür eşyalar hadi sıkıldık değiştirelim denilecek eşyalar değil üç beş kuruş fazla verip iyisini almazsan ya sürekli bozulur tamiriyle uğraşırsın ya bir süre sonra kullanılamaz hale gelir yenilemek zorunda kalırsın

Bosch Siemens profilo aynı firmanın. Yine de profilo aynı performansı göstermiyor.fiyat olarak da ucuz zaten. 4 yıl önce bütün eşyalarımı bosch aldım maşallah tık demedi ve şunu da pahalı almasaydım şimdi bir model üstünü alırdım diyebileceğim hiçbir eşyam yok mesela. Verdiğim parayı hakediyor. Elektrolux bakabilirsin mesela.
Evet elektrolux burda bi arkadaş daha önce tavsiye etmişti.

Bazen çok para verince de istediğin sonucu alamayabiliyorsun.

İşte ben bundan korkuyorum :)

Bende Bosch var, annemin evinde de Siemens vardı. İkisi aynı neredeyse zaten, çok memnunuz. Hatta annemin bir komşusu misafir geleceği zaman ondan rica ediyor pişirebilir mi diye. Onunki Arçelik sanırım, döndürmesi filan gerekiyormuş, eşit pişirmiyormuş. Ama elektronik eşya şans işi tabi, sürpriz olabiliyor. Bu arada hayırlı olsun eviniz. Mutlulukla oturmak nasip olsun.

bosch cok iyi arcelik bekoda yillardir ailecek kullandigimiz marka hic pisman olmadik butcene gore tercih tabi
Arçeliği baştan eledim zaten ama Beko'nun fırınları iyi gibi görünüyor hani standart bi ocak istemiyorum sanırım biraz uğraştıracak bu iş beni teşekkür ederim :)

Bende Bosch var, annemin evinde de Siemens vardı. İkisi aynı neredeyse zaten, çok memnunuz. Hatta annemin bir komşusu misafir geleceği zaman ondan rica ediyor pişirebilir mi diye. Onunki Arçelik sanırım, döndürmesi filan gerekiyormuş, eşit pişirmiyormuş. Ama elektronik eşya şans işi tabi, sürpriz olabiliyor. Bu arada hayırlı olsun eviniz. Mutlulukla oturmak nasip olsun.
Çok teşekkür ederim iyi dikekleriniz için :KK200:

Evet bende bi kaç sefer kv ye götürmek zorunda kaldım benim fırında Bosch tu ama turbo fırındı ocaklı fırınlar daha randımanlı bence :kahve:

Bende işte böyle bişe arıyorum inşallah aradığımı bulurum :)

Bir de bu tür eşyalar hadi sıkıldık değiştirelim denilecek eşyalar değil üç beş kuruş fazla verip iyisini almazsan ya sürekli bozulur tamiriyle uğraşırsın ya bir süre sonra kullanılamaz hale gelir yenilemek zorunda kalırsın
Evet aynen eşim gördüğünü hadi alalım der ama ben araştırmaktan yanayım.

Hele o servis muhabetti :olamaz:

Beyaz eşya çok önemli.

Koltuğa falan benzemiyor:KK69:

Regal yok ya almam :KK53:

Set üstüm şuan ki inox ama çok çizildi geçen sene aldım pişmanım :KK43:

Ben fırını da iyi olan güzel pişiren bi ocak tavsiyesi istiyorum esasında , sadece hotpoint bakabildim şu güne kadar tatildeyim dönünce bakmayı planlıyorum.

Teşekkür ederim
Rica ederim ben inşaat şirketinde calışıyorum aynı zamanda bizim lineadekor mağazamız var oradan biliyorum FRANKE,TAKE,DOMİNOX,SİEMENS,BOSCH bunlar çok iyi markalar ve hepsi birbirinden güzeldir.aklınızda bulunsun:super:

Rica ederim ben inşaat şirketinde calışıyorum aynı zamanda bizim lineadekor mağazamız var oradan biliyorum FRANKE,TAKE,DOMİNOX,SİEMENS,BOSCH bunlar çok iyi markalar ve hepsi birbirinden güzeldir.aklınızda bulunsun:super:
Yorumlstınız için tekrar teşekkür ederim simens e bakmayı planlıyorum en kısa zamanda :KK19:

Arçeliği baştan eledim zaten ama Beko'nun fırınları iyi gibi görünüyor hani standart bi ocak istemiyorum sanırım biraz uğraştıracak bu iş beni teşekkür ederim :)
canim bildigim kadariyla arcelik ve beko ayni fabrikadan uretiliyor kalite farklarimi var acaba

Hayırlı ugurlu olsun ahterim:) Allah Güle güle oturmayi nasip etsin. Ev alana yardım edermiş Rabbim. Inşallah rahatça öder oturursunuz:) benim tüm beyaz esyalarım Siemens ve ben hepsinden çok memnunum:) inşallah sen de alır hayrini görürsün kuzum:-*

Hayırlı ugurlu olsun ahterim:) Allah Güle güle oturmayi nasip etsin. Ev alana yardım edermiş Rabbim. Inşallah rahatça öder oturursunuz:) benim tüm beyaz esyalarım Siemens ve ben hepsinden çok memnunum:) inşallah sen de alır hayrini görürsün kuzum:-*
Saol dünürüm inşallah :KK68:yorumlarda hep simens, Bosch üstüne ama daha çok ocaklı fırınla ilgili memnuyetin ne derece fırını iyi pişiriyor mu ? :kk77:

Belki bi dahakine bana gelirsin sana yemek yaparım sonra da yeriz kilo falan alırız ne bilim işte aklımda deli sorular :KK70:

Özellikle firinimdan çok memnunum zaten ahterim. 6.5 sene oldu kullanıyorum maşallah diyim daha bi yamugunu görmedim:) kaldı ki her gün illa bi fırın yemeği olur bende. Ya da bişeyler pişer fırında (biliyorsun gelen giden malum). Maşallahı var :) inşallah sana da iyisi denk gelir hayrini görürsün dünürüm:)
Oyyy ne hoş olur valla senle masada yeme içme muhabbet sohbet vallahi doyulmaz tadına:) sonra da çıkar bi Sultanahmet turu yapar eritiriz:)) Shizuka- Shizuka-

Özellikle firinimdan çok memnunum zaten ahterim. 6.5 sene oldu kullanıyorum maşallah diyim daha bi yamugunu görmedim:) kaldı ki her gün illa bi fırın yemeği olur bende. Ya da bişeyler pişer fırında (biliyorsun gelen giden malum). Maşallahı var :) inşallah sana da iyisi denk gelir hayrini görürsün dünürüm:)
Oyyy ne hoş olur valla senle masada yeme içme muhabbet sohbet vallahi doyulmaz tadına:) sonra da çıkar bi Sultanahmet turu yapar eritiriz:)) Shizuka- Shizuka-
O zaman tamamdır üstad okeylediğine göre ilk mağazam belli oldu :KK52:

Ama yemekleri sen yapıcan hiloşumm :kk77: lezzetin merkezinden geliyorsun bide ben o kadar yemek bilmiyorum :hamarat:

Sultanahmet gitmeyeli çooooook uzun zaman oldu çocukları sallar gideriz :KK76:

İnşallah canımm :KK39:

Back
X