- 16 Haziran 2011
- 15.143
- 64.495
- 798
- Konu Sahibi Latinachica
-
3 dürüm yerine 1 zurna dürüm daha mantıklı. Zaten ikiye mecbur bölünecek. Adam da çakmaz.
Ad soyad öğrenmek için binaya gelen faturalara bakın. Ayrıca seçim günü de listelerden komşunuzun kimlik nosuna kadar öğrenirsiniz
Apartmanlarda zil üzerine hala isim yazılıyor mu? 30 senedir filan görmedim.Zil üzerinden adını soyadını öğren stalkla.
Apartmanlarda zil üzerine hala isim yazılıyor mu? 30 senedir filan görmedim.
Güvenliğin olduğu Sitede ve rezidansta yaşadım. Güvenlik açısından kimse istemez zilde adı olsun.
Siz galiba 30 yıldır zil olmayan yerde yaşıyorsunuz.
aynen birkac gun sonra kız arkadaşi gelirse yatıya depresyona girmeyesin.Bu da dogru. Yani tanımıyorum etmiyorum ne diye bu kadar aklıma takıldı diye de dusunmuyo degilim
Siz galiba 30 yıldır zil olmayan yerde yaşıyorsunuz.
Zil üzerinden adını soyadını öğren stalkla. Sonra git bir kargo firmasına, bir poşet al, bu poşete bir tane aldığın kupa falan koy kutusuyla. Bu kargo paketini al adamın ziline bas, kargocu bunu kapıma bırakmış, diğer katlara da sordum
Adam diyomus ben anlarım sudan du gelip bi bakayım gelip bakıyomus su borusu falan patlamamısSu borum patladı, siz de sıkıntı var mı, numaranızı sigortaya vereceğim gelip baksınlar de, öyle konuş numarasını al.
Hahahahha gözlerimin aradığı yorum direk karşıma çıktıPoğaca canım poğaca her şeyi çözer
Önerileri 21.yüzyılda yaşamıyormuşuz gibi okursanız eğlenceli gerçekten.
Çık yukarı, çal kapıyı. "Merhaba benim adım Latinachica, alt kat komşunuzum. Müsait olduğunuzda bir kahve içmeye beklerim."
Neden 3Tantuni siparişi ver 3 dürüm, adresi özellikle yanlış yaz. Tantuniler adama gitsin. Parası ödendiği için alır. Sende sipariş teslim edildikten sonra çık aaa benim bu diye konuya gir. Tantunilerden birini adama ver. Ama soğansız olsun.
Kahve içmeye beklerim kısmı bu yuzyilda bile sıkıntı bence.Ama kirk takla atmaya da gerek yok. Merhaba ben X (adini soyler) demek bu kadar zor olmamali ya. O da karsiliginda kendini tanitir zaten sacma islere gerek yok.
Hayaller hayatlar meselesi di mi :)
Kapıyı çalıp kendini tanıtsa bile yetebilir. Adamın ilgisi varsa belli edecek zaten böyle bir tanışmayla.
Oha git flash tv ye işe başla bence şeytan su an önünü iliklediZil üzerinden adını soyadını öğren stalkla. Sonra git bir kargo firmasına, bir poşet al, bu poşete bir tane aldığın kupa falan koy kutusuyla. Bu kargo paketini al adamın ziline bas, kargocu bunu kapıma bırakmış, diğer katlara da sordum acaba bu sizin sipariş mi bu bana ait değil diye görüş, tanış, sohbet et.
Bizimkilerde var. Elemanin adını ogrendim gerci de su an bir onceki kiracının adı yaziyomus meselaApartmanlarda zil üzerine hala isim yazılıyor mu? 30 senedir filan görmedim.
Yapcak bisi yok gelebilir, sevgilisi oldugunu ogrenmis olurumaynen birkac gun sonra kız arkadaşi gelirse yatıya depresyona girmeyesin.
Benim icin fazla cesur. Tercih edilebilir ama ben yapamamÖnerileri 21.yüzyılda yaşamıyormuşuz gibi okursanız eğlenceli gerçekten.
Çık yukarı, çal kapıyı. "Merhaba benim adım Latinachica, alt kat komşunuzum. Müsait olduğunuzda bir kahve içmeye beklerim."
Bizim apartman cok ses geçiriyor. Duvarlar baya ince. Ama sesine uyandigim cok oldu. Annesi geliyor arada temizlige giydigi terlikle beynimi deliyor. Ama iki haftadir dikkat ettim, haftasonu filan baya sakindi evi. Evde takıldı onu da biliyorum. Yani sesli ama yakışıklı ben napimBu adam apartmanda yaşama kültürünü bilmiyor ama çok yakışıklı. Doğru mu anladım?
Kendi evini kendi temizleyemiyor.Eksi puan.Bizimkilerde var. Elemanin adını ogrendim gerci de su an bir onceki kiracının adı yaziyomus mesela
Yapcak bisi yok gelebilir, sevgilisi oldugunu ogrenmis olurum
Benim icin fazla cesur. Tercih edilebilir ama ben yapamam
Bizim apartman cok ses geçiriyor. Duvarlar baya ince. Ama sesine uyandigim cok oldu. Annesi geliyor arada temizlige giydigi terlikle beynimi deliyor. Ama iki haftadir dikkat ettim, haftasonu filan baya sakindi evi. Evde takıldı onu da biliyorum. Yani sesli ama yakışıklı ben napimdogru anlamışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?