- 18 Şubat 2023
- 2.800
- 2.679
- 53
- 34
- Konu Sahibi Latinachica
Kek ,borekte uygundur. Hele sarma sarsa offPoğaca canım poğaca her şeyi çözer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kek ,borekte uygundur. Hele sarma sarsa offPoğaca canım poğaca her şeyi çözer
Niye 3 durum onu merak ettimTantuni siparişi ver 3 dürüm, adresi özellikle yanlış yaz. Tantuniler adama gitsin. Parası ödendiği için alır. Sende sipariş teslim edildikten sonra çık aaa benim bu diye konuya gir. Tantunilerden birini adama ver. Ama soğansız olsun.
Artık wc düzgün giremez oldumen ufak bir ses gayet duyuluyor ahaha.
Tantuni siparişi ver 3 dürüm, adresi özellikle yanlış yaz. Tantuniler adama gitsin. Parası ödendiği için alır. Sende sipariş teslim edildikten sonra çık aaa benim bu diye konuya gir. Tantunilerden birini adama ver. Ama soğansız olsun.
Bak buna benzer bisi olabilir getir siparisini buna yonlendiriym ben temassiz teslimat diye kapıya assin gitsin. Hiii burdan bisi yapabilirim
Niye 3 durum onu merak ettim![]()
Kızım sen neden bedavadan millete akıl veriyorsun youtube kanalı veya başka özel blog açsana ticarete döksene bu taktikler iyi para eder kuzumTantuni siparişi ver 3 dürüm, adresi özellikle yanlış yaz. Tantuniler adama gitsin. Parası ödendiği için alır. Sende sipariş teslim edildikten sonra çık aaa benim bu diye konuya gir. Tantunilerden birini adama ver. Ama soğansız olsun.
Ben hemen tav olurum bunları komşu adam getirseKek ,borekte uygundur. Hele sarma sarsa off
Nereye kaçcak balkona mı adam tanımıyor bile kızıZamana bırak kaçan kovalanır daha değerli olur ilgisini çektiysen o yaratır fırsatı sen soğuk olsan da
Kızım sen neden bedavadan millete akıl veriyorsun youtube kanalı veya başka özel blog açsana ticarete döksene bu taktikler iyi para eder kuzum
Ya farklı konularda yorumlarınıza denk geldim birkaç kez bugün, valla kafa zehir sizinZil üzerinden adını soyadını öğren stalkla. Sonra git bir kargo firmasına, bir poşet al, bu poşete bir tane aldığın kupa falan koy kutusuyla. Bu kargo paketini al adamın ziline bas, kargocu bunu kapıma bırakmış, diğer katlara da sordum acaba bu sizin sipariş mi bu bana ait değil diye görüş, tanış, sohbet et.
Zil üzerinden adını soyadını öğren stalkla. Sonra git bir kargo firmasına, bir poşet al, bu poşete bir tane aldığın kupa falan koy kutusuyla. Bu kargo paketini al adamın ziline bas, kargocu bunu kapıma bırakmış, diğer katlara da sordum acaba bu sizin sipariş mi bu bana ait değil diye görüş, tanış, sohbet et.
Keşke kendime faydam olsaYa farklı konularda yorumlarınıza denk geldim birkaç kez bugün, valla kafa zehir sizindosta güven düşmana korku verirsiniz
![]()
Tek başına 3 dürüm yiyen kız? bilemiyorum Altan2 tane olursa adam durumu çakar. 1 tane olsa paylaşamaz. 3 tane en uygunu.
Önce adam bekarmi ,inmi, cinmi onu öğren. Sevdiği biri var belki , boşa umutlarla bi anda adama yürüme. Yavaş, yavaşUf ya keske olsaydi bunu yapabilirdim. Malesef üstümdeki tek kat o
3 tane mi yiyor bu kiz bir oturusta diye de dusunebilir2 tane olursa adam durumu çakar. 1 tane olsa paylaşamaz. 3 tane en uygunu.
Cektim mi bilmiyorum ki. Bunu anlamanin bir yolu yok malesef. Onu gorebildigim apartmandan çıkana kadar. Sonra ne girisini biliyorum ne görüyorumZamana bırak kaçan kovalanır daha değerli olur ilgisini çektiysen o yaratır fırsatı sen soğuk olsan da
Tek başına 3 dürüm yiyen kız? bilemiyorum Altan
Evde kaç kişi var diye de düşünebilir.3 tane mi yiyor bu kiz bir oturusta diye de dusunebilir