Tavsiye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizinki su hesap adam 40 yıl taşımış sizi bı kez indirmiş hemen suçlu şiddet yanlısı olmuş . Küfürler etmişsiniz birde ne diyim Allah geçim hevesi versin . Almayın eve tabi haklisiniz mi diyelim size şimdi . Herkesin bı Sabri var zorlamissiniz!!!

Bu da yeni moda oldu, önce konu aç fikir sor, fikrini söyleyenlere çemkir, iyiymiş ya

“premseslik” de bir yere kadar işte. Kimse birilerinin şımarıklığını sonsuza kadar çekmez.

Ikiniz de birbirinizi doverek mi seviyorsunuz nedir? Saygi yok bu evlilikte. Saygi olmazsa sevgi de biter. Kufur, sac cekme, siddet.. hepsi var. Bunlar normal degil ki? Saygi nerede?

Siz yazarken kendinizi zaten savunarak yazmışsınız fakat ne demişsiniz yaptığınızı aynı şekilde oda karşılık vermiş demekki belli bir şeyden sonra durmanız lazımdı ben zaten yapıyordum diyerek devam etmemeniz gerekirdi. Hatta durmayıp küfür ve hakaret ettiğiniz için de bence eşiniz daha da sinirlenmiş gibi duruyor. Sizin yaptığınıza karşılık verdiği için kendinizi biraz daha dizginlemeniz gerekiyor. Eve almama kısmı da biraz abartı. O yüzden bu sekılde karşı çıkmayın aksine daha sakin kalarak ılımlı konuşmaya çalışın

Ikiniz de birbirinizi doverek mi seviyorsunuz nedir? Saygi yok bu evlilikte. Saygi olmazsa sevgi de biter. Kufur, sac cekme, siddet.. hepsi var. Bunlar normal degil ki? Saygi nerede?
İlk okul çağı çocuk kavgası gibi o beni çimikledi ben onun saçını çektim felan

Ooo daha neler tamam siz hoşlanmıyorsunuzda şiddet falan değil yani
İyi de şiddetin hangi aşamada şiddet olarak değerlendirileceğine siz neden karar veriyorsunuz? Belki ona göre de küçük bi saç çekmeydi, sizinkiler ölçüsünde bir karşılık... canınız sıkkınken üstünüze çok gelmek istemiyorum ama burada kendinizi aklamayı mı istiyorsunuz hatanızı görüp tavsiye almayı mı?

Bu nasıl bir baldır da böyle adama denk geldin çekilecek dert değilsin çünkü. O eşinin yerinde başkası olsaydı çoktan boşamıştı seni.vay arkadas ya her gün ayrı bir şok yaşıyorum bu forumda

Hayati paylasmiyorlar da savasta gibiler. Birbirlerini rakip mi goruyorlar anlamadim ki. Sırtsırta vermek yerine birbirlerini yiyip bitiriyorlar.
Yaşlarını bilmiyorum konu sahibinin de benim görümcemde böyle yaşları 23 onlarda aynı tam büyümeden evlenince böyle oluyor galiba birde şımarık yetiştiyse..

Yaşlarını bilmiyorum konu sahibinin de benim görümcemde böyle yaşları 23 onlarda aynı tam büyümeden evlenince böyle oluyor galiba birde şımarık yetiştiyse..
Yaşlar evet kucuk gibi. Ergenler gibi davrandiklarindan belli. Neyse cocukla beraber onlar da buyurler.

Umarim adam sizden kurtulur. Sizin gibi ofke kontrolu olmayan ufacik cocugun yaninda küfürler edebilen birinden de cocugunun velayetini alir ki cocuk saglikli bir psikoloji ile buyur.

Elalemin cocugunun resmine karisip akil verene kadar kendine mukayyet ol sen

Yok yok buralar dar gelmis sana belli daha genis platform bul orda cocugunu afise et hade yallah

Ne kadar vicdansizsinki ne olursa olsun bi bebeği anneden ayrilmasini isteyebiliyosun. ki üşenmedin etmedin burdan yazdın. Seni ayakta alkışlıyorum

Erkekler yapilari geregi mi boyle ilgisiz davraniyor yoksa biyolojik mi bilmiyorum ama cogu rahat davraniyor zaten gozlemledigim kadariyla. Siz kadin olarak daha duygusalsiniz ve sanirim bu rahatlik sizi sinirlendiriyor. Ikinizde bi nevi birbirinize siddet uyguluyorsunuz farkinda olmadan. Bence sizin tahammulunuz coktan bitmis yada bunalmissiniz. Bukadar birbirinizle yuz goz olmasaydiniz iliskiniz acisindan cunku saygi kalmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…