Tatlış bir konu😌

valla anlamıyorum, belli etme demişler ama hayat şok kısa. arkadaş gibi konuşup samimiyeti ilerletmenizde bir sakınca yok. türk kızları biraz fazla dolambaclı yollara giriyor gerek yok. ayrıca ben kendisinin saygısız oldugunu dusunuyorum, asırı gürültü yapıyormus.

3 fikir de müthiş yaratıcı yaa

Bu tarz konularda bana göre kimse elinize su dökemez diyorum,kk bdv bilirkişisi (ilk adım atma yöntemleri nasıl olur)

Of çok iyi

Sonra noldu? Eski sevgiliniz elinize eteğinize mi yapıştı beni affet diye.
Çok korkunçsunuz.

Bence yine duvara vurun, eğer sizinle sohbet etmeye niyeti varsa bu durumu sorar siz de yok ben yapmadım zaten bir süredir sizden ses gelmiyor vs dersiniz. Şu an doğal akış dışında ne olsa siz dikkat çekersiniz gibi geldi bana.

Sonra noldu? Eski sevgiliniz elinize eteğinize mi yapıştı beni affet diye.
Çok korkunçsunuz.

Aşırı korkunç biriyim benzin bidonunu üstüne döküp kendini yakmaya kalktı onu affetmem için. Gidiyordu az daha cayır cayır.

Psikopat değilim herhalde. Ayrıldığımız halde zaten bir iletişimimiz vardı, medeni bir ayrılıktı. Sadece iki gün boyunca 5-6 kere sms gitti çocuğa. Benim olduğumu anlamış zaten, tanıyor beni. Sonra dedik herhalde bendim smslerin nedrni diye. İsrail gizli servisine vermedik numarasını. Market uygulamasından sms gitti sadece.

Ben sacma sapan senaryolara girmezdim. Adamdan kacmak yerine karşilasmaya devam edin ve devamli gulumseyerek ve yuzune bakarak samimi bir selam verin. Nebileyim bir sure sonra nasilsiniz diyin... Zaten ilerleyecegi varsa oradan yurur.

Nerede yasiyorsunuz bilmiyorum da zaten Turkiyede elin adamina devamli gulumseyerek selam vermek yaygin yapilan bir sey degil dikkatini cekebilir.

Oh şimdi rahatladım. Bıraktınız mı çocuun peşini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…