tavsiyeleriniz gerekli

Limonsarisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.214
1.267
178
Merhaba hanımlar :)

Bu sefer derdim biraz farklı 1 haftadır çalışıyorum. Ortamı çok sevdim yıllardır buradayım gibi sıcak karşılandım. Çok memnunum yani.

Önümüzdeki hafta bizim patronun doğum günüymüş. Burada doğum günleri parti verilerek kutlanıyormuş kim olursa olsun. Ama patron olunca daha büyük bir parti olacak ve herkes hediye derdine düşmüş durumda.

Ben daha 1 haftalık çalışanım. Maddi durumum sıkışık. Hediye almak zorunda mıyım ya da almam gerekirse ne alabilirim. Buradaki herkes birbirini yıllardır tanıyor o yüzden hediye alırken zorlanmazlar. Ben ne yapsam bilemedim. Kıyafet falan alamam çok marka takılıyorum

Konuyu yanlış yere açtıysam Özür dilerim ama dert oldu içime hediye almalı mıyım almamalı mıyım diye.

Bu sefer derdim biraz farklı 1 haftadır çalışıyorum. Ortamı çok sevdim yıllardır buradayım gibi sıcak karşılandım. Çok memnunum yani.

Önümüzdeki hafta bizim patronun doğum günüymüş. Burada doğum günleri parti verilerek kutlanıyormuş kim olursa olsun. Ama patron olunca daha büyük bir parti olacak ve herkes hediye derdine düşmüş durumda.

Ben daha 1 haftalık çalışanım. Maddi durumum sıkışık. Hediye almak zorunda mıyım ya da almam gerekirse ne alabilirim. Buradaki herkes birbirini yıllardır tanıyor o yüzden hediye alırken zorlanmazlar. Ben ne yapsam bilemedim. Kıyafet falan alamam çok marka takılıyorum

Konuyu yanlış yere açtıysam Özür dilerim ama dert oldu içime hediye almalı mıyım almamalı mıyım diye.
tamamen yalakalık yani durum şu an..
Ben doğum günlerini önemsemediğim içi bana hediye mevzuzu gereksiz geliyor aslında.
Sen de yeni başlamışsın zaten. Ama onlar verirken senin vermemen karşısında utanabilirsin.
Kadın mı erkek mi patron?

tamamen yalakalık yani durum şu an..
Ben doğum günlerini önemsemediğim içi bana hediye mevzuzu gereksiz geliyor aslında.
Sen de yeni başlamışsın zaten. Ama onlar verirken senin vermemen karşısında utanabilirsin.
Kadın mı erkek mi patron?
Yok yalakalik değil. Burda herkes kardes gibi. Aile ortamı var birilerini mutlu etmeye bayılıyorlar ondan yapıyorlar.

Işte bende bi tek ben vermezsem ayıp olur mu diye düşünüyorum. Patron erkek ama daha küçük 24 yaşında. Baba oğul ikisi yürütüyor işi

20 tlye çok güzel kol düğmesi yada gravat ıgneleri var alabılırsen allıraın maddı durum elvermıyoraa almak zorunda değilsin canım . Daha bir haftalıksın

Yok yalakalik değil. Burda herkes kardes gibi. Aile ortamı var birilerini mutlu etmeye bayılıyorlar ondan yapıyorlar.

Işte bende bi tek ben vermezsem ayıp olur mu diye düşünüyorum. Patron erkek ama daha küçük 24 yaşında. Baba oğul ikisi yürütüyor işi
24 yaşındaysa ben ona patron demem de hadi neyse.
Güzel bir kravat alabilirsin markalı.
Markadan kotarırsın hiç olmazsa.

Küçük bişey al sende canım güzel bir kalem yada masasının üzerinde durabilecek zarif bir süs :) aklıma başka bişey gelmiyor

20 tlye çok güzel kol düğmesi yada gravat ıgneleri var alabılırsen allıraın maddı durum elvermıyoraa almak zorunda değilsin canım . Daha bir haftalıksın
Alırsam çok basit birsey de almak istemem ama kol düğmesi iyi fikir. Kravat iğnesi kullanmiyordur sanırım

hiç bir şey almayın.Patron da kim allahaşkına . Yeri geldiğinde sizi cart diye acımadan işten çıkaracak kişi.Hiç gerek yok bunlara.

Küçük bişey al sende canım güzel bir kalem yada masasının üzerinde durabilecek zarif bir süs :) aklıma başka bişey gelmiyor
Bir abla masasına isimli alacakmış. Bende internetten baktım üstüne isim yazılan pilot ya da tükenmez kalemler var öyle birşey yaptirabilirim diye düşündüm uygun fiyata bulursam

24 yaşındaysa ben ona patron demem de hadi neyse.
Güzel bir kravat alabilirsin markalı.
Markadan kotarırsın hiç olmazsa.
Bende patron demiyorum zaten o bana abla diyor. Anlatmak kolay olsun diye patron dedim. Genelde işçi tulumu giydiği için kravat aklıma gelmemişti teşekkür ederim

Herkes hediye alır da ben almazsam hoş olmaz diye düşünüyorum
boşverin uymayın herkesin aklına .Sözlü olarak kutlayın tebrik edin ama hediye almak bana saçma geliyor yine de siz bilirsiniz .Elin adamına hediye almak saçma

Elin adamı ama iş verenim sonuçta
diyorum ya gerektiğinde küt diye de işten çıkaracak kişi.Yüz göz olmaya gerek yok.Her işyerinde yalaka takımı yapar böyle şeyler .Sanki babalarının oğlu.Menfaat dünyası işte.Ben hep aykırı oldum hiç kurala uymadım sürüden hep saptım ama kurtlar yemedi .Herkes yapamaz tabi zor .Karar sizin.

Back