Tavsiye ETMEDİĞİNİZ Parfümler

LadyEvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
14.225
112
158
İzmir
Beğenip bir süre sonra sıkıldığınız,beğenmediğiniz,kokusunu duyunca kaçtığınız ya da kalıcı olmadığı için bıraktığınız parfümler var mı?
Burada paylaşalım

Son düzenleme:
Ben başlayayım; Candy

Lise zamanlarımda bayılarak kullandığım bir parfümdü,yazın çekilmez çile haline geldi ve yazın sıcağında sayesinde bayılacak duruma geldiğimden beri bu kokuyu duymaya dayanamıyorum

Britney Spears - Midnight Fantasy
Ben kullanmadım ama yakınımın değişmez parfümüdür,yazın bu da çekilecek gibi olmuyor
Önceleri beğendiğim bir kokuydu bu da ama son zamanlarda tahammül edemiyorum

Avon - Love to The Fullest by Reese Witherspoon
Bu parfümün kokusunu çok beğendim çok beğeniyorum hala
Ama kalıcılığı sıfır,resmen anında uçup gidiyor
O yüzden bu parfüme benzer bir parfüm arayışındayım
Bununla ilgili bir konu da açmıştım,bilen varsa cevaplarını da bekliyorum
Kısacası Avon'un bu parfümünü kalıcılığı olmadığı için tavsiye etmiyorum

Aklıma şimdilik bunlar geldi,geldikçe yazarım

Son düzenleme:
Candy.
Burbery weekend.
Burbery classic.
Hypnotic Poison.
J'adore.
Avon simply because.
Amor amor.

Davidoff echo güzeldir severim aslında ama hiççç kalıcı değil.. Christina Aguilera kokularınada aşığım ama onlarda kalıcı değil malesef. O yüzden artık tavsiye etmiyorum verdiğim paraya üzülüyorum çünkü belli belirsiz 2 saat üzerimde koku kendim alamadığım gibi etrafımdakilerde almıyordu kokuyu...

kesinlikle bende christina aguilera signature aldım sıkmaya kıyamıorum az sıkıncada uçup gidior gerçi çok sıkınca da aybı evden gideceğim yere kadar uçup gidior can sıkıcı

Avondan Perceive Dew ve Simply Because aldım aylardır duruolar hiç kalıcı deil kaılıorum size

kesinlikle bende christina aguilera signature aldım sıkmaya kıyamıorum az sıkıncada uçup gidior gerçi çok sıkınca da aybı evden gideceğim yere kadar uçup gidior can sıkıcı

Ah keşke kalıcı olsalar hiç değiştirmem kokumu. Bi royal desire bi by night. C.Aguilera'nın kötü kokan bir parfümü yok zaten ama işte kalıcı olsalar birde... Açığı falan çıksa şöyle kalıcı olsa direk alırım...

amor amor ve şu yeni gençlik çağının sıktığı sansiro e 32 diye bir parfüm var böğğğğğ:18

di mi ucuz deil çünkü ben gecen gun markafoni de denk geldım 75 liraya aldım normalde 100 küsür bişy :ss bu kadar pahalı olmasada bol bol alıp sıksak keske ama dierlerini denemedim merak edıorum ama onlarda kalıcı deil dıosun

canım bargello'da by night var. ben denemiştim. çok kalıcıydı gerçekten tabi çok da güzel.

d&p candy
Burbery classic.
Burbery weekend.
Amor amor.
avonun tum kokuları
tavısye etmıyorum bunları .

alıp aldığıma pişman olduğum, çookk ağır bir kış kokusu hypnotic poison.
hiiiç begenmedim ama kesinlikle kalıcı. saatlerce berbat ağır kokuyosun sıkınca.

canım bargello'da by night var. ben denemiştim. çok kalıcıydı gerçekten tabi çok da güzel.

Evet canım almıştım by night'ı ama benim aklım royal desire de kaldı böyle hem sexi hem tatlı bir koku olması beni çok cezbetti ama açıkta bulamıyorum orjinalide çok çabuk uçuyor. :/

Chanel chance arkama bakmadan kaçıyorum artık ondannnnnnnnnnnnn
Bir de escada magnetism şeker kokusu boğuyor insanı öyk :111::111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…