- 28 Haziran 2011
- 61.424
- 154.356
- 898
Yok hemso bence sen kesin kaybedersin zaten üzgünüm
![Confused :confused: :confused:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk38.gif)
![Stick Out Tongue :p :p](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk21.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hemso bence sen kesin kaybedersin zaten üzgünüm
Ben meşhur oldum hemsoSüslemeyi yaparken aradım senin çizkeki buldum. İlham versin diye. Sonra fark ettim ki zaten ilk sayfada da o varmış ahaahsjjajsASSOSyal
Şuana kadar olmamana şaşkınımBir gün ben de fasulye olsam…
O belli de, ana yemek, meze falanHer hafta farklı canım![]()
Nevoş cizkeki mi anasayfada paylaşıp sosyal mi yaptı desen acabaPınar Labneli Tarif Yarışması
Eki Görüntüle 2924892
Niye olmayasın ki senin sunumların güzel. Ama ben de bir kere olaydım iyiydi ahsjahsj
Bu ay olursun belki hemsomNiye olmayasın ki senin sunumların güzel. Ama ben de bir kere olaydım iyiydi ahsjahsj
Ben tatlıda alamazsam başka hiçbir kategoride alamam. Bakır kabım da yok zatenBu ay olursun belki hemsomama yok yok olamazsın, şimdi herkes çok güzel yapmış
![]()
Yaa tatlı hemsomBen tatlıda alamazsam başka hiçbir kategoride alamam. Bakır kabım da yok zaten![]()
Bunda son hakkın zatenBir gün ben de fasulye olsam…
1 tatlı yapacağızBen tatlıda alamazsam başka hiçbir kategoride alamam. Bakır kabım da yok zaten![]()
SürprizO belli de, ana yemek, meze falansalata on numara olabilir bak
![]()
Ben fasulyeyimSürpriz![]()
Biliyorum1 tatlı yapacağız![]()
İnşallah öyledirSunumun efsane olmuş![]()
![]()
Ayy kim alacak diyordumİnşallah öyledir![]()