- Konu Sahibi Lepistes86
-
İşte biz de anca ilgi isteyince laf yiyelim abartıyor olalım terk edilelim falan ...Adam özür mesajları yağdırıyomuş.Bu kadın yakında şiddet boyutunu da değiştirir. E nazı geçiyo çünkü kocişine. Ne hayatlar var be. Yazık yazık.
İlgi de istenmez ki be bacım. İlgisi ya vardır ya yoktur.İşte biz de anca ilgi isteyince laf yiyelim abartıyor olalım terk edilelim falan ...
İlk okul çağı çocuk kavgası gibi o beni çimikledi ben onun saçını çektim felanIkiniz de birbirinizi doverek mi seviyorsunuz nedir? Saygi yok bu evlilikte. Saygi olmazsa sevgi de biter. Kufur, sac cekme, siddet.. hepsi var. Bunlar normal degil ki? Saygi nerede?
İyi de şiddetin hangi aşamada şiddet olarak değerlendirileceğine siz neden karar veriyorsunuz? Belki ona göre de küçük bi saç çekmeydi, sizinkiler ölçüsünde bir karşılık... canınız sıkkınken üstünüze çok gelmek istemiyorum ama burada kendinizi aklamayı mı istiyorsunuz hatanızı görüp tavsiye almayı mı?Ooo daha neler tamam siz hoşlanmıyorsunuzda şiddet falan değil yani
Hayati paylasmiyorlar da savasta gibiler. Birbirlerini rakip mi goruyorlar anlamadim ki. Sırtsırta vermek yerine birbirlerini yiyip bitiriyorlar.İlk okul çağı çocuk kavgası gibi o beni çimikledi ben onun saçını çektim felan
Yaşlarını bilmiyorum konu sahibinin de benim görümcemde böyle yaşları 23 onlarda aynı tam büyümeden evlenince böyle oluyor galiba birde şımarık yetiştiyse..Hayati paylasmiyorlar da savasta gibiler. Birbirlerini rakip mi goruyorlar anlamadim ki. Sırtsırta vermek yerine birbirlerini yiyip bitiriyorlar.
Yaşlar evet kucuk gibi. Ergenler gibi davrandiklarindan belli. Neyse cocukla beraber onlar da buyurler.Yaşlarını bilmiyorum konu sahibinin de benim görümcemde böyle yaşları 23 onlarda aynı tam büyümeden evlenince böyle oluyor galiba birde şımarık yetiştiyse..
Yok yok buralar dar gelmis sana belli daha genis platform bul orda cocugunu afise et hade yallahUmarim adam sizden kurtulur. Sizin gibi ofke kontrolu olmayan ufacik cocugun yaninda küfürler edebilen birinden de cocugunun velayetini alir ki cocuk saglikli bir psikoloji ile buyur.
Elalemin cocugunun resmine karisip akil verene kadar kendine mukayyet
Ne kadar vicdansizsinki ne olursa olsun bi bebeği anneden ayrilmasini isteyebiliyosun. ki üşenmedin etmedin burdan yazdın. Seni ayakta alkışlıyorumUmarim adam sizden kurtulur. Sizin gibi ofke kontrolu olmayan ufacik cocugun yaninda küfürler edebilen birinden de cocugunun velayetini alir ki cocuk saglikli bir psikoloji ile buyur.
Elalemin cocugunun resmine karisip akil verene kadar kendine mukayyet ol sen
Erkekler yapilari geregi mi boyle ilgisiz davraniyor yoksa biyolojik mi bilmiyorum ama cogu rahat davraniyor zaten gozlemledigim kadariyla. Siz kadin olarak daha duygusalsiniz ve sanirim bu rahatlik sizi sinirlendiriyor. Ikinizde bi nevi birbirinize siddet uyguluyorsunuz farkinda olmadan. Bence sizin tahammulunuz coktan bitmis yada bunalmissiniz. Bukadar birbirinizle yuz goz olmasaydiniz iliskiniz acisindan cunku saygi kalmiyor.Merhaba, eşimle 10 yıldır birlikteliğimiz var 3 yıldır da evliyiz. Eşim bana göre daha sakin alttan alan bi yapıya sahiptir genellikle tartışmalarımız da ben daha fevri daha asi oluyorum. Ve çok sinirlendiğim de bazen istemsizce onun kolunu sıkabiliyorum veya hafif koluna falan vurabiliyorum ama bu senelerdir böyleydi zaten.hatta ben sinirlenince o kolunu uzatıp hadi cimcikle falan derdi.
Neyse bizim bi bebeğimiz oldu ve şu an bir yaşında anne olanlar anlar bebek olduktan sonra her şey değişti. Benim onceligim bebegim oldu. Ki önceden bunu söyleyenlere olur mu öyle şey ben eşimin yerini ayrı tutarım ilgisini eksik etmem derdim. Ama öyle olmadı tabi olayı fazla abartıp eşimi hayatımda 15. Sıraya aldım ki ilk 14 sırada bebegim, bebegim, bebegim... geliyor.
E ben değiştikçe oda aynı kalmadı tabi onundA benim onceden yaptigim ama tepki vermedigi hatta gulup hadi bana vurda rahatla dedigi seylere sabrının tukendigini farkettim ve tabi bende artik o huylarimdan vazgecmeye baslamistim..
Bugün bebeğimizi bir yaş için kan aldırmaya götürdük.Hemsire içeriye sadece beni aldı ve kan almal icin o kadar uğraştı ki bebegim çok ağladı o ağladıkça ben gerildim, çok üzüldüm vs. Cok aglayinca hemsireye son tupu aldiramadim cunku tekrar damar bulmasi gerekti vs. Yani sinirlerim de bozuldu. Neyse biz ciktik bebegim esimin kucagindaydi sonra beni istedi bende aldim ama ağlamaya devam ediyordu. baktim esim teli eline almış internete giriyor. Zaten uzgun sinirliyim birak sunu elinden dedim sinirli bi şekilde o da güldü ben daha çok sinirlendim ve kolunu sıktım bi an oysaki bunları yapmamaya baslamistim. Eşinde sinirlendi ve elimi itti tek sinirlenen sen değişsin diye. Neyse biz eve gelene kadar tartıştık sonra kapıda ben onun elinden anahtari alırken elini acitarak aldım oda benim saçımı canımı acitarak çekti ve ben şok oldum ilk defa böyle bisi yaptı ve tartışmamı laf ile daha buyudu ben cok hakaret kufur ettim e oda karsilik verdi. Ilk defa bu boyuta geldik ve ben şu an ne yapacagimi sasirdim. Benim saçımı çekti canımın yanmasini istediği için ve bana karşılık küfürler etti. Akşam gelmemesini eve almicagim söyledim. Oda bu şekilde ise gitti.
Şimdi çoğu kişi sen vurmuşsun halletmişsin diyecek ama öyle bisey yok buna zaten o müsaade ediyordu senelerdir kendisi uzatıyordu vur ben hayır diyince elimi alıp kendine vurmaya bile çalışıyordu yani hani bunlara izin vermeyen birine zaten bisey yapamazdin.
Ben şimdi ne yapmalıyım saçımı cekmeside bi şiddet degilmi ? Canımın yanmasini isteğini için yaptı ki o esnanada da çocuk kucagkmday di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?