- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Sen de iyi ol cancağızım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de iyi ol cancağızım
Seni döverimHeh şöyle
Artık pasta yemem benHeh şöyle
Ilacim nerdeBugün 2 pasta daha gelecek
Tam tatlımın dolapta soğuyup donmasını beklerken ,kafamda da benzer bir süsleme düşünürken senin tarifinle karşılaşmam bütün hevesim içime kaçtı şaka bir yana gerçekten çok güzel olmuş, tekrardan başarılarİnşallah öyledir
Boşver, bas çileği Senin tatlın ne ki kulağıma deseneTam tatlımın dolapta soğuyup donmasını beklerken ,kafamda da benzer bir süsleme düşünürken senin tarifinle karşılaşmam bütün hevesim içime kaçtı şaka bir yana gerçekten çok güzel olmuş, tekrardan başarılar
Senin tatlın ilk istediğimdi, nevoş 2. İstediğimi verdi, sen benden önce yazmışsın aslında 1 gece donsa, yarın sunum yapsam daha iyi olur, hem geç saate kaldı, güneş gitti, ama evdeki canavarlar yarına kadar bekleyemez, bu gece o tatlı yenecek neyse seninkini görünce çok umudum kalmadı zaten, olmasa da olur bu saatten sonraBoşver, bas çileği Senin tatlın ne ki kulağıma desene
Bugün birkaç bomba daha varmış, Nevoş öyle diyordu.Senin tatlın ilk istediğimdi, nevoş 2. İstediğimi verdi, sen benden önce yazmışsın aslında 1 gece donsa, yarın sunum yapsam daha iyi olur, hem geç saate kaldı, güneş gitti, ama evdeki canavarlar yarına kadar bekleyemez, bu gece o tatlı yenecek neyse seninkini görünce çok umudum kalmadı zaten, olmasa da olur bu saatten sonra
Senin bomban yetti ,başka bombayı yüreğim kaldırmazBugün birkaç bomba daha varmış, Nevoş öyle diyordu.
Ben bir tane daha gördümSenin bomban yetti ,başka bombayı yüreğim kaldırmaz
Bari teker teker gelsinler , bir gün içinde bu kadar bomba çok fazlaBen bir tane daha gördüm
Bence bu hafta hepsi bomba gibiBari teker teker gelsinler , bir gün içinde bu kadar bomba çok fazla
Allah yardımcısı olsunEvvanin babasinin durumu aynıymış kizlar hicbir gelişme yokmuş,salı görmeye gitcek mis yogun bakima daha sonra evine döncekmis doktorlar beklicez demisler
Amin canimAllah yardımcısı olsun
Pınarın çıtası hep yüksek aslındaOndan bizi seviyorYuh birazdaha abartsaydiniz
Alin sizin olsun labne
ÇıtasımıPınarın çıtası hep yüksek aslındaOndan bizi seviyor