Tavsiyelerinize ihtiyacım var arkadaşlar, çünkü kimsenin benim düşüncelerime saygı duyduğunu düşünmüyorum. Lütfen. Olumlu yada olumsuz her yorum kabul

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
istediğim kurumu atama sonrası tam teşekküllü hastaneden sağlık raporu istiyor. bipolar hastalığım bir engel olur mu bilemiyorum. sizce?

Arkadaşlar şart şu şimdi baktım:
c) Tam teşekküllü hastaneden alınan sağlık kurulu raporu ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmadığını belgelemek.
hastalığım bir sorun olur mu sizce içim rahat etmiyor da

Once ailenizin siiz zorladigini sandim ama doktor kesmiyosa ilaclari bi bildigi vardir. Doktor zirvaladi doktor sacmaladi diyemezsiniz bence

Çok doğru bir karar vermişsiniz.. Kardeşimde aynı hastalıktan tanı aldı... Başta kabul etmedi tabi ki ama ailemize göre büyük sayılabilen bir olay yaşadık ve polis kararı ile 1 ay hastanede yattı.. İlaç takibini ve tahlillerini düzenli yaptıracağımıza doktoru ikna ederek taburcu edebildik.. Şükürler olsun ki ilaçlarını düzenli kullanıyor, tahlillerini de yaptırıyor.. Doktor bırakırsa ataklar tekrarlar dediği için ödümüz kopuyor içmeyi red edecek diye.. İnanın aileniz de sizin iyiliğinizi istiyordur kimse evladını çaresiz görmek istemez. Hedeflerinize, gönlünüzdeki güzelliklere kavuşmanız dileği ile..

Düzenli tedavi olduğunuzun ilaçlarınızı aksatmadığınızın ispatı ile sorun olmayacaktır. Takipli doktorunuz ile görüşebilirsiniz.

Öncelikle çok geçmiş olsun, şuan eminim daha çok gençsin fiziki görüntü elbette önemli ancak göğüs küçültme operasyonlarında süt bezlerine etkisi ileride çocuk sahibi olmak istediğinde süt salgısına etkisi vs öncelikle bunlarla ilgili bilgi almanı isterim, hiçbirşey kalıcı değildir elbet ilaçları bırakacağın günler gelecektir şimdi dr sana devam et diyordur onun gördüğü bildiği senin farkında olmadıgın şeyler vardır. Bence sen hayatına bir hobi ekle, zevk aldıgın seni mutlu eden bir hobi. Eminim sana dönütü çok olumlu olacaktır. Hayatında başarılar diliyorum

dış görünüşümün işe başlayacağım yerde daha önemli olduğu için çocuk sahibi olmaktan daha önemli olduğunu düşünüyorum, fakat göğüs küçültme yerine kilo vererek göğüsler küçülüyorsa ameliyattan vazgeçme durumum var bıçak altına yatmak istemiyorum sanırım, kilo vererek göğüsler küçülür mü arkadaşlar

Göğüslerinizin büyümesini nasıl ilaca bağlarsınız akıl alır gibi değil.Gögüs sizin genetik yapınıza kilonuza bağlı olarak büyür burada ilaçların etkisi çok azdır.
İlaçlarin gögüs büyütmek gibi hormonal yan etkileri var sadece kadınlarda degil üstelik erkeklerde bile rastlanan bir durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…