- Konu Sahibi nazlikiz22
-
teşekkür ederim kızlar verdıgınız tavsıyelerınızden dolayı. Hiç bişey yapmadım aramadım falan ama içim hiç rahat değil beni sevdiğini biliyorum dün görüştüğümüzde hissettırdı dedıgım gıbı hafta sonu konusalım falan dedı. hayatında bırı olduguna ınanmıyorum ama olabılcegı suphesıde aklımı karıstıyor bı kac gecedır arkadaslarında kalıyor. takıp edıyorum sıtelerde yaptıklarına falan bakıyorum resımlerımızı daha kaldırmamıs uye oldugu sıtelerden falan ama tabı sadece bız buna onem verırız erkekler boyle dusunmez heralde zor gelmıstır kaldırmak belkı. kendımı sıkmamaya kotu dusunmemeye belkı konusunca duzelır dıyorum bazen bunun bos bı dusunce olcagını sanıyorum. ne hıssedıcemı ne yapıcamı kestıremıyorum off
Sıkma kendini canım,hiçte kötü şeyler getirme aklına.
Güvensizle,kıskançlıkla hem onu hemde kendini yıpratırsın bunu yapma ikinizede..
Zamana bırak akısına bırak..
Hem hafta sonu görüsecek misşiniz e ne kadar güzel.
O günü sen dur ve sakince bekle..Baska birşey yapma.
Hem dogru düşünüyorsun istese resimlerinizi kaldırması hiçte zor olmazdı hele hele baskası varsa hemen dakikada kaldırırdı.
Bu yüzden baskası var falan gibi de düşünme.
Şüphenin seni ele gecirmesine izin verme olur mu
En yakın zamanda hersey düzelecektir canım insallahh..
Düzelecek insallah.çok tesekkur ederım canım ya ıcım bırazda olsa rahatladı inş cnm tek ıstedıgım herseyın duzelmesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?