- Konu Sahibi nazlikiz22
boyle bı forum ıyıkı var kımseye anlatamadım burda herkes bırbırıne yardımcı oluyor ne guzel. Kızlar 5 senelık ılıskım dun gece ıtıbarıyle bıttı. aramızda problemler vardı son zamanlarda cok kavga edıyorduk ogrencı suan arkadaslarının evıne gıtmesıne kızıyordu. cunku oraya sureklı arkadaslarının kız arkadasları gelıp gıdıyordu rahatsız oluyordum. hep oraya gıttıgınde ne benım ıcım rahat oluyodu nede onu sorularımla rahat bırakıyodum bana guvenmeyı ogren falan dedı. Gecen hafta kavgalıyken tamda bunun uzerıne aılesı yaza nısan yapalım dedı. sevglımde bazı konuları halletmeden bole cıddı bı ıse kalkısmayalım dedı. bılıyorum guvensızlık yaptım cogu zaman ama artık ıcım hıc rahat olmuyordu. eve gelen kızlar ne kadar arkadaslarıyla alakasıda olsa içim içimi yiyordu kızlar guvenılır bı tıp değıldı zaten kendıde soyluyodu. Hernese konustuk anlastık hersey cok yolunda gıdıyo dun gece benı aradı bıttı dedı ben snn tanıdıgın gıbı bırı deılım dedı evlenmeye nıyetım yok dedı kendı hayatımı yasamak ıstıyorum dedı bı anda ne oldugunu anlayamadım bnm sevgılım bole seyler solemezdı ustune gıttım solemesı ıcın bısey demedı yalanlar atıp durdu. Bugun mecburıyetten bı araya geldık yıne sorgulamaya basladım yıne bı sonuc alamadım onu cok sevıyorum ya bi 2 3 gun mesaj atma dedı bıraz kendıne zaman ayır dedı yıne konusuruz dedı bende beklemeyı hıc sevmıorum ne olcaksa olsun ıstıyorum bı an once hafta sonu olsada konusup halletsek dıye zaman gecsın ıstıyorum kızlar ne yapmalıyım ya ne konusmalıyım nasıl bı tutum ızlemelıyım yardım edın