tavsiyelerinize ihtiyacım var :(

nazlikiz22

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
57
0
16
Çanakkale
boyle bı forum ıyıkı var kımseye anlatamadım burda herkes bırbırıne yardımcı oluyor ne guzel. Kızlar 5 senelık ılıskım dun gece ıtıbarıyle bıttı. aramızda problemler vardı son zamanlarda cok kavga edıyorduk ogrencı suan arkadaslarının evıne gıtmesıne kızıyordu. cunku oraya sureklı arkadaslarının kız arkadasları gelıp gıdıyordu rahatsız oluyordum. hep oraya gıttıgınde ne benım ıcım rahat oluyodu nede onu sorularımla rahat bırakıyodum bana guvenmeyı ogren falan dedı. Gecen hafta kavgalıyken tamda bunun uzerıne aılesı yaza nısan yapalım dedı. sevglımde bazı konuları halletmeden bole cıddı bı ıse kalkısmayalım dedı. bılıyorum guvensızlık yaptım cogu zaman ama artık ıcım hıc rahat olmuyordu. eve gelen kızlar ne kadar arkadaslarıyla alakasıda olsa içim içimi yiyordu kızlar guvenılır bı tıp değıldı zaten kendıde soyluyodu. Hernese konustuk anlastık hersey cok yolunda gıdıyo dun gece benı aradı bıttı dedı ben snn tanıdıgın gıbı bırı deılım dedı evlenmeye nıyetım yok dedı kendı hayatımı yasamak ıstıyorum dedı bı anda ne oldugunu anlayamadım bnm sevgılım bole seyler solemezdı ustune gıttım solemesı ıcın bısey demedı yalanlar atıp durdu. Bugun mecburıyetten bı araya geldık yıne sorgulamaya basladım yıne bı sonuc alamadım onu cok sevıyorum ya bi 2 3 gun mesaj atma dedı bıraz kendıne zaman ayır dedı yıne konusuruz dedı bende beklemeyı hıc sevmıorum ne olcaksa olsun ıstıyorum bı an once hafta sonu olsada konusup halletsek dıye zaman gecsın ıstıyorum kızlar ne yapmalıyım ya ne konusmalıyım nasıl bı tutum ızlemelıyım yardım edın

canını sıkmak istemem ama sevgilinin hayatında ya da aklında bi başkası olabilir kurduğu cümlelere bakarak birden bitti ben hayatımı yaşıcam demesi ilginç eve gelip gidenlerdende bahsetmişsin zaten bi yanlış yapmış olabilir mi

Erkeklerin hepsimi aynı taktiği uyguluyor çözemedim bugün kaç kişide gördüm bunu ne oluyorsa birden kafalarını dinleyesileri geliyor.Onca yılın hatırı var o bunu yapabiliyorsa hiç aldırma bırak kafasını dinlesin, vazgeçemeyecek durumdaysan takipte kal bekle derim ama böyle söylemeleri bana göre sen bekle artık sıkıldım biriyle konuşayım baktım olmuyor dönerim sana gibi algılıyorum.

Oncelikle cok guvensizce yaklasmissin. Bogmussun sorularinla kisitlamalarinla. Simdi boyleye evlenince nasil bisey olur demistir belkide. Ben 4 yillik evliyim, 2 yillikta beraberligimiz oldu esimle evlenmeden once beraber yasadik. Sunu sana soyleyim erkek milletini slkmayacaksin, germeyeceksin, bogmayacaksin, pesinde de kosmayacaksin. Sakin arama, sensiz olurum yapamam deme. Zamana birak, belki gercekten evlenmek istemiyordur, onu bu sekilde baski altina sokmus olacaksin. Hem bana soracak olursan evlilik karari gercekten dusunup alinmali, aksi halde o evlilikten de bisey beklememen lazim. Yani sana diyecegim, arama. Onun aramasini bekle.

biraz zamana bırakmanı tavsiye ederim belki zor ama arayıp sorma bir müddet sıkma bence

isin ciddiye binecegini anladiginda biraz korkmus olmalii hayatimi yasiyacagim dedigine göre... daha böyle seylere hazir degil sanirim kacis yolu olarak bitirmeyi karar almis

şu durumda sevgilinizin üstüne düşmek sizi dahada üzer söyleyeceğini söylemiş zaten ya işin ciddiye binmesinden korktu yada hayatına başka biri girdi söylediklerinden o çıkıyor. ama kesinlikle aramayın bırakın bir zaman. sizi gerçekten seviyorsa o da ayrılığa dayanamaz zaten biraz yokluğunuzu hissetsin.

Aynen bence de arkadasların dedigi gibi,ne yap ne et ama kendine hakim ol sakın arama sorma..Bırak kendi kendine kalıp düşünsün.
Sen üsteledikçe o daha çok sıkılacak ve senden tamamen uzaklasacak;bu aklında bulunsun.
Zaten bir zaman sonra kendisi arar;merak etme.

teşekkür ederim kızlar verdıgınız tavsıyelerınızden dolayı. Hiç bişey yapmadım aramadım falan ama içim hiç rahat değil beni sevdiğini biliyorum dün görüştüğümüzde hissettırdı dedıgım gıbı hafta sonu konusalım falan dedı. hayatında bırı olduguna ınanmıyorum ama olabılcegı suphesıde aklımı karıstıyor bı kac gecedır arkadaslarında kalıyor. takıp edıyorum sıtelerde yaptıklarına falan bakıyorum resımlerımızı daha kaldırmamıs uye oldugu sıtelerden falan ama tabı sadece bız buna onem verırız erkekler boyle dusunmez heralde zor gelmıstır kaldırmak belkı. kendımı sıkmamaya kotu dusunmemeye belkı konusunca duzelır dıyorum bazen bunun bos bı dusunce olcagını sanıyorum. ne hıssedıcemı ne yapıcamı kestıremıyorum off

Sıkma kendini canım,hiçte kötü şeyler getirme aklına.
Güvensizle,kıskançlıkla hem onu hemde kendini yıpratırsın bunu yapma ikinizede..
Zamana bırak akısına bırak..
Hem hafta sonu görüsecek misşiniz e ne kadar güzel.
O günü sen dur ve sakince bekle..Baska birşey yapma.
Hem dogru düşünüyorsun istese resimlerinizi kaldırması hiçte zor olmazdı hele hele baskası varsa hemen dakikada kaldırırdı.
Bu yüzden baskası var falan gibi de düşünme.
Şüphenin seni ele gecirmesine izin verme olur mu
En yakın zamanda hersey düzelecektir canım insallahh..

çok tesekkur ederım canım ya ıcım bırazda olsa rahatladı inş cnm tek ıstedıgım herseyın duzelmesı

kızlar bugun konustuk ben gorusmek ıstemıyorum dedı ya bılıyorum yanına gelınce yıne fıkırlerım degısıcek dayanamıcam yıne barısıcaz ama sen 2 hafta sonra yıne eskısı gıbı davrancaksın dedı yıne kotu olucak dedı off ya

kızlar napmalıyım ya sadece konusmak ıstıyorum dedım baska bısı beklemıyorum nedenını ogrenmek ıstıyorum falan dedım ne yapmalıyım suan ya bı akıl verın

8 senelik ilişkim var ve bana hayatımı yaşamak istiyorum dese bir saniye daha durmam yanında.özür dileyerek söylüyorum.yine de umarım düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…