Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Rusya'da çocuğuma hangi yemekleri yapabilirim?

pandam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
3
0
47
Arkadaşlar merhaba,

Yaklaşık 8 aydır Rusya'da (Novosibirsk) yaşıyoruz. İki yaşında bir oğlum var ama ona yemek pişirirken sıkıntı çekiyorum. Malum, taze sebze yok. Acaba bana ne tavsiye edersiniz? Bebeği ya da küçük çocuğu olan hanımlar çocuklarına neler pişirirler? Hatta bazen çocuğum hep aynı şeyleri yiyor diye de hayıflanıyorum. Türkiye'ye tatil için gittiğimde buraya hangi pratik gıdaları getirmeliyim? Burada hiç Türk arkadaşım yok. Lütfen, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hoşçakalınız.

canım bebeklerle ilgili paylaşımların olduğu yere açman lazım konuyu, küçük çocukları olanlar yardım ederler.

Valla benim de 22 aylık bir oğlum var.Sırf bu sebze sıkıntısı yüzünden oğluma hala kavanozda satılan sebzeli karışım püreleri varya onlardan alıyorum.En azından biçok besine karşı hem alışmış oluyor hemde o sebzelerin vitaminleri almış oluyor.Ben genellikle gerber ve hipp markalarını kullanıyorum.Sanada kolaylıklar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…