tavsiyeleriniz gerekli

diyorum ya gerektiğinde küt diye de işten çıkaracak kişi.Yüz göz olmaya gerek yok.Her işyerinde yalaka takımı yapar böyle şeyler .Sanki babalarının oğlu.Menfaat dünyası işte.Ben hep aykırı oldum hiç kurala uymadım sürüden hep saptım ama kurtlar yemedi .Herkes yapamaz tabi zor .Karar sizin.
Burdaki ortam çok farklı aile gibi resmen büyük patron baba çalışanlar çocukları

tabiki alın,madem herkes birbirine alıyor ve aile ortamı samimiyeti var,yani müdür degil başka biri de olsa alırdınız diye düşünüyorum.müdür ve çalışanı olayı degil yani.. ben de kol dügmesi veya eldiven veya atkı diyorum..

tabiki alın,madem herkes birbirine alıyor ve aile ortamı samimiyeti var,yani müdür degil başka biri de olsa alırdınız diye düşünüyorum.müdür ve çalışanı olayı degil yani.. ben de kol dügmesi veya eldiven veya atkı diyorum..
Evet durum bu şekilde. Herkes ailenin bir parçası gibi. Ise giren 2 günlük birisinin bile doğum günü olsa kutlama yapılıp hediye alınmış. Teşekkür ederim

Merhaba hanımlar :)

Bu sefer derdim biraz farklı 1 haftadır çalışıyorum. Ortamı çok sevdim yıllardır buradayım gibi sıcak karşılandım. Çok memnunum yani.

Önümüzdeki hafta bizim patronun doğum günüymüş. Burada doğum günleri parti verilerek kutlanıyormuş kim olursa olsun. Ama patron olunca daha büyük bir parti olacak ve herkes hediye derdine düşmüş durumda.

Ben daha 1 haftalık çalışanım. Maddi durumum sıkışık. Hediye almak zorunda mıyım ya da almam gerekirse ne alabilirim. Buradaki herkes birbirini yıllardır tanıyor o yüzden hediye alırken zorlanmazlar. Ben ne yapsam bilemedim. Kıyafet falan alamam çok marka takılıyorum

Konuyu yanlış yere açtıysam Özür dilerim ama dert oldu içime hediye almalı mıyım almamalı mıyım diye.

ben olsam almazdım daha yeniyim diye,doğru düzgün patronda olsa geçmişiniz yok

Back