- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.083
- 548
- Konu Sahibi sassyassyy
-
Bu kisi senin niye bu kadar umrunda?
Kes iletisimi gitsin.
Icten ice bir seyler hissediyorsun bence.
Yanlis anlamazsaniz fazla ergen geldi bu tavirlar. Bir de ingilizce bilen ve universiteyi ingilizce okumus biri olarak bizzat yabanci arkadaslarin "friends with benefits" derken cikar iliskisini kastettigine de sahit oldum. Adam native speaker degil, bilmiyor olabilir. Gereksiz bir tavir sizinki, ve olay da olgun insanlarin mesele edecekleri bir sey degil.
ben olsam gorusmezdım, erkek arkadasına bu son olaydan bashettın mı? eger aynen buraya yazdıgın gıbı anlatıp bsver ya ne takıyrsun cevabını aldıysan erkeek arkadasınla da grusme benceeee.
bilemedim ki o zaman. Yani eminim hepiniz akilli genclersinizdir, arkadasin esprisi bile kalitesizlik kokuyor buram buram. Universite ortaminda boyke gereksiz binlerce insan var. Hepsini atin gitsin hayatinizdan. Zaten cok klise olacak ama mezun oldugunuzda bir sevgili, iki uc de arkadas kalacak geriye. Fazla takiyorsunuz, sallayin gitsin.ya haklısınız ama biz de üniversiteyi ingilizce okuyoruz ve ben bu kişinin tavrını,tarzını az çok biliyorum. hatta daha sonra kurtarmak için mesela house with gardens=bahçelievler gibi espri falan yapmaya çalıştı ama onun o kalıbı bildiğine adım gibi eminim sadece söylemesi beni rahatsız etti. olay çok saçma haklısınız zaten kapatmak için elimden geleni yaptım ama sanki beni sinir etmeye çalışıyordu ben de sinirlendim işte... zaten büyük ihtimalle son iletişimimiz oldu.
friends with benefits in bi tık üstü f.ck buddy.
bu çocuğu yanında tutmakla hata yapıyorsun.
diyor ki güzrlsin hoşsun ilişkimiz olsun ama abla da olsun o da olsun bu da olsun hesap da sorma. keyfimiz kaçmasın.
sen de ondan hoşlanıyorsun ama sağlam ayakkabı değil.
Eleman senden hoşlanıyor. Sevgilin var gıcık oluyor. Seni de gıcık etmek için o kadından bahsediyor ''senden şöyle iyi, böyle mikkemmel'' dyerek. Sana zarf atmış, kışkırtmaya çalışmış, sen de fevrileşmişsin. Bence bu çocukcaaaaz sana yanık.
friends with benefits ingiliz argosunda "sadece cinsellik için görüşen,duygusal bir şey hissetmeyen arkadaşlar" için kullanılıyor.
O F*** buddy. Fwb, cinsellik harici de aktivite-etkinlik içeren ve fakat sevgili olunmayan bir ilişki biçimi. Yani kullanımı uygun olabilir.
Sizin ağzı mı yokladı, aklınca sitem mi etti çocukçağız bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?