- Konu Sahibi morkurbaga
canım mrhaba
bende 1 ayı geçti kola içmiyorum unuttum gitti ya doğru yazdıkların
benm erkek arkadaş çok içerdi sağolsun kiloları aldırdı bana=)
sayfaları tek tek okuyamadım kusura bakma şekeri bırakabldn mi ben onu merak ettim
ve ne kadar sürede ne kadar kilo verdin ?
ben kolayı 4-5 yıldır içmiyorum heralde. aslında genele vurursak soda dışında asitli bir şey içmiyorum pek. arada çok çok nadir gazoz ve schwepss. evet şekeri tamamen bıraktığıma inanıyorum. en azından hedef kiloma ulaşana kadar. 15 temmuzda başlamıştım neredeyse 2 ay olacak. ilk başta çok hızlı kilo verdim 4 kilo kadar verdim sanırm ilk 3 haftada. sonra ir duraklama evresi yaşadım, sonra da çok stresli bir dönem. bu dönemlerin sonunda aynı şekilde beslenmeme rağmen 2 kilo geri almış gibi göründüm tartıda ama muhtemelen bağırsaklarımın fazla hatta neredeyse hiç çalışmamasıyla alakalı bir durumdu :) şimdi kaldığım yerden bu sefer sporla devam ediiyorum. bu bir anlık uygulanacak bir şey değil. bir yaşam tarzı yapabileceksen başlamalısın. bir yaşam tarzı olacaksa kolayı bırakmalısın, yoksa başladığın anda kilo alırsın. bir yaşam tarzı olaaksa spor yapmalısın yoksa hiç boş yere yapıp da zavallı vücudunu hem zorlama hem de kandırma :)
işte böyleyken böyle :)
merak ettiğin başka bir şey olursa seve seve cevap veririm :)