selam kızlar aranızda yeniyim zor buldum konu açmayı yaa..neyse konuya geçeyim.kızlar evliyim 28 yasında 1 erkek cocık annesıyım.ankarada yasıyoruz fakat aile buyuklerimiz hatta çogu akrabamız orada olduğu için yakın zamanda bizde tasınacagız(dugunden once)6.ay için salon tutuldu sunnet dugunu yapacagız kayserıde. asıl konu şu;benim hiiçta istediğim gibi olmadı kendi duğunümhalen çok üzülürüm bir salonu bile çok gördüler.severek evlendik sustum hep sevdiğim için tartışmak istemedim.Şimdi için için nerede düğün görsem üzülürüm ağlarım içten içe.inanın herşeyimi düzenden tutun gelinliğime kadar eşyalarıma kadar onlar seçtiler.üstelik neye elimi uzatsam görümcelerim yok o sana yakışmaz yok senin bacakların şekilsiz tuhaf olur yok kolun uzun yok bilmem ne(kendimi nasıl hissettiğimi düşünün artık)kırıcı aşağılayıcı şeyler söylerlerdi.nefret ediyorum artık inanın dışarıdan kim görse bekarmısın diye soranlar oluyordu ve sureklı iltifatlar alırdım gel görki onlar hep kusur aradı durdu 9 yıl oldu evleneli .artık pek görüsüp konusmuyoruz meraba meraba.yüzlerini görecem diye köşe bucak kaçıyorum.yani anlayacağınız şu ki bari oğlumun sünnet düğünü istediğim gibi olsun.eşim bu konuda yanındaym dedi.canım oğlumun sünnet düğününde en güzel ben olmalıyım.özelliklede benımle uğrasan küçük düsürmek icin ellerinden gelen herseyi yapan kaynanam ve gorumcelerim catlasın amaclarına ulasmasın istıyorum.kızlar daha önce hiç takma kiprik takmadım cok seviyorum gerçekten.nerden alabilirim marketlerde bile satılıyor fakat rezil olmak istemiyorum.sadece 1 gün icinde dunyanın parasını dökemem tavsıyenize ihtiyacım varbir de sivas caddesinde hem uygun hemde beni cok guzel tam da istediğim gibi yapabilecek güvendiğiniz fiyat olarakta uygun bir kuaför.kızlar özelden de yazabilirsiniz kuaför ismini falan.abiye elbise alabileceğim yerler kayseride güzel zarif şık.herşeyimi ayarlamam lazım aceleye gelirse hiçbirşey istediğim gibi olmaztüyolarınıza ihtiyacım var benim kimsem yok buralardamorale ihtiyacım var.kızlar kaynanamın odasındayım şu aninternetleri var aslında bikac gun once uye oldum da konu acamadım daa.dört gözle bekliyoruumm YARDIM edin YARDIM YARDIM kızlar beni kendi yerinize koyarak yazın biricik oglumun sunneti ya oyy sağolun şimdiden