• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlitelas34'ün çeyizi için ilk adımları :)

hayırlısı olsun cnm güle güle kullan:16: şimdiden alman iyi olmuş yavaş yavaş birikiyo zaten sıkışmamış olursun

hayırlısı olsun cnm güle güle kullan:16: şimdiden alman iyi olmuş yavaş yavaş birikiyo zaten sıkışmamış olursun

canım çok teşekkür ederim. düğünü 2 sene sonra düşünüyoruz o yüzden bende aradan ufak tefek şeyler çıksın istedim. yazmalarım çetiklerim, havlularım ve bi çok mutfak eşyası var daha onlarıda resim çekip ekleyeceğim en kısa zaman da. Çatal bıçak takımı, yemek ve kahvaltı takımı gibi şeyleri en sona bırakmayı düşünüyorum 2 yıl içerisinde daha değişik modeller çıkabilir diye :34::16:

canım şimdiden başlaman iyi olmuş benim gibi orta halli biriysen (maddi açıdan) 2 senede anca bitirirsin zaten

. yeni baştan ev kuruluyor valla al al bitmiyor eksik. Allah kolaylık versin hepimize inş:))

canım şimdiden başlaman iyi olmuş benim gibi orta halli biriysen (maddi açıdan) 2 senede anca bitirirsin zaten

. yeni baştan ev kuruluyor valla al al bitmiyor eksik. Allah kolaylık versin hepimize inş:))

amin canım benimmm inşallahh. Evet maddi yönden orta halli olduğum için hepsini son ana bırakmak istemedim canım. yoksa baş edemem :13: çok büyük bir heyecanla alıyorum kalbim yerinden çıkacak gibi :9:

mutlu huzurlu günlerde kullanmak nasip olsun inş canım her şeyin çok güzel :16:

hayırlı uğurlu olsun bende senin gibi yavaş yavaş başladım inş bigun bende acarım gule gule kullanın hepsını

Back
X