- 28 Haziran 2011
- 59.386
- 149.832
Yok hemso bence sen kesin kaybedersin zaten üzgünümÇok açıklayıcı oldu. Konuyu açtığımda gaz verme sakın bak ASSOSyal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok hemso bence sen kesin kaybedersin zaten üzgünümÇok açıklayıcı oldu. Konuyu açtığımda gaz verme sakın bak ASSOSyal
Ben meşhur oldum hemso pınar arayıp bi cizkek isterse diye arge çalışması yapıyorum pınar duysun burdanSüslemeyi yaparken aradım senin çizkeki buldum. İlham versin diye. Sonra fark ettim ki zaten ilk sayfada da o varmış ahaahsjjajs ASSOSyal
Şuana kadar olmamana şaşkınımBir gün ben de fasulye olsam…
O belli de, ana yemek, meze falan salata on numara olabilir bakHer hafta farklı canım
Nevoş cizkeki mi anasayfada paylaşıp sosyal mi yaptı desen acaba ne de olsa yöneticisin bi daha ben böyle birşey yapamamPınar Labneli Tarif Yarışması
Eki Görüntüle 2924892
Niye olmayasın ki senin sunumların güzel. Ama ben de bir kere olaydım iyiydi ahsjahsjSen varken ben nasıl fasulye oldum yaw Margaret Hale
Bu ay olursun belki hemsom ama yok yok olamazsın, şimdi herkes çok güzel yapmışNiye olmayasın ki senin sunumların güzel. Ama ben de bir kere olaydım iyiydi ahsjahsj
Ben tatlıda alamazsam başka hiçbir kategoride alamam. Bakır kabım da yok zatenBu ay olursun belki hemsom ama yok yok olamazsın, şimdi herkes çok güzel yapmış
Yaa tatlı hemsom ya olursanBen tatlıda alamazsam başka hiçbir kategoride alamam. Bakır kabım da yok zaten
Bunda son hakkın zatenBir gün ben de fasulye olsam…
1 tatlı yapacağızBen tatlıda alamazsam başka hiçbir kategoride alamam. Bakır kabım da yok zaten
SürprizO belli de, ana yemek, meze falan salata on numara olabilir bak
Ben fasulyeyimSürpriz
Biliyorum1 tatlı yapacağız
Sunumun efsane olmuşBiliyorum
İnşallah öyledirSunumun efsane olmuş
Ayy kim alacak diyordumİnşallah öyledir
Olmamış beğenmedim, kazanamazsınİnşallah öyledir
Heh şöyleOlmamış beğenmedim, kazanamazsın