Tavsiye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çeker ya şu an özür dilemeye başlamış bile. Adam öyle biri demek ki:) Ben sordum çocuğuna da çimdik atacak mısın sinirlendiğinde dedim cevap vermedi ona, cimdigi şiddet saymıyorsa çocuğa da yapar dedim. Eşi de şiddet saymıyor sanırım cimdigi, onun da ne yapacağı belli olmaz. Umarım bu toksiklikten kurtulurlar büyüyünce

Allahım toksik ilişkilerden korudun amin amin amin

Ya kusura bakmayın bombaya tutuldum mesaj seçmedim ama hepsine de yetisemem valla senelerdir eşime şiddet uyguyluyormusum adamın bu zamana gıkı çıkmamış ben bunu el üstünde tutim. Yok canım çocuğumu cimciklemem sadece eşime şiddet uyguladım bu zamana kadar sinirlarim cimcik ve kol sıkmak kaç yıl yatarim

O yazdığım mesaja cevap verdiniz ama cımbızla seçerek cevap verdiniz. Yoksa hiç cevap vermeseniz gözden kaçmış, yetişememiş der lafını etmezdim burda zaten. Az önce çimdik de siddetmis onu öğrendim burda vs yazdınız ya, yani şiddet değil bence demeye getirdiniz ya... Şimdi şiddet olduğunu söylüyorsunuz. Kendinizle celisiyorsunuz hep. Neyse fazla bir şey demeyeceğim daha nasıl olsa kendinize göre alıp cevaplayıp arada atar yapıyorsunuz falan..bana göre değil. Hiç yatmazsınız eşiniz boşarsa bir gün nafaka vs peşine düşersiniz geçinmek için. Tek cezanız o olur.

Haksızsınız. Ama kabul de ediyorsunuz. Bence uzatmayın alttan alın.Aslında daha büyük olan problem eşinizin 15.sırada olması. Öncelik bebeğinizdir evet ama bu kadarı çok fazla. Şöyle düşünün eşiniz kendisini değersiz hissettiği bir eve ne kadar gelmek ister?

Verdiginiz samimiyete istnaden söylüyorum abla kelimesini o kadar haklısınız ki zaten iliskini gidisatini o yonde olduvunu gorunce birakmistim bu davranislarimi ama cocugum konusunda malesef o kadar evhamliyimki ilk bebeğimi kaybettim ikincisinde 9 ay boyunca sürekli risklerle boguşunca hep bi kaybetme korkusu yasadim bu beni cok etkiledi sırf bunun için bi terapiye gidicemm bu korkumu yenmek için. Tesekkur ederim tavsiye için

Cok haklisin farkindayim toparlayacağım insallah

Azıcık susun ve kendinize çeki düzen verin.

bence eşinizin de bebeğiniz kadar ilgiye ihtiyacı var. sizin de aynı şekilde. aile olmak böyle bir şey değil mi zaten. hepinizin birbirinizi sarıp sarmalaması gerekir. önceliğiniz bebeğiniz olmamalı sadece. önceliğiniz aile olmalı. bu pek tabii eşiniz için de geçerli. ancak siz bebeğinizle kendinizi eşinizden soyutlamışsınız.

Evet öyle oldu haklısınız

3 buçuk yıllık evliyim böylesi saçma el şakaları asla yapmadık yapmayız da. Saygı denen bir şey var, kırmızı çizgi denilen bir sınır var. Evlisiniz siz farkında mısınız ilkokul sıralarında kavga eden çocuk değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…