- 4 Mayıs 2015
- 2.258
- 3.734
- 133
- 38
- Konu Sahibi Lepistes86
-
Ay ay ay ay birde sinirlenip pasif agresif davranışlar sergilermişValla bi an bu düşünce aklımdan geçmedi değil e alışkanlıkları bırakmak biraz zor takdir edersiniz ki. Teşekkürler çekilebilirsiniz
Çeker ya şu an özür dilemeye başlamış bile. Adam öyle biri demek ki:) Ben sordum çocuğuna da çimdik atacak mısın sinirlendiğinde dedim cevap vermedi ona, cimdigi şiddet saymıyorsa çocuğa da yapar dedim. Eşi de şiddet saymıyor sanırım cimdigi, onun da ne yapacağı belli olmaz. Umarım bu toksiklikten kurtulurlar büyüyüncedr_yad 2 3 çok dedin be bu kişiyi en fazla 1 sene çeker. Eğer kocası şiddetten aşağılanmaktan hoşlanan biri değilse tabi Cümlelere bak ya yeminle ergenlikten çıkamamış sıkışıp kalmış
Kime banamiBekli şimdi bana ağzımın payını vericek. Ben belki haklısın diyebilirim.
AminAy ay ay ay birde sinirlenip pasif agresif davranışlar sergilermişAllah sabır versin eşinize
Allahım toksik ilişkilerden korudun amin amin aminÇeker ya şu an özür dilemeye başlamış bile. Adam öyle biri demek ki:) Ben sordum çocuğuna da çimdik atacak mısın sinirlendiğinde dedim cevap vermedi ona, cimdigi şiddet saymıyorsa çocuğa da yapar dedim. Eşi de şiddet saymıyor sanırım cimdigi, onun da ne yapacağı belli olmaz. Umarım bu toksiklikten kurtulurlar büyüyünce
Ya kusura bakmayın bombaya tutuldum mesaj seçmedim ama hepsine de yetisemem valla senelerdir eşime şiddet uyguyluyormusum adamın bu zamana gıkı çıkmamış ben bunu el üstünde tutim. Yok canım çocuğumu cimciklemem sadece eşime şiddet uyguladım bu zamana kadar sinirlarim cimcik ve kol sıkmak kaç yıl yatarimÇeker ya şu an özür dilemeye başlamış bile. Adam öyle biri demek ki:) Ben sordum çocuğuna da çimdik atacak mısın sinirlendiğinde dedim cevap vermedi ona, cimdigi şiddet saymıyorsa çocuğa da yapar dedim. Eşi de şiddet saymıyor sanırım cimdigi, onun da ne yapacağı belli olmaz. Umarım bu toksiklikten kurtulurlar büyüyünce
Toksik ilişkiler miAllahım toksik ilişkilerden korudun amin amin amin
O yazdığım mesaja cevap verdiniz ama cımbızla seçerek cevap verdiniz. Yoksa hiç cevap vermeseniz gözden kaçmış, yetişememiş der lafını etmezdim burda zaten. Az önce çimdik de siddetmis onu öğrendim burda vs yazdınız ya, yani şiddet değil bence demeye getirdiniz ya... Şimdi şiddet olduğunu söylüyorsunuz. Kendinizle celisiyorsunuz hep. Neyse fazla bir şey demeyeceğim daha nasıl olsa kendinize göre alıp cevaplayıp arada atar yapıyorsunuz falan..bana göre değil. Hiç yatmazsınız eşiniz boşarsa bir gün nafaka vs peşine düşersiniz geçinmek için. Tek cezanız o olur.Ya kusura bakmayın bombaya tutuldum mesaj seçmedim ama hepsine de yetisemem valla senelerdir eşime şiddet uyguyluyormusum adamın bu zamana gıkı çıkmamış ben bunu el üstünde tutim. Yok canım çocuğumu cimciklemem sadece eşime şiddet uyguladım bu zamana kadar sinirlarim cimcik ve kol sıkmak kaç yıl yatarim
Verdiginiz samimiyete istnaden söylüyorum abla kelimesini o kadar haklısınız ki zaten iliskini gidisatini o yonde olduvunu gorunce birakmistim bu davranislarimi ama cocugum konusunda malesef o kadar evhamliyimki ilk bebeğimi kaybettim ikincisinde 9 ay boyunca sürekli risklerle boguşunca hep bi kaybetme korkusu yasadim bu beni cok etkiledi sırf bunun için bi terapiye gidicemm bu korkumu yenmek için. Tesekkur ederim tavsiye içinTamam yeni annesiniz herşeyi evham yapıyorsunuz.Ama 20 yıllık evli biri olarak fikrim evde ki küçük tartışmalar da o sizi yumuşatmak için hadi kolumu sık falan demiş olabilir cilveleşme maksatlı..Ama toplum içinde bu davranışlar rencide eder.Yolda ve evde de kavgayı devam ettirmeniz küfür ve hakaret etmeniz hiç olmamış..Eşinizin size gösterdiği anlayışı suistimal etmişsiniz..Oda sizin canınızı yakmaya ve oda hakaret etmeye başlamış .Bir kere o sınır aşıldımı herşey iyice laçkalaşır...Siz çocuğunuzu çok seviyorsunuz o ağlayınca çok üzülüyorsunuz diye her sagısızlığı eşinize yapma hakkınız doğmuyor..Bir kere saygıyı yitirirseniz sevgi aşk evliliği ayakta tutmaya yetmiyor..Ayrıca panik ve evham sizi daha iyi bir evebeyin yapmaz ..Sakin olun elbette çocuk ağlar düşer ,kalkar siz soğukkanlı ve mantıklı davranmaya özen gösterin..Böyle gergin ve evhamlı olmak mantıksız davranmaya yol açar..
Cok haklisin farkindayim toparlayacağım insallahHaksızsınız. Ama kabul de ediyorsunuz. Bence uzatmayın alttan alın.Aslında daha büyük olan problem eşinizin 15.sırada olması. Öncelik bebeğinizdir evet ama bu kadarı çok fazla. Şöyle düşünün eşiniz kendisini değersiz hissettiği bir eve ne kadar gelmek ister?
Tbii ki de şiddet şaka mı bu?Vay anam bi cimcik şiddetmiste senelerdir haberim yokmuş. Işte öğrenmenin yaşı yoktur
Azıcık susun ve kendinize çeki düzen verin.Merhaba, eşimle 10 yıldır birlikteliğimiz var 3 yıldır da evliyiz. Eşim bana göre daha sakin alttan alan bi yapıya sahiptir genellikle tartışmalarımız da ben daha fevri daha asi oluyorum. Ve çok sinirlendiğim de bazen istemsizce onun kolunu sıkabiliyorum veya hafif koluna falan vurabiliyorum ama bu senelerdir böyleydi zaten.hatta ben sinirlenince o kolunu uzatıp hadi cimcikle falan derdi.
Neyse bizim bi bebeğimiz oldu ve şu an bir yaşında anne olanlar anlar bebek olduktan sonra her şey değişti. Benim onceligim bebegim oldu. Ki önceden bunu söyleyenlere olur mu öyle şey ben eşimin yerini ayrı tutarım ilgisini eksik etmem derdim. Ama öyle olmadı tabi olayı fazla abartıp eşimi hayatımda 15. Sıraya aldım ki ilk 14 sırada bebegim, bebegim, bebegim... geliyor.
E ben değiştikçe oda aynı kalmadı tabi onundA benim onceden yaptigim ama tepki vermedigi hatta gulup hadi bana vurda rahatla dedigi seylere sabrının tukendigini farkettim ve tabi bende artik o huylarimdan vazgecmeye baslamistim..
Bugün bebeğimizi bir yaş için kan aldırmaya götürdük.Hemsire içeriye sadece beni aldı ve kan almal icin o kadar uğraştı ki bebegim çok ağladı o ağladıkça ben gerildim, çok üzüldüm vs. Cok aglayinca hemsireye son tupu aldiramadim cunku tekrar damar bulmasi gerekti vs. Yani sinirlerim de bozuldu. Neyse biz ciktik bebegim esimin kucagindaydi sonra beni istedi bende aldim ama ağlamaya devam ediyordu. baktim esim teli eline almış internete giriyor. Zaten uzgun sinirliyim birak sunu elinden dedim sinirli bi şekilde o da güldü ben daha çok sinirlendim ve kolunu sıktım bi an oysaki bunları yapmamaya baslamistim. Eşinde sinirlendi ve elimi itti tek sinirlenen sen değişsin diye. Neyse biz eve gelene kadar tartıştık sonra kapıda ben onun elinden anahtari alırken elini acitarak aldım oda benim saçımı canımı acitarak çekti ve ben şok oldum ilk defa böyle bisi yaptı ve tartışmamı laf ile daha buyudu ben cok hakaret kufur ettim e oda karsilik verdi. Ilk defa bu boyuta geldik ve ben şu an ne yapacagimi sasirdim. Benim saçımı çekti canımın yanmasini istediği için ve bana karşılık küfürler etti. Akşam gelmemesini eve almicagim söyledim. Oda bu şekilde ise gitti.
Şimdi çoğu kişi sen vurmuşsun halletmişsin diyecek ama öyle bisey yok buna zaten o müsaade ediyordu senelerdir kendisi uzatıyordu vur ben hayır diyince elimi alıp kendine vurmaya bile çalışıyordu yani hani bunlara izin vermeyen birine zaten bisey yapamazdin.
Ben şimdi ne yapmalıyım saçımı cekmeside bi şiddet degilmi ? Canımın yanmasini isteğini için yaptı ki o esnanada da çocuk kucagkmday di
Çok konuştuğumu ne biliyosun. Az ve öz konuşurum eminim özel hayatında esin yada sevgilinin başında sürekli dır dır eden birisindirAzıcık susun ve kendinize çeki düzen verin.
bence eşinizin de bebeğiniz kadar ilgiye ihtiyacı var. sizin de aynı şekilde. aile olmak böyle bir şey değil mi zaten. hepinizin birbirinizi sarıp sarmalaması gerekir. önceliğiniz bebeğiniz olmamalı sadece. önceliğiniz aile olmalı. bu pek tabii eşiniz için de geçerli. ancak siz bebeğinizle kendinizi eşinizden soyutlamışsınız.Merhaba, eşimle 10 yıldır birlikteliğimiz var 3 yıldır da evliyiz. Eşim bana göre daha sakin alttan alan bi yapıya sahiptir genellikle tartışmalarımız da ben daha fevri daha asi oluyorum. Ve çok sinirlendiğim de bazen istemsizce onun kolunu sıkabiliyorum veya hafif koluna falan vurabiliyorum ama bu senelerdir böyleydi zaten.hatta ben sinirlenince o kolunu uzatıp hadi cimcikle falan derdi.
Neyse bizim bi bebeğimiz oldu ve şu an bir yaşında anne olanlar anlar bebek olduktan sonra her şey değişti. Benim onceligim bebegim oldu. Ki önceden bunu söyleyenlere olur mu öyle şey ben eşimin yerini ayrı tutarım ilgisini eksik etmem derdim. Ama öyle olmadı tabi olayı fazla abartıp eşimi hayatımda 15. Sıraya aldım ki ilk 14 sırada bebegim, bebegim, bebegim... geliyor.
E ben değiştikçe oda aynı kalmadı tabi onundA benim onceden yaptigim ama tepki vermedigi hatta gulup hadi bana vurda rahatla dedigi seylere sabrının tukendigini farkettim ve tabi bende artik o huylarimdan vazgecmeye baslamistim..
Bugün bebeğimizi bir yaş için kan aldırmaya götürdük.Hemsire içeriye sadece beni aldı ve kan almal icin o kadar uğraştı ki bebegim çok ağladı o ağladıkça ben gerildim, çok üzüldüm vs. Cok aglayinca hemsireye son tupu aldiramadim cunku tekrar damar bulmasi gerekti vs. Yani sinirlerim de bozuldu. Neyse biz ciktik bebegim esimin kucagindaydi sonra beni istedi bende aldim ama ağlamaya devam ediyordu. baktim esim teli eline almış internete giriyor. Zaten uzgun sinirliyim birak sunu elinden dedim sinirli bi şekilde o da güldü ben daha çok sinirlendim ve kolunu sıktım bi an oysaki bunları yapmamaya baslamistim. Eşinde sinirlendi ve elimi itti tek sinirlenen sen değişsin diye. Neyse biz eve gelene kadar tartıştık sonra kapıda ben onun elinden anahtari alırken elini acitarak aldım oda benim saçımı canımı acitarak çekti ve ben şok oldum ilk defa böyle bisi yaptı ve tartışmamı laf ile daha buyudu ben cok hakaret kufur ettim e oda karsilik verdi. Ilk defa bu boyuta geldik ve ben şu an ne yapacagimi sasirdim. Benim saçımı çekti canımın yanmasini istediği için ve bana karşılık küfürler etti. Akşam gelmemesini eve almicagim söyledim. Oda bu şekilde ise gitti.
Şimdi çoğu kişi sen vurmuşsun halletmişsin diyecek ama öyle bisey yok buna zaten o müsaade ediyordu senelerdir kendisi uzatıyordu vur ben hayır diyince elimi alıp kendine vurmaya bile çalışıyordu yani hani bunlara izin vermeyen birine zaten bisey yapamazdin.
Ben şimdi ne yapmalıyım saçımı cekmeside bi şiddet degilmi ? Canımın yanmasini isteğini için yaptı ki o esnanada da çocuk kucagkmday di
Valla Allah kocana yardım etsinÇok konuştuğumu ne biliyosun. Az ve öz konuşurum eminim özel hayatında esin yada sevgilinin başında sürekli dır dır eden birisindir
Evet öyle oldu haklısınızbence eşinizin de bebeğiniz kadar ilgiye ihtiyacı var. sizin de aynı şekilde. aile olmak böyle bir şey değil mi zaten. hepinizin birbirinizi sarıp sarmalaması gerekir. önceliğiniz bebeğiniz olmamalı sadece. önceliğiniz aile olmalı. bu pek tabii eşiniz için de geçerli. ancak siz bebeğinizle kendinizi eşinizden soyutlamışsınız.
Iyi dileklerin için teşekkürler, çekilebilirsin.Valla Allah kocana yardım etsin
Bu hızla dewamke
3 buçuk yıllık evliyim böylesi saçma el şakaları asla yapmadık yapmayız da. Saygı denen bir şey var, kırmızı çizgi denilen bir sınır var. Evlisiniz siz farkında mısınız ilkokul sıralarında kavga eden çocuk değil.Yapma yahu eşiniz varmı bilmiyorum ama hic mi el şakası yapmıyorsunuz yukarıda abartmış olabilirim ama el şakası gibi düşün fazlasını da zaten hangi adam kabul ederdi ki. Uzgun luk noktasında onunda evladı ya hani o yüzden uzulsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?