Tavsiye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz farkında mısınız bilmiyorum ama şımarıklık seviyenizi doldurmuşsunuz. Üstelik haklı yorumlara da sert tepkiler veriyorsunuz ama aklın yolu birdir. Ne o size vursun ne de siz ona. İlkokul çocukları değilsiniz, aklınızı başınıza alıp eşinizle konuşun bence.

Yıllardır şaka adı altında adama şiddet uygulamışsın buna tamam diyelim hadi
Adam da sizin saçınızı çekmiş ( saç çekmek ne yaa ilkokul bebesi gibi )

Ödeştiniz bile diyemeyiz aslinda

Ayrıca buraya verdiginiz cevaplardan da anlaşılıyor biraz şımarık oldugunuz

Arkadaşım bi cimcik le şiddet uygulayan olduk kime ne dicegimi sasirdim

Biz saç çekme olayını kol cimcikleme lisedeyken yapıyorduk yada sevgiliyken büyüsenizmi artık ..siz cimciklerken onunda canı yaniyordur kediyi bile sıkıştırın tirmalar .. etkiye tepki olayı . saçımı çekmesi şiddet değilmi ayrı olay komtum darp raporu alın eşyalarıda koyun kapıya haketmis bosanin

Arkadaşım bi cimcik le şiddet uygulayan olduk kime ne dicegimi sasirdim
Çocuğunuza çimdik atmazsınız değil mi? Çünkü şiddet olduğunu bilirsiniz. Haa ona da atarım diyorsanız haklisiniz size göre şiddet değil. Burda insanların üsluplarına takiliyorsunuz, bir böbürlenerek yazıyorsunuz ama insanlar sizin uslubunuzdan dolayı böyle. Hem küfür ettim, hakaret ettim diyen birinin üslupla sorunu olduğunu sanmıyor insanlar. En azından ben sanmadım.

Kaprisli ,şımarık ve bencilsiniz... gidin tedavi olun... bir dk durmam ben sizin gibi biriyle... buraya laf yetiştireceğinize gidin eşinizden özürler dileyin... gerçi ben olsam affetmem...
Siz çekmezsiniz, ben çekmem, çoğu kişi çekmez...Ama ne insanlar var. Bulmuş kendine göre birini öyle davranıyor işte. Yani eşine burda sıfat yazmak istemiyorum banlanmamak için. Ha kötü bir şey de yazmayacağım çok ama... O eşi 2-3sene daha çeker en azından.

Ilk defa konustugubin biri ile on yıllık arkadaşınla aynı şekilde mi konusuyorsun

Yok hic sinirlenmedim sana çok sakinim çekilebilirsin tesekkurler

Ilk defa konustugubin biri ile on yıllık arkadaşınla aynı şekilde mi konusuyorsun
Hayır tabii ki. Eşimle de aynı şekilde konuşmuyorum. Ama trafikte kendim gittiğim zaman hariç küfür etmiyorum. Insanlara hakaret etmiyorum. Yani üslubumu biliyorum. Eşime ya da arkadaşıma da etmiyorum. Yani bazı şeyleri normallestirmiyorum. Siz öyle yapmışsınız onu dedim

Bayanin bir cinsiyet terimi olmadığını bende biliyorum. Ama kimse gerçek ismini bile kullanmiyor burda sanal ortam burasi nerden bileyim herkesin kadin oldugunu dalgasina yazmistim
Kadın olmayıp burada olanların ciddi problemleri vardır. Kaldı ki burası Kadınlar Kulubü. Bayanlar Kulubü değil ✌

Tamam yeni annesiniz herşeyi evham yapıyorsunuz.Ama 20 yıllık evli biri olarak fikrim evde ki küçük tartışmalar da o sizi yumuşatmak için hadi kolumu sık falan demiş olabilir cilveleşme maksatlı..Ama toplum içinde bu davranışlar rencide eder.Yolda ve evde de kavgayı devam ettirmeniz küfür ve hakaret etmeniz hiç olmamış..Eşinizin size gösterdiği anlayışı suistimal etmişsiniz..Oda sizin canınızı yakmaya ve oda hakaret etmeye başlamış .Bir kere o sınır aşıldımı herşey iyice laçkalaşır...Siz çocuğunuzu çok seviyorsunuz o ağlayınca çok üzülüyorsunuz diye her sagısızlığı eşinize yapma hakkınız doğmuyor..Bir kere saygıyı yitirirseniz sevgi aşk evliliği ayakta tutmaya yetmiyor..Ayrıca panik ve evham sizi daha iyi bir evebeyin yapmaz ..Sakin olun elbette çocuk ağlar düşer ,kalkar siz soğukkanlı ve mantıklı davranmaya özen gösterin..Böyle gergin ve evhamlı olmak mantıksız davranmaya yol açar..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…