Bazen vücut kilo olarak değişmese de incelebiliyor. Ben spora gittiğim dönem 15 gün boyunca kilom aynı kaldı kafayı yiyordum. Bir insan 100 gram dahi veremez mi o kadar koşmaya diyordum. Ay sonu vücut ölçüsüne girdiğimde, belimde 4 5 cm kadar incelme vardı. Siz vermediğinizi düşünürken bile veriyorsunuz farkında değilsinizSabah uyandım ve yine 70.60’ım. 2gündür aynı kilodayım ve bu beni üzüyor.
Hemen ıspanaklı maydonozlu suyumu hazırladım.
Kahvaltıda 2ymurta ananas biraz peynir ve iki dilim wasa yedim
Dün fena canım tatlı çekti ama dayandım 5gün oldu şeker ve abur cubur tüketmiyorum. Aslında dün yemek olarak kaçırdım. Arkadaşlarımla öğle yemeğine çıkınca etli dürüm akşamda iki lahmacun yedimyanında içecek içmedim dün 2,5lt su içtim. Akşamda youtubedan bulduğum 14günde 3kilo spor programını yaptım.
Yarında değişiklik görmezsem üzüleceğim
Güncel kilo: 70,60
Teşekkür ederimAa odik hiç bozma, şekersiz devam. Ara sıra dışında karbonhidratı fazla kaçırma hemen ödem tutuyor tartıdaki eksiyi engeller.
Hem üc günde -1 ödem gitmis bile.
Geriye yağların parcalanmasi kalmis, o da öyle 4. 5. günde hemen olcak is diil.
Belkide kiloya çok takıldığımdan farkedemiyorum. 15gün aynı kaldı demen motive etti teşekkür ederim.Benim hatam bacak bel falan ölçümü alıp başlamam lazımdı. Bu mesajdan sonra onları ölçüp değişimleri öyle takıp etmeye karar verdimBazen vücut kilo olarak değişmese de incelebiliyor. Ben spora gittiğim dönem 15 gün boyunca kilom aynı kaldı kafayı yiyordum. Bir insan 100 gram dahi veremez mi o kadar koşmaya diyordum. Ay sonu vücut ölçüsüne girdiğimde, belimde 4 5 cm kadar incelme vardı. Siz vermediğinizi düşünürken bile veriyorsunuz farkında değilsiniz
Kesinlikle telefonuna haftalık olarak tut notunu. Bacak basen vs. Ben kafayı yiyordum kilo veremiyorum diye. İçine giremediğim bir pantolonu çok rahat giydiğimde aslında kilo verdiğimi gördümBelkide kiloya çok takıldığımdan farkedemiyorum. 15gün aynı kaldı demen motive etti teşekkür ederim.Benim hatam bacak bel falan ölçümü alıp başlamam lazımdı. Bu mesajdan sonra onları ölçüp değişimleri öyle takıp etmeye karar verdim
Eski kotlarımı denemeye korkuyorum o kadar söyleyeyimKesinlikle telefonuna haftalık olarak tut notunu. Bacak basen vs. Ben kafayı yiyordum kilo veremiyorum diye. İçine giremediğim bir pantolonu çok rahat giydiğimde aslında kilo verdiğimi gördüm
Kesinlikle. Ben mesela o diyet spor döneminde 63 kiloydum. Her istediğimi rahat giyiyordum. Şuan 65 kiloyum, aslında büyük bir fark yok ama vücudum kalınlaştı. Ramazanda spora devam mecburenEski kotlarımı denemeye korkuyorum o kadar söyleyeyimmoralimi bozmadan devam etmeliyim
Herkese selamlar,
Yaklaşık bir aydır yoktum. Tatsız bir ay oldu. Sevgilimden ayrıldım. Yemek yemeğe sardım sporu bıraktım derken bana dönüşü alınan kilolar ve sivilceler oldu.
Evet bugün su orucuyla tekrardan gerçek hayata döneyim dedim.
Sabah kilolama baktığımda 72.05 görünce dedim odik artık buna bir son ver.
Sabah 1 saat yürüdüm ve az öncede yaklaşık 40dk evde asya sporu yaptım.
Sabahtan beri 1,5 ltreye yakın su bir yeşilçay bir bardakta filtre kahve içtim. Ne acıktım ne midem kazındı henüz iyi gidiyorum bakalım yapabilecek miyim? 2-7 gün su orucunu öneriyorlar ben 3 gün planladım yapabilirsem 7yi zorlayacağım
Hoşbuldum teşekkür ederim hadi inşallahHoşgeldinnnn. Bu sefer olacak inşallah