- 12 Şubat 2021
- 12
- 6
- 1
- 33
- Konu Sahibi Lepistes86
-
Ancak hiçbir şey için geç olmadığını bilmelisiniz. Güzel bir aile olmak için ilk adım sizden gelmeli, bebeğiniz için bile olsa bunu yapmalısınız. :)Evet öyle oldu haklısınız
bağ hele laflara bağHmm tamam kötü bisi yazmıcam sana öfke kontrolume burdan baslamaliyim teşekkürler yorumunuz için cekilebilirsiniz
Bu ne saçma savunma. Gerilince birinin kolunumu sıkmanız gerekiyor. Adamda gerilmiş saçınızı çekmiş, gerginlik işte. İlerde gerildikçe çocuğun kolunuda sıkarsınız siz, bence tedavi olmanız şart.Evet farkındayım zaten bende yukarida bahsettiğim gibi bırakmıştım ama o an çok gergin olduğum bi andı çocuk kucağımda ağlıyor fala ama yaptigim yanlış tabi savunmuyorjm
Bu ne saçma savunma. Gerilince birinin kolunumu sıkmanız gerekiyor. Adamda gerilmiş saçınızı çekmiş, gerginlik işte. İlerde gerildikçe çocuğun kolunuda sıkarsınız siz, bence tedavi olmanız şart.
Konu sahibi eşini taşlamamızı kendisine hak vermemizi istiyor muhtemelen yoksa yorumlara böyle tepki vermezdi nasıl telafi ederim derdi ama onda bu yok maalesef birde adamı eve almayacakmışKonunuzda ben haksızım ne yapmalıyım diye bir şey yazmıyor ben mi göremiyorum? Adam bana şiddet uyguladı ne yapmam gerekiyor diyorsunuz. Yazdıklarınızı yorumladım suçlusunuz dedim. Adam size şiddeti durduk yere uygulamamıș diyorum. Ha beyniniz basmıyorsa, okuduğunuzu anlayamıyorsanız laf kalabalığı der geçersiniz.
Kolum bunu begendiYok yazık olur narin kollarına kıyamam
Ee madem sizin ki insanlık hali, eşinizin ki de insanlık hali, hoş görünEvet haklısın o yüzden o huylarımdan vazgecmistjm ama işte insanlık hali çok gergindim falan yaptigim doğru değil. Ama işte oldu bi kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?