- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- En iyi cevaplar
- 2
- 6.357
- 108
- 30
- Konu Sahibi Lepistes86
-
Nolur nolur atsanıza.Ekran görüntüsü atimmi daha fazla gülersin bütün mesajlara komik ifadesi birakiyosun ya
Vallahi çok mantıklı bir tavsiyeHak veren yok henüz ama uzaklaştırma al diye tavsiyede bulundum ben . Çünkü şiddet ortamından uzak kalsın kocası istedim.
Mantıklı bebeğinde kedilere çok meraklı biz bunu bi düşünelim @morkagit tEvet. Adam cimciklemekten hoşlanıyorsa, minnoş bir kedi alabilir. Hem kediler çokta tatlış muhtemelen 15. Sıraya da koymaz adamı. İlgi şefkatta gösterir. Hahahah ne diyeyim yani şimdi size
Tamam merve ye attım sanada atimNolur nolur atsanıza.
Aaaatın aaatın atınnn
Neden taşlayalım sizi. bu kadar kişi aynı şeyi söylüyor ama siz aksini. Bir durup düşünün acaba deyin kendinize. Bu kadar kişi yanılıyor olamaz dimiBundan bunu mu anladın herhalde işiniz yok taşlayayım birilerini diye dolasiyosun ben iyi bisi söylemiştim oysaki
Etti hakkını yiyememEşinize çok acıdım ya. Elini sıkmak, kolunu sıkmak da ne demek oluyor. Adam iyi sabr ediyormuş kaç senedir
Yok tatlım kimse hak vermedi ama yine de haklı olduğunu sanıyor6 sayfayı okuyamadım arkadaşlar hayrınıza söyler misiniz bu kadar yorum arasında konu sahibine hak veren var mı ?
Kübra ben bunu herrryerde diyorum. Ben işsizim. Ama düzgün bir aile terbiyesine sahibim. Sakin bir hayatım var. Fena olmayan bi eğitim aldım. Kendimi geliştime çabalarım hep devam eder. Fikirlerimin önemsiz olduğunu düşünmüyorum.Bak bisi diyim mi ben ilk defa burda bi konu acmistim ama kimse yazmaz demistim. Ama çok işsiz güçsüz insan bazi mesajlar cok guldurdu beni bi insani tanimadan bu kadar yorum acimasizlik vs. Ama sevdim burayi daha güzel konular açımde oraya da gel merve cok güleriz
Olabilir sahiplenin bari satın almayınMantıklı bebeğinde kedilere çok meraklı biz bunu bi düşünelim @morkagit t
Gelmedi banaTamam merve ye attım sanada atim
Bayan değil kadın ya
Aklıma maraşlı dizisi geldi bayan deyip duruyordu sürekli ahahgagahahha
Kadınım ben
Bana da henüz gelmediGelmedi bana
Merve daha önceki mesajımda da söyledim haklı olduğumu hic söylemedim ki haksizim düzeltmek için çabalıyorum zaten benim için önemli olan hic birinizi tanımıyorum konuşma şekli. Fikrinizi almak icin konu açtım fikir ayriliklarina takilmadim. kotu uslup kullanimina karsiyim. İşsiz derken kötü anlamda demedim memlekettin çoğu işsiz. Bebegim uyuyor şu an yapacak bi isim yok bunun gibi seyleri kastettim.Kübra ben bunu herrryerde diyorum. Ben işsizim. Ama düzgün bir aile terbiyesine sahibim. Sakin bir hayatım var. Fena olmayan bi eğitim aldım. Kendimi geliştime çabalarım hep devam eder. Fikirlerimin önemsiz olduğunu düşünmüyorum.zira sen de ben gibi insanlardan fikir almak için konu açtın ya zaten. O yüzden fikir ayrılığı olışunca bu kadar gerilmeni gerektircek bir durum yok. İlişki biçimiz tüm zerreleriyle yanlış. Bir an önce kabul edersen sizi geçtik ama evladınızın sağlıpı için beeeelki düzelme yoluna gidebilirsiniz.
Bu manası daha kötü be kübra. Memleketin çoğu işsizMerve daha önceki mesajımda da söyledim haklı olduğumu hic söylemedim ki haksizim düzeltmek için çabalıyorum zaten benim için önemli olan hic birinizi tanımıyorum konuşma şekli. Fikrinizi almak icin konu açtım fikir ayriliklarina takilmadim. kotu uslup kullanimina karsiyim. İşsiz derken kötü anlamda demedim memlekettin çoğu işsiz. Bebegim uyuyor şu an yapacak bi isim yok bunun gibi seyleri kastettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?