kesinlikle bende christina aguilera signature aldım sıkmaya kıyamıorum az sıkıncada uçup gidior gerçi çok sıkınca da aybı evden gideceğim yere kadar uçup gidior can sıkıcıDavidoff echo güzeldir severim aslında ama hiççç kalıcı değil.. Christina Aguilera kokularınada aşığım ama onlarda kalıcı değil malesef. O yüzden artık tavsiye etmiyorum verdiğim paraya üzülüyorum çünkü belli belirsiz 2 saat üzerimde koku kendim alamadığım gibi etrafımdakilerde almıyordu kokuyu...
Ben başlayayım; Candy
Lise zamanlarımda bayılarak kullandığım bir parfümdü,yazın çekilmez çile haline geldi ve yazın sıcağında sayesinde bayılacak duruma geldiğimden beri bu kokuyu duymaya dayanamıyorum
Britney Spears - Midnight Fantasy
Ben kullanmadım ama yakınımın değişmez parfümüdür,yazın bu da çekilecek gibi olmuyor
Önceleri beğendiğim bir kokuydu bu da ama son zamanlarda tahammül edemiyorum
Avon - Love to The Fullest by Reese Witherspoon
Bu parfümün kokusunu çok beğendim çok beğeniyorum hala
Ama kalıcılığı sıfır,resmen anında uçup gidiyor
O yüzden bu parfüme benzer bir parfüm arayışındayım
Bununla ilgili bir konu da açmıştım,bilen varsa cevaplarını da bekliyorum
Kısacası Avon'un bu parfümünü kalıcılığı olmadığı için tavsiye etmiyorum
Aklıma şimdilik bunlar geldi,geldikçe yazarım
kesinlikle bende christina aguilera signature aldım sıkmaya kıyamıorum az sıkıncada uçup gidior gerçi çok sıkınca da aybı evden gideceğim yere kadar uçup gidior can sıkıcı
di mi ucuz deil çünkü ben gecen gun markafoni de denk geldım 75 liraya aldım normalde 100 küsür bişy :ss bu kadar pahalı olmasada bol bol alıp sıksak keske ama dierlerini denemedim merak edıorum ama onlarda kalıcı deil dıosunAh keşke kalıcı olsalar hiç değiştirmem kokumu. Bi royal desire bi by night. C.Aguilera'nın kötü kokan bir parfümü yok zaten ama işte kalıcı olsalar birde... Açığı falan çıksa şöyle kalıcı olsa direk alırım...
Ah keşke kalıcı olsalar hiç değiştirmem kokumu. Bi royal desire bi by night. C.Aguilera'nın kötü kokan bir parfümü yok zaten ama işte kalıcı olsalar birde... Açığı falan çıksa şöyle kalıcı olsa direk alırım...
canım bargello'da by night var. ben denemiştim. çok kalıcıydı gerçekten tabi çok da güzel.
alıp aldığıma pişman olduğum, çookk ağır bir kış kokusu hypnotic poison.
hiiiç begenmedim ama kesinlikle kalıcı. saatlerce berbat ağır kokuyosun sıkınca.
Chanel chance arkama bakmadan kaçıyorum artık ondannnnnnnnnnnnn
Bir de escada magnetism şeker kokusu boğuyor insanı öyk :111::111:
Chanel chance arkama bakmadan kaçıyorum artık ondannnnnnnnnnnnn
Bir de escada magnetism şeker kokusu boğuyor insanı öyk :111::111:
Magnetism'i ben de çok beğenirdim ama yazın çekilmiyor cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?