Tavsiye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bundan bunu mu anladın herhalde işiniz yok taşlayayım birilerini diye dolasiyosun ben iyi bisi söylemiştim oysaki
Neden taşlayalım sizi. bu kadar kişi aynı şeyi söylüyor ama siz aksini. Bir durup düşünün acaba deyin kendinize. Bu kadar kişi yanılıyor olamaz dimi

Kübra ben bunu herrryerde diyorum. Ben işsizim. Ama düzgün bir aile terbiyesine sahibim. Sakin bir hayatım var. Fena olmayan bi eğitim aldım. Kendimi geliştime çabalarım hep devam eder. Fikirlerimin önemsiz olduğunu düşünmüyorum. zira sen de ben gibi insanlardan fikir almak için konu açtın ya zaten. O yüzden fikir ayrılığı olışunca bu kadar gerilmeni gerektircek bir durum yok. İlişki biçimiz tüm zerreleriyle yanlış. Bir an önce kabul edersen sizi geçtik ama evladınızın sağlıpı için beeeelki düzelme yoluna gidebilirsiniz.

Yaziniza bakarsak ve burda verdiginiz tepkilere bakarsak siz zaten ne söylense kabul etmeyeceksiniz. Siz böye devam etseniz uzun kisa adam sizi bosayacak ve siz kendi ellerinizle evladinizin yuvasini yikmis olacaksiniz. Burda hickimseye birsey olmaz. Olan en cok sizin cocuga olacak. Bence acilen kendinize ceki düzen verin, cünkü bastan sona hatalisiniz. Adamin sac cekmesi de kabul edebilir degil, ama sizinde kafaniza göre onun canini yakmanizda bi o kadar kabul edilmez. "Sinirliydim, ondan oldu" diyorsaniz aynisi esiniz icin de gecerli olur. Bir insan zaten esini 15. Siraya atiyorsa orda cok ciddi bir Problem var.

Merve daha önceki mesajımda da söyledim haklı olduğumu hic söylemedim ki haksizim düzeltmek için çabalıyorum zaten benim için önemli olan hic birinizi tanımıyorum konuşma şekli. Fikrinizi almak icin konu açtım fikir ayriliklarina takilmadim. kotu uslup kullanimina karsiyim. İşsiz derken kötü anlamda demedim memlekettin çoğu işsiz. Bebegim uyuyor şu an yapacak bi isim yok bunun gibi seyleri kastettim.

sana son tavsiyemi verip çıkıyorum konundan ; şimdi odadan bir yastık alıyorsun ( kabarık olsun ) sonra bu yastığa yüz göz çiziyorsun ve tüm nefretini kinini o yastıktan çıkarıyorsun . Ha seni kesmedi mi bu eve kum torbası alın .
Kedi alın diyen arkadaşlar nasıl böyle bir tavsiye verirsiniz ? yapmayın etmeyin bu üye kediyi kuyruğundan tuttuğu gibi fırlatır bir sinirli anında .

Bence adami kapida karsilayip gonlunu alin bebisi uyutun romantic bir sofra cilve oynasma ve mutlu son ile guzel bir gece yasayin bu vurmalar etmeler gerilimler bence cocukla cinsel hayatiniz aksamissa ondan olabilir diye dusunuyorum yanlis tahmin olabilir tabi.

Bu manası daha kötü be kübra. Memleketin çoğu işsiz mantıksız dedin bana. Tam o mantıksız cümlemi alıntılar mısın? Anlamak için soruyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…